onsdag

Det är så mycket som behövs men så lite man kan göra åt det...

4 years <3

Förra året då vi firade vår årsdag så var vi på semester i Kroatien. Vi gjorde inget särskillt, drack mer öl än vatten, tog en massa kort, badade och solade, åt mycket mat, ingen vidare shopping, åkte på vinutflykt. Allt då kändes så mesigt, vi upptäckte inte hjulet, hoppade inte fallskärm utan vi bara var med varandra och njöt av varandras sällskap.

Tittar tillbaka på bilderna nu och minns hur fantastiskt underbart det var att bara vara vi två med inget vettigare för oss än att bara umgås och ha roligt.

Önskar att du och jag kunde åka iväg igen tillsammans och bara vara. Älskar dig Fredrik! Du är ankaret i mitt liv som håller mig på plats :P vet inte riktigt vars eller vad jag skulle vara utan dig :)


Who needs sleep?

Yttligare en natt då man har legat sömnlös. Vet inte alls vad som är mitt problem :P Är jätte trött men får inte sova. Tur att jag jobbar mest kvällar så jag hinner vakna innan jag ska på jobbet :P

Har inte öppnat min mail på ca två veckor, har bara tittat via iphonen. Nu loggade jag in på nätet och hade 244 olästa medelanden. :P Tänk va poppis man kan va ibland!

Hade också mailat lite bilder från iphonen till mailen som jag tydligen tänkt dela med mig av:

 

Fick rosor av Fredrik en random dag av ingen som helst anledning

hade sönder ett par strumpbyxor

Alla mina böcker fick plats i den största resväskan vi har plus en flyttkartong. :P

Köpte även ett par extremt korta shorts som var väldigt härliga att ha på sig när de var varmt :P


Summer is here!

Så mycket har hänt sen sist och det skulle vara omöjligt att försöka berätta allt i ett inlägg så därför kommer jag inte att försöka.

MEN idag är det sol och jävligt varmt så hade tänkt bege mig till Nydala sjön och sola men ska vänta på att iphonen ska ladda klart då jag har lagt in en massa musik. Verkligen en massa! :P

Jobbade igår kväll och kvällen innan dess. Det är härligt att jobba men det blir extremt varmt i köket kan jag säga.

Jag och Fredrik på examens festen


RSS 2.0