Inte utan runkeeper

Lördagsmorgon har guld i mun. Blev sugen på fruktsallad så dammade av cykeln och cyklade ner till Ica och hem innan klockan ens var nio. Känns bra. Mätt och belåten så är det bara att bege sig till jobbet.


Fredag

Ingen helg denna helg utan jobb för hela slanten. Både bra och dåligt. Dåligt att man ej får någon ledighet men va att man jobbar och ej kan spendera så mycket pengar när man jobbar. Hann med en promenad idag igen känns bra. Under min promenad så regnade det samtidigt som solen sken. Tar det som ett bra tecken. Nu är vi positiva här. Skinjackan har ersatt vinterjackan och snön är borta från gångvägarna. Snart sommar.


Run fatty, rum

Trodde inte att min maiden voyage med skorna skulle bli en löptur. Trodde inte för en sekund att jag skulle springa överhuvudtaget. Inte heller att jag skulle ta min vanliga runda 15 minuter snabbare än vanligt med tanke på att jag inte joggat sen i somras. Att jag sen blev helt slut och tryckte i mig en banan (försöker att inte äta efter middagen) och förmodligen fick i mig alla kalorier jag förbränt är helt orelevant.


Walk, baby Walk

Köpte nya promenadskor idag. Går just nu i mina kängor vilket inte är det skönaste nu när snön är borta och conversen är lite osköna att träna i så slank in på dinsko mellan jobben och stressshoppade dessa. Billiga och förvånadvärt sköna ;)


Tisdag?

Vet inte alls vad det är för dag idag. Kändes som fredag för en sekund sen och nu typ som första dagen på sommarlovet när man ska sommarjobba och har en hel evighet av jobb framför sig. Men snart helg? Då är de ju bara någon dag kvar tills jag är ledig efter det. Dagens positiva: lärt mig en massa nytt.


Lördag

Fredagen tog knäcken på mig. Idag mår jag bättre. Sömn och vila kan göra mycket för ens välbefinnande. Även kompisar. Även om de är långt borta.


30 minuter senare

The byrå is no more. Blev less och tömde den så nu har Fredrik något att elda i stugan


Torsdag

Veckan har bara sprungit förbi och nu är det helg. Iofs får man ingen ledig dag för det. Nästa lediga dag infaller 1a maj och det är som sagt ett bra tag dit. Fredrik har gått loss på vår byrå. Lådorna vägrade öppna sig och nu är det nästan inga luckor kvar men de går ändå.


Onsdag

Fikade med Erika igår, eller ja fikade och fikade. Vi gick till TC och drack någon öl. En kopp kaffe är ju nästan lika dyr som en öl nuförtiden så. Sen kan man ju argumentera att en öl är lite godare och man är så där lagomt trött och glad när man kommer hem istället för pigg som man blir av kaffet.
Idag har vi inte legat på latsidan utan hunnit med mycket. Lagat mat för ett helt kompani (massor med matlådor till F), tvättat, promenerat, tränat armar och pratat med V. Känns som en bra dag. Hoppas jag får sova lite i natt så blir morgondagen förhoppningsvis lika bra :)


Tisdag

Vissa dagar är bättre än andra så är de ju bara. Är så irriterad på en viss sak just nu som har stört mig länge. Det är farcinerande hur en trival sak och en person kan påverka en så mycket när personen i fråga inte ens vet vad den gör eller verkar bry sig. Man känner sig väldigt bortglömd och värdelös ibland. Blir så ledsen och arg samtidigt.


I want it too be my secret

Fönstershoppade lite på internet och hamnade efter många sidor på Victorias secret. Så mycket snyggt men fastnade för dessa. Hörde att de öppnat en butik på Arlanda så man kanske borde resa utomlands bara för att få shoppa där ;) nästan värt de. Sen kan man ju kommentera hur modellerna ser ut. Var de helt chockade av att se fotografen?


Ledig helg

När man väl är ledig en helg så inser man hur mycket man saknar att vara ledig när man jobbar. Tror jag eventuellt kan vaa ledig en helg till i april, måste titta lite på schemat. Känner att jag måste planera in något roligt. Shoppade lite kläder i helgen och vill ju gärna använda dem någon gång ;) tvingade även Oskar att köpa nya jeans och skor och riktigt stilig blev han i sina märkes jeans. Ska det va så ska de va ;)


Vårstädning

Så skönt att få städa allt. Nu blänker och skiner allt och lägenheten är redo för att skitas ner i helgen. Första riktiga utgången sen Valeria åkte tillbaka till USA. Blir spännande att se hur mycket alkohol man behöver för att bli full. Gissar på ett halvt glas vin. :p


Torsdag

Börjar dagen med att korrekturläsa informationsblad. The crazy things you do for love


Help

Vissa dagar är värre än andra.


Night time

Vilken dag. Vilken helt vanlig dag, förutom praktikanten som vi har på jobbet. Tre dagar tills helgen. Tre dagar. Keep on swimming. Miss you.


Tisdag

Är inne på arbetsdag 8 av 11 dagar i rad. Känns skönt att kunna se ledigheten i periferin. Fikade med Emelie igår vilket var välbehövligt. Hon åker iväg till London och Dublin snart och man är inte lite avis. Ska bli skönt att vara ledig i helgen och kanske sova lite. Lillebror kommer upp så de ska nog bli någon fest av något slag ;)


Torsdag

Ännu en ungdomens dag/kväll. Erika och jag snofsade till oss och gick ut på det mycket respektabla allstars och tog en öl eller möjligtvis två. Två öl kostar ju nästan lika mycket som kaffe och kaka numera så man måste ju vara ekonomiska. Obligatoriska toabilder följer. En öl till pch jag kanske hade gett er ett leende ;)


Ung på nytt

Emilia frågade så där lite spontant om jag ville följa med på p3s musikhjälpen konsert i Umeå idag och med mitt nyfunna mod som bussturen gav mig tackade jag ja. Visste inte riktigt vad vi hade att förvänta oss men begav oss till hamnmagasinet. Visste inte riktigt heller vars de var men de ligger ganska trevligt till vid älven. En kopp thé senare entrade första gruppen scenen och vi insåg ganska snabbt att vi var ute och simmade på nytt vatten. De andra som var där köper förmodligen kläderna på en annan affär och klipper sitt hår (om de klipper de alls) på en annan salong. Kändes uppfriskande att göra något utanför min vanliga bekvämlighetszon (jobbet och hemmet), att faktiskt klä sig i något annat än arbetskläder och släppa ut håret. Allt sändes live på radion så vi fick glatt stå och lyssna till nyheter och lite intervjuer imellanåt. Andra bandet som spelade var Glesbygdn, ett reggeband från Arvidsjaur. Har inte riktigt lyssnat på så mycket inlandsregge från Sverige förut men det visade sig vara en mycket trevlig upplevelse. När de började närma sig den sista låten hade vi båda lite ont efter att ha stått stilla ett bra tag så vi gjorde som alla andra pensionärer och gick innan slutet för att slippa kön i garderoben. En mycket trevlig kväll för att testa om man kan vara ung igen. Kan säga att det går bra men med bekväma skor kanske det går ännu bättre nästa gång ;)


Ute på äventyr

Tar en buss jag inte åkt förut och känner att jag lever på kanten.


Cheesecake

Till påsken gjorde jag en frozen cheesecake med krossad jordgubbschoklad och krossad daim. Otåliga var vi så den var lite för hård när vi åt den men hade vi väntat några minuter till hade den varit lika underbar som den skulle vara


Tisdag

Livet är oförståeligt. Tänker på er <3


Påsk

Blandade bilder från helgen


RSS 2.0