Gladpackad

När man är full och glad så är man gladpackad! Smart va? Har varit och pimplat hela dagen med Fredrik och hans bror och druckigt mintuu med oboy sedan tio, klart att man är lite påverkad när de också har ingått whiskey blanding och lite öl. Men nu är de dags att skärpa sig, Sanna och Linus kommer hit klockan sex och man kan inte vara full när man får fämmande. Tycke dock fortfarande ej om mitt hår.  :S


Ljushuvud!

Gissa vem som var till frissan idag? och fick håret klippt på tok för kort och på tok för ljust men jag får väll försöka rocka denna frisyr också, även om jag blev lite väl blond?

Tog 4a (!!!!!) timmar att klippa mig, ca 100 foliebitar, himla massa färg och mycket ont i rumpan (frisörstolar är inte bekväma) men ja om jag inte var blond innan så är jag det nu :D


fyrögd

Har så himla ont i ögonen idag. Tänkte att de kanske berodde på att jag behöve glasögon men aldrig använder dem, så jag gick med dem till skolan men de blev bara värre. Nu är jag hemma och glasögonlös och har fortfarande ont. Hm jobbigt läge. 

Glasögonen är kanske inte min bästa "look"..


Cray house

Vet inte riktigt vad som hände igår, skrev inlägg men raderade dem för de var inte så snälla mot vissa personer som inte förtjänar detta. 

Men idag börjar den nya kursen, sista kursen inför sommaren och ännu inte fått sommar jobb :S

Men hemma hos Eriksson-Rundqvist pågår vårstädning, alla skåp, under alla skrymslen, i alla lådor. ALLT ska städas. Igår orkade vi bara med köket, båda var helt slut efter tentan. Vi åkte till Jonas och Anna och använde oss av deras voffeljärn (de fick också äta) för att de var ju trots allt voffeldagen! 

Är det detta som kallas för köks-ö?

 


YOU!

Tror för i övrigt att denna bild (snod från emilias facebook) är starkt koplad till backstreet dansandet. Någon som känner sig utpekad?


Som en boll

Det var roligt i lördags! Mycket dans, lite konflikter, lite alkohol (ganska okej med det faktiskt) lite djur mönster (på både linne och väska)....

Viktor följde ej med ut men han jag och några till dansade i detta kök till Bakstreen boys haha

Tenta plugg på g. Tenta imorgon klockan fyra så håll tummarna! I will need it. 


+3 timmar

Klockan är inte ens tio och jag har redan varit vaken i mer än tre timmar. Kan inte sova på morgonen längre, vilket resulterar i att jag somnar klockan tio på kvällen istället. Idag är det dax för Camilla att bli 21. Nu drar hon ifrån minsan. Shoppade lite med henne igår (eller hon shoppade och jag avr smakråd). Hon hittade en skit söt klänning som hon förhoppningsvis ska ha ikväll. Mitt stora shopping mål var systemet som den fattiga student man är i slutet av månaden. Lite vin och annat inhandlades för att drickas upp ikväll till Camillas ära!


Sommar och sol!

Vill bara sitta på en strand eller på en grön gräsmatta och lyssna på någon lite sommrig reggedänga och bara mysa. Inte ha sol, halvvarmt, och snö....desutom svinhalt när man ska cykla. 

Frida träning ikväll? Lite spring nu när det är "Spring" hehe :D


Push it!

Fysträning idag gjorde skilnad! Ont i musklerna vill jag ha imorgon! Dock att vissa personer bara ignorerar en känns ju roligt. De är så fult när man ser folk och känner igen dem och nästan hälsar men då tittar de bort, sen ska man vara i samma sal i yttligare 75 minuter. Aja shit the same. 

Har smällt i mig en massa mackor nu, kroppen dog ju nästan av energi brist under passet. 

vill bara passa på att säga de är tur för Linda att de kom in lite ordentliga killar som inte bara sover och inte fattar tävlingen, dock är Johan fortfarande kvar...varför? Den rätte för Rosing är typ världens mest underhållande program efter Big Brother. haha Fredrik gillar det också i hemlighet :P So don't tell anyone :P

"Den rätta för Stina" är tack och lov redan hittad, skulle ej vilja att mitt dating liv sändes på TV för hela världen att se, även om det var mycket intressant innan jag träffade Fredrik. På tok för intressant för att längta tillbaka dock!


Montag

Är inte bakis idag, vilket jag var igår. Var inte så full (enligt mig själv men kanske inte enligt korten på kameran) hade dock så otroligt roligt i lördags. Bilderna är helt underbara! Det var riktigt roligt att gå ut med Frida igen. Vi måste göra det oftare! Innan du vet vem kommer hem ;) Det var riktigt synd att Valeria inte komma med och att jag sen var tvungen att göra en Metallica (Göra showen på lördag men ställa in på söndagen) men kom inte upp ur sängen (mådde ej bra). Sedan när man ligger där apbakis så kommer Johan och Camilla och hälsar på helt plötsligt. De kände sig inte så välkomna och stack efter en kvart. 

Kvällens kläder...


To the Ö to the vik to the Umeå

Sitter hemma i Övik i skrivande stund. Det är härligt att vara hemma även om de bara är en snabbis. Pappa köpte bilen igår så nu har även mamma och pappa blivit med Volvo. Bilen är mörkblå och mycket snygg. I like it. Om jag och Fredrik någon gång ska köpa bil så lär de väll bli en Volvo, Fredrik kinda has a thing for them :p


Pappa läste sitt horoskop som lät mycket lovande, penga vinster och allt medan mitt lät lite mindre bra, något om konflikter och bråk om jag inte sköter mig. Tur att jag ska dricka ikväll ;)


Camilla got my head as usual ;)
Nå Vallis? hur blir de? Ska du joina mig och Müslie on our quest to get tipsy? :p


METALLICA! (nu skippar vi Britney ett tag!!)

4e Maj ska de spela. Härligt. En måndag. NU är de bara att fixa resa. Perfekt början på Fredagen den 13e. :) Vi ska tydligen få möjlighet att sedan ladda hem konserten på MP3. Me likie! 

Hur blir det imorgon girls? Ska Valle följa med ut? ;) 


SNART LÖRDAG!

Längtar så tills på lördag! Bara imorgon kvar. Ska ner en snabbis till Örnsköldsvik också imorgon. Pappa och Oskar ska nämligen till Stockholm och flyga härifrån imorgon. Och vad ska de göra i Stockholm då? Jo de ska köpa en ny bil! Kanske de inspirerar mig till att ta körkortet ;)

 

En av anledningarna till att jag längtar tills på lördag är denna vackra kjol som faktiskt är min! :P


Torsdag!

Frida vars äääääääääääääääääääääääääääääääääär du? Träna idag?

Börjar känna tenta stressen nu. Tenta om mindre än två veckor och jag vill hemskt gärna klara denna tenta också. Känner mig generellt sett mycket stressad. Vet inte varför dock. Skola väntar. Ses där!

 


Back to life, back to reality

Sitter i skolan igen och skriver på ett arbete. Tibet vs Kina. Faktiskt riktigt intressant men känner att jag spårar ut som vanligt och tar med på tok för mycket onödigt. Förlåt om jag itne har ringt men har varit för slut för att ens tänka ordentligt. När man börjar gråta för att ens skolåda är förstörd så är man nog mycket slut eller jättestressad, jag vet själv inte riktigt. Men nu idag ska det blir bättre. Promise!

So tonight I am call-able.

Läste och såg btw Twlight! Så bra! Fast tycker man att filmen är bra så är den inte ens jämförbar med boken. Man förstår så mycket mer om man läser den och relationen mellan Bella och Edward blir mycket mer intressant och ja. LÄS BOKEN! Valeria och jag pratade om att den kändes kanske lite fjortis att läsa men på arlanda fans det verkligen inga bra böcker så jag valde den eftersom att den faktiskt verkade intressant, men måste säga att jag är MYCKET glatt överaskad :)



Har även beställt hem de andra böckerna i serien, så jag har de jag gör framöver :)

"Nu börjar vi lyssna på Britney istället"

De går inte att beskriva hur besviken man är när man har åkt hela vägen till Stockholm, spenderat pengar på mat och dricka och sitter och väntar i två timmar på att få höra "Nä han är sjuk, ni kan gå hem, ni får itne ens höra förbanden, men kom tillbaka om två månader". Visst vi får se dem men vi var sjukt taggade allihopa. 

Som tur är kan jag ju säga att jag och Fredrik hade de mycket mysigt i Stockholm och shoppade mycket så resan känns inte bortkastad. Dock känns det onödigt att ha spenderat så mycket pengar och nu ska man ner och spendera mer pengar, inte på shopping utan på flyg och vi vet inte ens vars vi ska bo. Men återkommer med en uppdatering om shoppingen!

En sak har jag lärt mig dock, ta andra skor till Stockholm!!!!


El Stockholmo

Om en timme lämnar vi lägenheten för att åka på våran första resa tillsammans, är lite hyper nu. Allting är packat förutom mitt handbagage. Vi fick desutom ner allt i en resväska (min lillebrors gigantiska som vi har fått låna), de i sig är en bedrift då vi har med oss två sovsäckar. Men om jag shoppar för mycket så blir de Fredriks kläder som blir kvar. he he. 

Vet inte riktigt vad man ska göra medans man väntar. Blir alltid lite smått hyper. Men de ska bli riktigt härligt att komma bort ett tag, även om Metallica kanske inte är det mest romantiska men de blir väl vad man gör det till ;)


Die die die my darling

Inte menat till Fredrik dock, även om han är min lilla darling! Vi sitter i skrivande stund med Fredriks födelsedags whiskey in the jar  (bränslet =fuel) som han fick av pappa och ser på Metallica konserter. Dax att ladda! För att nothing else matters! Fredrik och hans brorsa Jonas har varit här sedan ett och groggat samt umgåtts som bara bröder kan. Men nu han Jonas gått och bara jag och Fredrik kvar.  Jag ska även ta mig en liten wirre (pappa inte läsa hehe). Har förtjänat det eftersom vi (jag maria och frida) blev klara med vårat arbete idag som ska in imorgon så jag har hela dagen på mig imorgon att packa. Känns skönt :) Not Sad but True.  Längtar nu till stockholm, jag tror att the memory remains för en väldigt lång tid.

One annan sak som har hänt är att jag tror att min telefon har lagt av. Den stänger av sig när den vill och vissa knappar funkar ej så vill ni kontakta mig så ring till Fredrik. 

James here I come!

 


Bloggpaus på g?

Känner mig inte alls motiverad till att blogga, kommer inte direkt på något intressant, kanske man ska ta en blogg paus och låta som att man är viktigare än vad man är. Hö hö.

Slut me pengar på mobilen blev det också. Så därför blev de inget samtal till Valle igår. Och Frida, jag ska på spinning ikväll vid sju om du vill hänga med.

Heldagar iskolan fram till Fredag är det som väntas. Sitter i detta nu i skolan och vi har verkligen gett upp för dagen. Det är inte min/våran dag idag.

Ska nu hem och äta lite bullar som jag bakade igår......

From home to home



Middagen ig¨r var underhållande, de bjöds på vin och whiskey samt sång från farfar.

och lite champange


De lyckliga paret som firade 50 år :)

"Det är inte smaken som räknas utan yrseln" - Farfar
Tur att man ser ut som ett miffo på varje kort som tas :P

RSS 2.0