Dagens i-landsproblem

Oplogade cykelvägar

Day 1

Ska lördagen toppa fredagen? Vet inte, för just nu i skrivande stund känns gårkvällen som om den var lite magisk. Älskar min nya kjol längtar tills nästa gång den får se nattens ljus. Nu börjar vi om. Hår, smink, kläder, drinkar och pumpande musik ur högtalarna. Ses i dimman.

Funky Friday

Har äntligen lagt in bilderna sen festen i övik och nu festen i umeå. Men de kommer senare och kanske till och med på facebook. Får se.

 

Bjuder på denna bild istället.


HBG!

Bokat och klart! har en kvart på mig att byta plan i bromma, borde inte vara ett problem, hade ju fem minuter i danmark en gång :D SO NICE! :D

To go or not go to?

Inte för att det ens är en fråga, klart jag ska! Helsingborg here i come! och kanske Frida också :P Super nice :D har inte varit där sen 2007, förfärligt länge! Tur att jag har träffat Valeria sedan dess :D

 

I Helsingborg är det inte som på alla andra ställena :P


nollningstema

Detta var för i övrigt temat på våran nollning. Samhällsplanerarna som fixade filmen :P

 

"Spaces of Work" finns dock som pdf fil om någon vill läsa haha


BLÄ

FY vad jag börjar bli gammal. Can't somone snap me out of it? När började man tycka att det känns drygt att åka till stockholm för att fara på konsert? Var det inte jag som för mindre än en månad sen som tyckte att de som missade en konsert av dåliga själ var stenålders människor? Fan fan fan. Måste rycka upp mig snart känner jag...

Vila

Jag överlevde. Har just nu i skrivande stund gjort klart halva min utbildning, eller kanske inte beroende på om jag får komplitering på det jag just nu ska skicka in. Känns skönt. Ska göra något som jag tycker att jag förtjänar idag, det vill säga att läsa en bok eller tre. Fredrik har tenta imorgon och pluggar för fullt så jag kan gå och lägga mig i sängen och känna mig lite ensam. Skönt.

 


And here we go again

Ska bege mig till skolan om fem minuter och det känns lite jobbigt, men de är som när man ska hoppa i klat vatten, man måste bara komma ner och sen blir det skönt efter ett tag. Har dessutom ett litterataurseminarium idag och vet inte direkt vad jag ska förvänta mig, har pluggat men vet inte om det är tillräckligt. Vet inte vad jag förväntas göra när jag väl är där.

Saken blir inte bättre av att det är jättekallt här hemma. Tycker att 19 grader är för kallt för att ha inomhus, vill ha någon grad över 20. Som tur är att det inte är så jätte kallt ute, bara något minus så kommer inte att frysa rumpan av mig på väg till skolan.

 


Ickepluggblogg


- 27 grader

Kan inte direkt säga att det är den varmaste tiden på året just nu. Tänkte därför värma er med lite bilder

 

3d film är den bästa typen av film som finns!

Man känner sig riktigt het i 3d brillor

Fredrik är het i min jacka

Ska man vara snygg måste man först bli ful :P

Albin springer snart iväg

Modo vinner inte alltid hela tiden...

Söta Valle med hennes snygga halsband på Waynes

Älsklingen, jag och min gigantiska näsa på nyår, skuggan i bakgrunden gör inte saken bättre

ÄLSKAR min nya kamera, den tar bra och skarpa bilder och den ser bra ut när den gör det ;)

 


Onsdag

Jag gör allt för att inte plugga. Ska dock skriva klart så mycket jag hinner idag har jag sagt. Går dock inte vidare bra när jag inte gör något alls. Måste komma tillbaka in i pluggfasen. Shit va jobbigt det kan vara ibland.

minus sju dagar

Om en vecka ska allt vara klart till skolan. Känns lite stressande men ska skriva idag. Läste dock på fejjan att inte så många andra har börjat så då känns de ganska lugnt.

Och Valle är hemma! Pratade just med henne i telefon. Dock tycker jag inte alls att hon ska åka tillbaka i April, mycket roligare om hon kom upp hit :P Eller hur? :P

 


RSS 2.0