anyone?

någon som vet hur man bantar ner sina fingrar?

Lördag


@ school

Wow, första gången på mer än en vecka och jag har fått dubbelt så mycket gjort nu än vad jag har jobbat hemma. Fick just reda på att jag ligger väldigt efter med vissa saker. Hjälp. men de brukar lösa sig? right?

Vill bara tänkta på annat och slappna av. Igår kväll var första gången jag slappnade av på länge. Fredrik och jag tog en sväng på stan och tittade efter julklappar, hittade inga. Men vi gick och åt på Sandys (visste inte ens att de fanns i umeå) trevligt och mysigt. Men dyr mat? Vet inte riktigt hur de blev så dyrt men men.

Snart lunch på skolan och sedan tillbaka till min underbara bok hehe

Omoget! Omoget Stina!

hahahahaha. Jag är omogen, har just gjort en grej, tänker inte säga vad. Men gu va omogen jag är ibland. haha

kanske dax att äta snart hehe glömmer alltid det

i know i make no sence. but i like it.

Stan idag kanske köpa lite julklappar ;) 

babbel babbel babbel

call me ;)


shop-shop-shopping!

Shopping utan pengar är alltid intressant. Fredrik skulle beställa från Halens, några t-shirtar så jag passade på att klicka hem två klänningar (big suprise)

så nu väntar man paket igen. Yay. Jag har fått någonting gjort denna vecka :P


I'm sorry, it's just not me

Why can't i just act normal for once? Why can't i just studdy so i feel better and not so stressed? It can't be that hard since everyone else i know is doing it?


Jag har hittat lösningen

Om man har ont i fötterna och orkar inte dansa till sexy back längre, då låter man bara denna göra jobbet ;)


I'm so damn good

Gjorde just världens godaste morotskaka, som madde sa: det är lättare att baka än vad man tror att det ska vara :p

Frida skulle vara här nu och fika men hon fick förhinder! krya på dig gumman! så de blir fika imorgon istället :D 

har varit produkktiv idag, gjjort nästan allt utom att pluga som vanligt :p hehe :D


Gräver i x lådan

eller snarare är dom som gubben i lådan och ploppar upp lite nu och då, helst brukar de göra det tillsammans, som om bara för att jävlas. man orkar inte. de tar för mycket på krafterna att försöka vara snäll när de har tjejproblem. I'm sorry. I'm a bitch. Men ibland får man vara det. Right?

It's getting better

Känner att jag inte riktigt varit on the top of my game denna vecka. Kroppen är slut, huvudet gör ont, hjärnan har totalt lagt av.

Men det gick bra igår, fick en massa tomtar och en jättesnygg ängel (thank you mammi) och en mini nesesär av Fredriks mamma som har varit i Tailand (och en jätte söt klänning från Lindex, så nu har Anna och jag likadana, fast hon en svart och jag en röd, verkligen inte meningen ). Okar inte ställa iordning allt nu. Men om någon saknar julen är det bara att komma hit, vi har till och med en liten mini gran. De tyckte om palten och mina kakor hehe. 

Sen är det bara min hjärna som förstör, om ni inte redan visste det så är jag specialist på att tänka i för väg och planera en massa. Tror att det är därför jag är så slut :S


A place for my head

Har sovit dåligt länge nu, i typ en vecka. Tror att det är därför jag har så ont i huvudet. Har inte varit på apoteket än och köpt alvedon som har varit slut i typ en månad. Funderar på att ta mig en redig hutt innan jag ska sova. Idag har jag städat lite, missade skolan på grund av mensvärk. Var helt virrig ett tag. Städade lite till, tvättat. Och kokat palt, för man kokar faktiskt palt för er som inte vet det :) Glömde bort att äta frukos och lunch och tack vare mensvärken ville jag inte äta middag heller. Kan förklara mycket :) Men jag har varit lycklig i alla fall. Vi möblerade om lite, fick en egen mysig skrivhörna. love it.

Mina nya ljus :P har 4a stycken likadana, rea på lagerhouse :P

 


I like thursdays

Det är bara något bra med torsdagar :D de bara är så, även om boken jag lyssnar på suger..:)

Min mamma är världens bästa

Mamma har lovat  att skicka upp lite julpynt hit, eftersom hon har typ över 400 tomtar och jag har ingen så. Sedan några juldukar eftersom hon har så mycket. Jag är bara rädd att hon kommer att skicka för mycket så att hon skickar saker somm hon älskar bara för att jag ska ha lite jul. Då får jag så dåligt samvete. Inte meningen att jag ska ha allt hon måste ju ha kvar lite också. Till exempel, mamma älskar fiberoptiks tomtar och snögubbar och i stort allt som har med fiberoptik och jul att göra. Nu hade hon beställt en jättefin ängel som hon tänkte skicka upp. Hon har pratat mycket om den och att den är så fin och nu vill hon ge mig den, jag får så dåligt samvete, mamma är hur snäll som helst men jag är inte lika snäll tillbaka. Måste bättra mig känner jag, 

Gårdagens i-landsproblem : Tallrikarna får ej plats i micron så jag måste diska de mindre för att kunna äta hehe

Dagens i-landsproblem: The Glögg is always gone...


I går var en bra dag.

Jag hade namnsdag, så som Frida, mamma, farmor, Izabelle, Gun och Fridas mamma. Jag klarade tentan, och inte precis utan jag hade 34 av 50 rätt, så nio poäng över gränsen och tre och ett halvt poäng ifrån VG. Starkt jobbat tyckte jag när de känndes som om jag skulle få IG. Nu är det bara två stora uppgifter kvar innan jul och de känns riktigt bra. ENda problemet är att de ska båda lämnas in/redovisas om två veckor. Men efter de är det verkligen nästan jullov. SKÖNT!

Sedan fivk jag reda på att Fredriks föräldrar ska upp hit till helgen, det är roligt även om det innebär en massa städning och så. Ska på stan idag för att köpa ljus eftersom jag typ förstörde mina igår. kanske även lite mera julpynt :)

Härligt :)


Del av ångesten botad

Har nu skrivit klart ett arbete som jag är halft nöjd med. får se vad läraren säger. Får också förmodligen reda på tenta resultatet imorgon. BLÄ vill inte. Efter det är de inte några lugna tag, bara att plugga vidare en bokrecention plus tenta inom två veckor :s

Mamma opererade ena bröstet idag också. Det hade gått bra sa mamma, pratade med henne och hon hade fått fara hem på sjukhuset redan tidigare idag. Vilket måste vara ett bra tecken :) Ändå lite jobbigt. Fick panik och varkligen kände mamma i huudet, mysko.  Så tänkte jätte ycket på henne och en liten stund senare ringer hon, knäppt knäppt. 


Ångest

Har total skol ångest, vill inte ens tänka på det. Jag är expert på att vänta med att göra saker till i sista minuten, har inte ens lånat en bok som jag ska sammanfatta. GAH!

Varför lär jag mig aldrig? Hatar att vi bara har typ två lektioner i veckan. Hade hellre haft fler lektioner. Men de kan man ju själv inte bestämma. 

Vill bara ha jul och ledighet. Ligga i sängen typ halva dagen och sedan bara umgås och ha mysigt, skita i vad man ska göra imorgon och vad som ska vara inlämnat.

typ en månad kvar snart eller något :)

 

Kan ju säga helt ärligt att jag har varit hemma hela dagen och det enda positiva jag har gjort är att diska :P


the müslie sisters knows how a party should be

Så där kul hade jag hela kvällen, kommer inte riktigt ihåg vad som hände eller hur det hände men några höjdpunkter:

*"Det är okej att röka inomhus i min korridor, vi gör det hela tiden"

*"Oh nej vi kan inte gå in än, vi måste shota klart först"

*Crazy dance moves 

*Fahlgren var tydligen där.

*Träffade Camilla och hennes kompis Annika (tror jag hon hette)

*Någon tysk kille som jag pratade svenska med och han fattade inte ett skit.

*Jag tappade bort Frida i typ en timme men hittade henne senare

*Hemvägen var väldigt intressant. Ramlade hela tiden och jag var inte så packad då. Men har inga mönster under mina skor så då glider de väldigt lätt på snön vilket är väldigt jobbigt när hela världen inte snurrar åt samma håll som en själv. 

*och ett tack till fredrik som räddade mig genom att komma och möta upp mig :)

Smoking kills, but so much fun sometimes.... :D

Det här ska vi göra om Frida :D

 


Jag är bakis och det är Fridas fel

Hahaha :D nä kanske inte direkt :D hade så otroligt roligt, men kunde verkligen inte gå på vägen hem ramlade konstant :)

more updates later :)


PARTY!

Fyllebloggning på g känner jag. Är hos F.R.I.D.A som säger att hon är fullare än mig, vilket verkar troligt just nu. SKa halsa lite nu innan, inte för att jag är nykter men för att komma ikapp haha Frida som var fulle fter ett glad vin haha :D nu söker honm väska,. Corona nästa.

Oxch Fredrik, förlåt, men jAG GLÄÖMDE VERKLIGEN BORT ATT RINGA. LÖV JO.
oj kaps.


gammal bild met what the fuck, we trock. valle skulle varit här, elle hur frida,,,,,

Julpynt?

Fredrik har varit jättesnäll idag, lagat middag och jag har till och med fått två presenter ;) Det är våran 15 månaders aniversery :) Inte idag men imorgon. Var på stan idag för att köpa pepparkaksfofrmar och en klänning men hittade ej någon klänning, däremot en massa julsaker. En blå lysdiod som Fredrik nu har hjälpt mig att sätta upp samt julglitter som jag pyntat lite med. Jag vet att de kanske är lite tidigt men jag ÄLSKAR jul. Tycker att det är helt klart den mysigaste årstiden på året. So I don't care. Jag vill att julen ska  vara längre och nu gör den det, på mina egna vilkor haha :D

'

Just  nu är det lite julpynt men mer kommer det att bli :D

massa mer :d

nu mys i soffan with the lovvie :D


If I were a boy

Lyssnar på denna medans jag värmer mig innan jag ska ge mig ut i regnet och till min favorit butik, yes systemet. 

 


EgoEgoEgoEgoEgoEgo

 

JA jag vet, min överäpp existerar inte, men det kompenserar jag med att ha en gigantisk näsa istället :)


Jag visste att du inte kunde hålla dig borta

Vissa saker är verkligen dyra, medans samma produkt är mycket billigare bara därför att det är till för en annan grej :P

Sen hemköp som sjabblade bort mina sista pengar som jag inte kan använda. som tur är har fredrik fått pengar nu så jag fick tillbaka mina pengar och allt ä frid och fröjd. 

Tråkigt inlägg men är på konstigt humör så :)


The Bird Is The Word

Be aware of the Bird


Nothing else matters!

Skulle ha varit på skolan klockan nio. Nu är den 20 över tio. Inte bra att sova med Fredrik ibland. "Stina måste du gå på skolan, kan vi inte bara ligga i sängen ett tag till?" Och jag som har så bra självbehärskning. Sängen var på tok för skön. Men jag har nu tvingat mig upp för att börja på SWOT analysen. 

Ska väcka upp snyggingen nu. Brukar funka bra att hoppa i sängen för då mår han illa och vaknar :)


Nu kanske vi aldrig hörs något mer

Gårdagen var jätte rolig, började med att vi for och åkte skridskor (vilket jag känner av idag) det var som en hel sjö med vatten på isen men det var jätteroligt, första gången jag såg Fredrik åka skridskor och it wasn't bad ;) Sedan bar det av ut till skallörn eller något sånt och vin drickande samt kortspel.

Utgången somsedan skedde var lite rolig. O'Learys vägrade släppa in oss så vi for till Liquid och var där med 5 andra. Men då ringde Babbsan och då svepte vi cidern för att typ springa till Olles för att försöka komma in dit igen, men nä, det var 22 och även om man var i grupp så var det "en 88 på tio 86or" som fick komma in, vilket jag tyckte var väldigt löjligt. Så vi drog vidare till Framnäsbaren och där var de mycket folk. Röj Röj. Många "spännande" personer var där.

Sedan MAX (yes) och hem. Det var inget särskillt igår men hela dagen var perfekt :) <love it>

Nu. Kläder på och farfar. Sedan. Umeå.

20 000 bilder [Emelie, du måste skicka dina bilder ;)]:

Farfar

Pappa

Farmor




Kortspel

Sötis

Fredags Färg

Har färgat håret. Visst blev de fint? :)


Torsdags trötta

Ska nog börja läsa en bok nu innan skolan sätter igång ordentligt igen. Har redan haft introduktion till en övning och imorgon får vi veta mer om två andra. Känns som om det kommer att ta väldigt lång tid innan julen är här bara för att jag har så mycket att göra. Insåg just också att mitt hår börjar bli väldigt långt igen. YES. Måste också färga om det men de känns som lite överkurs för min plånbok just nu. Kanske kan övertala mamma att sponsra lite, men de är nog ett hopplöst fall. 

 

Man klipper först håret för att det är för långt och jobbigt, sen ångrar man sig direkt och vill att det ska växa ut igen. Känns som en väldigt typisk tjejgrej och ett stor i-landsproblem.

 


Come to bed with me

Bloggar nu live från sängen, whiho! Tentan gick mycket dåligt för er som undrar. Men Fredrik och jag köpte blossas Julglögg (som skulle smaka blåbär, men kände ingen skillnad alls, bara mycket alkohol) och bakade kladdkaka och mös, med Fredriks nya telefn eftersom han är helt fast i den. "När tentan och allt är över ska vi hitta på något och spendera mer tid tillsammans", så kom  telefonen. Men en puss fick jag i alla fall :)

 


Ny mobil och nya skador

Har varit på stan, Fredrik och jag åt en "romantisk" middag på MAX när Jonas kom och störde oss och Fredrik köpte en ny mobil. Mobilen somm är modellen bättre än min, han ska bara vara värst :P


YAY for Obama!

Vann gjorde han och tydligen med massa röster. BRA.

Då var de sagt.

Nu. Tentaångest. 


ThisIsSoNotMyDay

Det var halt idag. Mycket halt. Jag ramlade och hade sönder mina någolunda tjocka strumpbyxor och mitt knä. Det gör inte så ont tack och lov. Så inte ha brottom och cykla för fort för då går de illa. Pluggade sedan en massa timmar. Vet inte om jag kan allt men ska gå igenom allt en sista gång innan jag går och lägger mig  och några gånger nu.

Vill attt något spännande ska hända, känns som om man bara gör samma sak hela tiden, inget nytt. Inget som verkligen känns WOW. Blä. Boring. 

 


I found a pic after all


Slow Ride

just nu lever man för tenta, eller jag önskar att de var så. Har så mycket annat i huvudet. Need the love. Men förhoppningsvis blir de bättre efter onsdag.Tycker inte om tentor. Pluggade på skolan idag med Emilia, Camilla, Johan, Asha, Anna och Annica. Då kändes de bra som om jag kunde mycket men nu vet jag inte. Så vi får se senare. Känner mig helt slut i kroppen, är hungrig men orkar inte gå och hämta något....finns inte så mycket att äta heller för att vi har inte hadlat ordentligt sen förra helgen. 

Känner mig lite slow slow slow. Men ikväll är det boston tea party, det piggar alltid upp :)

Såg btw Tropic Thunder igår, hade väldigt höga förväntningar som den inte levde upp till.....


RSS 2.0