Spanien, why does it hurt?

Ska till spanien nu, vi far om ca 30 miin för att hämta Frida  och just nu så känns väldigt jobbigt just nu. Inte själva resan, den ska bli hur kul osm helst, utan de är bara kruxet att skilljas från Fredrik. Gör så ont, även om de bara är nio dagar så ja, jobbigt jobbigt. Känner mig som en typ treåring som bara gråter och gråter. Kommer att sakna honom. MASSOR!
Ja, Valeria och Frida jag ska försöka att itne tänka på de hela tiden medans jag är där :P de blir liksom jobbigt då :P hehe


Packat och klart

Snart slut packat. Bussen går om 4a timmar och jag är nästan klar, vet inte riktigt vad jag saknar och inte. (Vet att jag kommer att sakna Fredrik  men han kan jag tyvärr inte ta med mig). Vilket han nu sitter och läser över min axel. Ser just nu på min super-ex girlfriend eller något som Fredrik verkar tycka om. :P
Är tillbaka om några dagar. Ska bli så härligt. Med mina cuties :D Well got to go, ska försöka att packa lite eller något.


Inte samma sak

Blå, Fredrik har verkligen inte tid för mig just nu, känns jobbigt med tanke på att jag far snart. men men inte tänka mer på de. Längtar så mycket till Spanien, att bara inte göra någonting hela tiden. Ska börja packa snart. Måste hitta en bra väska först.

Sista jobbar dagen imorgon. Känns lite konstigt med tanke på att jag inte vet när jag får jobba nästa gång. De roliga är att stannar jag kvar i övik så skulle jag säkert få jobba, men inte i Umeå. Men aja, livet är som de är ibland. :p Nu ska vi inte tänka på de utan på spanien! Stranden, drinkarna och shoppingen (som inte kommer att hända eftersom min plånbok ej är så stor hehe) men de ska bli så häääärligt! :D


Saknar faktiskt mitt långa hår :P

Några saker bortklarade

Ett. Hittade passet så mamma kan sluta att tjata om de. De var aldrig borta, jag hade full koll på det, jag visste att de låg någonstans i oredan i mitt rum.

Två. Besiktning och utstädning, behöver ej vara med på besiktningen, plus att lägenheten ej behöver vara utstädad då, skönt att  veta, kontaktade ändå min hyresvärd.

Tre: Har tagit reda på när flyget går från Sverige, känndes som en lite så där halv viktigt :P haha eller jätte viktigt..

Fyra: Har startat en tvätt med kläder som jag kan behöva i spanien. Imorgon får jag packa lite.

Har fortfarande 20 tusen saker att göra men ingen tid. Men bara två jobbar dagar kvar. De kommer nog att vara de jobbigaste dagarna eftersom jag längtar så mycket till helgen och dricka cider samt ta det lugnt. Sedan spanien ska vi bara slappna av, tror att min ide att göra ett schema är en mycket dum ide. Kanske vill jag ha de för att jag har gått konstant på ett schema i några veckor nu. Känns så tomt utan ;)


Orkar inte mera

Känner mig helt slut. Helt utmattad. Orkar inte göra någonting fastän de är så mycket jag måste göra. Allt känns jobbigt och vissa gör de inte bättre. "hej, jag måste få träffa dig då och då" när jag inte har någon tid alls till något. När jag jobbar, ska fara till spanien, hinna ut till Fredriks stuga, packa, shoppa, växla pengar. Allt. Hela helgen när jag skulle vara ledig och ta de lugnt var snarare stressigt.

Ikväll ska jag träffa Emelie, men bara i en timme och sedan hem och sova. Måste bara komma ihåg att andas och att allt inte är skit.

RSS 2.0