HBG bilder

Knäpte inte så mycket bilder, men vi hade helt enkelt inte tid ;)

Lägger ej upp bilderna som jag tog på själva lägenheten då det kan uppfattas som en lite fattig lägenhet haha


13:36

Sitter just nu och väntar på att några gubbar ska komma och instalera vår nya tvättmaskin, ska tvätta så mycket idag. Vår förra har läkt nu ett tag och det är lite smått irriterande att ha vatten över hela badrummet när man tvättar. Vår växmästare sa att det gick som förslitningsskada så nu får vi en ny som förhoppningsvis är lite bättre än den förra. Den förra hade väldigt få program och var inte direkt pedagogiskt utformad. Den var också väldigt svår att rengöra så det kan inte bli bättre att vi får en ny :)

Killarna som ska fixa det är här nu ska snart bära in den. YAY. Uppdatering senare om den fungerar eller ej :)


Tisdag

Känner mig väldigt trött i huvudet just nu. Kan vara för att det har stält in sig på att det är påsklov nu när jag lämnar skolan för att bege mig hemmåt.
Saknar HBG väldigt mycket, var en riktigt härlig helg. Känns lite sorligt att vara tillbaka i Umeå när man hade så kul där nere. Även om vissa människor var lite konstiga. Men får fokusera på att snart är det sommar och då kommer Valle upp i typ en vecka innan hon far igen :P

HBG - here I come

Om några timmar (närmare bestämt 4) så börjar min resa ner till söder och Valeria. Har till och med beställt taxi, dock eco-taxi, här tänker vi på miljön. Måste ju kompensera lite för att jag flyger hehe Ska bli riktigt roligt att träffa my partner in crime igen. Skinnjackan på, resväskan packad och humöret på topp. Nu tänker vi inte mer på skola och andra tråkigheter utan bara positiva tankar!!

 

Juldagen 2008 inne på parken med en insmuglad flaska vodka ;)


Umeå

Nä va säger ni? Dax för träningspass nummer två idag? Måste just passa på att träna innan HBG då vi ska göra annat roligt där nere :D

Lovisavägen 25

Sitter här nu i Själevad och försöker få tag på Barrometer så att vi kan träffas och fika en sväng inne i stan. Börjar få lite resfeber inför imorgon, ska bli så jäkla kul att träffa Valeria :)


Har sminkat mig utan spegel idag, ser inte allt för dåligt ut hehe


Panik plugg

Har lite smått panik, har sånna magkramper....bjuder på lördagsminnen för att lätta upp stämningen lite...


Måndag

Så här bakis var jag igår, sett från pappas nya super kamera....

 

Vad gör jag med munnen? Gör jag så ofta?

>.<


But why?

Varför är det så svårt att plugga just idag? Känns inte som om något fastnar. Det blir inte heller bättre av att jag hela tiden tänker på att det är helg. Det här är orsaken till varför jag tycker bättre om hemtentor, då skriver man och sen kan man skita i det. Nu måste man försöka trycka in all information i huvudet och man blir aldrig klar. MEN det ska nog gå bra. Känner att jag just nu bara vill ha helg men de kommer väll det också så småning om...

 


Torsdag

Tycker om denna dag, ända fram tills nu. Dagen har varit helt exemplarisk, träning, plugg, stan, kompisar, shopping, mat, städning, lite mera plugg för att nu få väldigt ont i huvudet. Inte heller har vi någon form av alvedon då inte Fredrik köpte någon idag, vilket inte jag heller gjorde men de är en annan sak. Står nu inför dilemat om man ska lägga sig ned och vila så att man är pigg imorgon och kan plugga tills allt sitter i huvudet, eller om jag ska plugga lite till för att förbättra mina chanser att klara tentan? Jag personligen önskar att det var alternativ två som kändes roligasst men alternativ ett lätt mycket härligt. Dock till mitt försvar så kommer jag förmodligen att plugga lite till och sedan sova.

Och nej, ingen redovisning här på det jag shoppade då det var på tok för mycket....


And there goes the neigbourhood

Hyrehöjningar är alltid väldigt roliga. Vår hyra har nu totalt sett höjts med ca 400 kronor sedan vi flyttade in, vi har bott här i 1.5 år. Roligt, väldigt roligt. Tänk bara om ett år till då får vi betala mängder av pengar i hyra. Vi gick just över 6000 kronor, närmare bestämt 6014. Tur att man är student och tjänar så mycket pengar.

På tal om spenderande av pengar så köpte vi dessa glas i helgen:

Det är som små glasnitar på insidan av glasen, väldigt snyggt om jag får säga det själv. Lägg även märke till de söta servetterna.


Baka baka liten kaka

Nytt kakrecept på vårat fina nya fat, kan säga att kakorna ser bättre ut än vad de smakar...


Hockey

Lillebror i närkamp
Lillebror på väg ut från utvisningsbåset :)

stockholms bilder

Finns ca 400 st så det är ganska svårt att välja några :P

 


Moony Monday

Sitter i skolan och väntar på att Milla och Frida ska läsa igenom det jag har skrivit så vi kanske kan gå hem för idag. Känner att jag har 2000000 saker att göra idag så de är bara att sätta igång när man kommer hem. Kan inte säga att vi håller på med det mest intressanta arbetet just nu men känner att jag har lärt mig lite idag i alla fall.
Nu är det fullfart tills sommaren... yay...

Resfeber

Var så lugn ända tills nu. Är väldigt stressad, vet inte riktigt vars jag ska ta vägen. Har jag packat allt? Hur mycket har jag glömt? Vet att jag har vissa viktiga saker men börjar få lite smått panik. Sticker nu. Usch. Jobbigt att säga hej då till Fredrik.

Stockholm - here I come! (och typ 25 pers till)

Ca 4a och en halv timme kvar tills jag kliver på bussen från Tomtebo och beger mig ner mot stan för att kliva på ett tåg som ska frakta mig och mina med studenter till Stockholm. Stockholm för mig är i dagsläget inte en så speciell stad på grund av två orsaker. För det första så anser jag att det är en väldigt opersonlig stad. Alla människor skyndar förbi och det känns ibland som att hela staden mest är till för att man ska ta sig till punkt a och b. Den andra anledningen är att jag har varit i Stockholm ett antal gånger. De första gångerna var det magiskt, Sveriges huvudstad och den första riktiga storstaden jag besökte. Staden förlorade lite sin charm allt eftersom jag växte upp. Gamla stan är dock ett område som fortfarande är intressant men där har man ju också varit ett antal gånger. Nu när man åker till Stockholm åker jag inte för stadens skull utan snarare för innehållet, det vill säga människorna som bor där och eventuella evenmang som kan tänkas äga rum där. För mig känns just nu Göteborg lite mer intressant då jag har varit där mycket få gånger, och med det så menas att jag fortfarande kan "utforska" staden. Dock om jag fick välja en stad att besöka, vilken som helst, så skulle den inte ligga i Sverige....

 


Who needs enemies when you have friends like that

Gott med tacos ännu en dag :D

 


Tisdag

Förra tisdagen gjorde jag något helt annat än vad jag ska göra idag. Då gjorde jag detta:

Det jag ska göra idag har med tåg att göra..


Internationella kvinnodagen

Hoppas att alla kvinnor har blivit lika uppvaktad som jag har blivit. Tårta och en mycket vacker ros fick jag av min älskling.

Tacos till middag, måndagslyx....


19:49

Camilla, du har rätt. Den som står/går i mitten blir alltid undanklämd :P


Sunny sunday

Nu i veckan börjar rushen. Mycket plugg och resor på kort tid, I love it. Inte kanske plugget men allt det andra. Men längtar tills vi åker på tisdags kväll. Ska bli härligt att komma bort från Umeå och vardagen under några få dagar, även om de dagarna kommer att bestå av skolarbete. Har inte åkt så mycket tåg så det ska bli väldigt roligt.

"Fan va mysigt"

"Fan va mysigt, fan va mysigt. Om jag fick bestämma skulle vi grilla varenda jävla dag" - Fredrik Rundqvist

 


Styrelsemiddag + fest

Vet inte alls vad som gick fel igår. Hade jättetrevligt på middagen och på festen, men jag kunde inte dricka något. Inte vatten, inte cider, inte öl, inte drink och absolut inte shota något. Mådde bara illa så fort jag drack, vilket var lite jobbigt då man är på fest. Fick dock i mig två drinkar på tre timmar, och några klunkar av annat. Men kände mig väldigt nykter och e-pubben var väldigt konstigt igår. Ingen bra musik alls, de låtar som var bra hade dj:n mixat ihop så att man inte alls visste vad det var för låt, sjukt störande. Jag och Fredrik gick därför lite tidigare. Dock tog det en och en halv timme att gå hem :)

 

(kan säga att det inte var så smart att ha på sig en tight kjol när man ska gå ut och äta)


Baby A

Igår fick jag och Fredrik vara barnvakt åt Albin. Han är så stor och livlig så vi sprang runt honom som så att han inte skulle remla och göra illa sig första gången vi är barnvakt. Och vilken fart han har, man får inte släppa honom med blicken. Han hann göra mycket på den korta tid som Anna och Jonas var borta. Stackars Aska som blev dragen i sin svans ordentligt. Byta blöja var inte heller det lättaste, han ligger inte direkt still den lille krabaten.

Det handlar om att prioritera

Det är viktigt att välja sina plagg när man tvättar, speciellt om man ska resa bort nästa vecka. Man msåte nästan planera vad man ska ha på sig då redan nu så att det man vill ha på sig är tvättat och redo för att packas. Därför måste jag säga förlåt Fredrik. Skickade in en tvätt med större delen mina kläder. Men jag lovar att tvätta dina imorgon. Tycker för i övrigt att det inte gör något om du av förmodan inte skulle ha några rena kläder och måste gå naken. ;)

 


Tidig tisdag

Redovisning idag och på torsdag eller fredag, vet inte riktigt. Har fortfarande världens huvudvärk. The headache from hell. Håret ser fortfarande inte bra ut. Bra start på dagen.

Bjuder på en bild snodd av Camilla:

 

Ny frilla och ny klänning, mammas nagelack.


2010-03-01

Ny månad, ny vecka, nya lösningar på problemen:

  • Fredrik har fått ett examens arbete
  • Det är våffeldagen imorgon (bra att vi rett upp detta)
  • Börjat och arbetat mycket med uppift två med Frida och Camilla
  • Fredrik har listat ut vad som är i de övergivna flaskorna från i lördags
  • Middagen ikväll blir pizza (hemmagjord)

Problem som återstår:

  • Huvudvärk som inte vill ge vika
  • Om vi ska gå ut på fredag eller lördag
  • Om vi ska se på bio på fredag eller lördag
  • Vad jag ska göra med mitt hår

 


RSS 2.0