I'm ready

Köpte en klänning till sittningen idag. Känns väldigt bra att den är inhandlad så är det en sak mindre att oroa sig för :) Är dock väldigt kär i klänningen.

Ser som vanligt mycket snyggare ut irl och den ser även bättre ut utan leggings :P


Fredag

 


torsdag

Iblnd tror man det att saker ska bli lättare med tiden men just nu känns det faktiskt  tvärtom. Kanske är det för nära inpå men just nu känns allt väldigt jobbigt. En dag i skolan och sen är det helg. Tack och lov...

Onsdag

Fysiskt och psykiskt utmattad, om jag verkar osocial så är det just därför.

Tisdag

Ibland undrar man hur saker ska sluta.

Slutspurt

Sitter nu i skolan och fixar med PM:et. Det går frammåt men i snigelfart, men i alla fall frammåt. Har till på Onsdag på mig men det skulle vara riktigt skönt med två dagar ledigt från skolan.

Helgen har varit riktigt mysig då lillebror har varit här. Kändes lite vemodigt då han skulle åka, han hade gärna fått stanna längre. Skulle han inte jobba idag hade jag nog tvingat honom att stanna.

Night night

Funderar på att ställa väckaren på sju imorgon och sen när den ringer ge den fingret och sova vidare. Lite "in your face" åt väckarklockan på en lördags morgon sitter aldrig fel...

Legion

Jag hatar verkligen skräckfilmer mer än något annat, klarar verkligen inte av att se dem och nu har Fredrik satt igång Legion. Den är väll kanske inte direkt den läskigaste filmen någonsin men inte direkt den roligaste heller. Naturkatastrofer visst, men demoner och skit och jag klarar ej av det. När vi såg trailern så sa jag att jag inte ville se den för att det var en skräckfilm men vem lyssnar inte? Jo Fredrik. Och nu kommer jag att ha mardrömmar i några veckor, kul...

EPP

Har suttit och arbetat mig framåt idag, nu är det bara prediktionen kvar. Dock vet jag ej hur man gör det än för det ska Olle (läraren) gå igenom på måndag. Därför stänger vi nu ned SPSS och ArcGIS och beger oss på EPP. Right boys?


Fredag

Unnade mig 35 minuter sovmorgon, det vill säga att jag klev upp 25 i åtta istället för klockan sju. Lite fredagslyx ska det ju vara.

OMG

Valle du får köpa en sån här tshirt så får du se vad hon säger hehe


Under ytan

Känner just nu att jag kanske stöter bort vissa tankar bara för att de är jobbiga. Jag har inte tid att grubbla utan det är bara och tuta och köra. Kanske är därför jag inte har något problem med uppgiften då den är ett skönt avbrott från verkligheten. Skulle verkligen behöva en paus, en paus från skolan, umeå, sverige, allt. Men just finns det varken medel eller tid för att ta mig dit jag vill och kanske behöver vara.

Ett steg i taget för att gå framåt men ibland måste man ta ett hopp för att klara sig över stupet. Just nu hoppar jag så långt jag bara kan....


Torsdag

Kom just hem med världens huvudvärk som inte har släppt sen i måndags som kan ha något att göra med arbetsuppgiften vi gör nu. Jag skulle inte kalla den svår, men omständig. Det är så många variabler som ska kopplas samman i SPSS och ArcGIS och man har ingen aning om hur man gör så man får fråga vad man ska göra för varje steg i stort sett. I går vid lunch trodde jag att jag hade någon aning men så kommer läraren och lägger till yttligare parametrar och då är man helt lost igen. Börjar dock smått se ljuset i tunneln, vet ungefär hur mycket till jag måste skriva/göra. Vill helst vara klar innan tisdagen då vi ska vara barnvakt åt sötaste Albin.

Åter till huvudvärken. Gissa vem som spelar musik på väldig hög ljudnivå? Det är inte direkt musik som passar ihop med huvudvärk kan jag säga...men har inte hjärta att be honom sänka då han ser så glad ut när han sitter och diggar :)


Regn

Jag vet inte varför men jag önskar mig regn. Jag vill att det ska regna, riktigt vräka ner, medan jag sitter inne i vardagsrummet med balkongdörren öppen. Fast på dagarna får det gärna vara sol, lite jobbigt att cykla i regn. Eller så får det snöa, fast bara lite. Känner att jag har väldiga krav på naturen denna vecka :P

Supernatural

Igår natt drömde jag en konstig dröm. Framför mig så hade jag en dator och jag såg hur startsidan på facebook uppenbarade sig, sedan glimmade det som till på en status rad och sakta men säkert så ändrade en kompis status från "Singel" till "Tillsammans med ......". Dagen efter skickar jag för kul ett sms till personen i fråga och berättar om drömmen och frågar om hon har en kille på g. Det dröjer ett litet tag men jag får ett svar. Ja, det har hon. Dom är inte ihop men har träffats intensivt ett litet tag. Who's got the power?

Home alone

Sitter hemma helt själv och det är faktiskt ganska skönt. Kunna tänka lite högt och inte äta middag. Nice. Saknar Fredrik dock, skulle gärna vilja ha en kram av honom nu :) Men han kommer hem imorgon och då ska han få en kram som varar i flera timmar :)

 


2010-04-19

Måste säga att det är väääääääldigt skönt att vi får pengar på Fredag. Känner att hela våren har varit en "slösa" period men man kanske behöver en sån ibland. Idag blir det skola men känner att jag inte fattar riktigt vad man ska göra vilket inte är så där jätteroligt. Uppgiften är inte svårförstådd men den är väldigt öppen vilket kan göra en förvirrad ibland då man inte riktigt vet var och hur man ska börja. Sen är uppgiften mer baserad på att göra tabeller, diagram och kartor det vill säga mer praktiska grejor och jag fungerar bättre med uppgifter som handlar om att skriva. Så det är en liten utmaning :)

My rock


Söndag

Hemmafest med utgång på Allstar där vi fastnade på vimmelbilder


Dag 2

Trots omständigheterna så blev gårdagen väldigt lyckad. God mat och mycket bra sällskap gjorde kvällen fantastisk. Vi gick till NH och drack lite drinkar, spillde ut drinkar, dansade, blev räddade från en väldigt mysko kille, fick höra de låtar vi önskade med mera.

 

Sötnosarna Frida och Plexus som inte kan hålla händerna borta från varandra (på ett bra sätt hehe)

David och Frida

Nere i grottan

David the player

Bilder från förra lördagen


Dagens ilandsproblem

Min ost är inte närproducerad, den är från Kalmar....

Sommar?

Fredrik cyklade just iväg till OKQ8 i shorts. Det regnar men det är ju trots allt plussgrader!

Monki

Denna vackra skapelse ska jag klä mig i imorgon, längtar så. Den sitter halvlöst och är tillverkad av ett mycket mjukt tyg.

 

Är inte så mycket för blommigt men dessa blommor tycker jag om :)


2-0

Det jobbiga med att vara ensam hemma är alla saker som Fredrik brukar göra som jag nu måste göra själv. I morse var det kaffe och musik till min mobil. Jag klarade galant av båda så 2-0 till Stina mot ensamheten....

Första april

Tro inte på någon idag. Jag är själv väldigt dålig på att luras så det blir inget från min sida men kanske från andra. Tog just en dusch, nästa blir på måndag så just nu är jag hyper ren, men kommer inte att vara det länge till. Synd att det är halv dåligt väder men då kanske fisken nappar bättre :)

 

Jag förra påsken, inge napp men en väldigt röd näsa....


RSS 2.0