Sjukling

Ligger hemma i soffan idag och tycker synd om mig själv. Mår bättre nu och kan faktiskt prata så de blir nog att åka till jobbet imorgon och kicka lite ass.
 

Tur att Fredrik tar hand om en när man inte är helt hundra. 

Mot Gbg

Åker till götet om ca en och en halv timme. Känner mig väldigt smart då jag lockat håret redan nu och "överlockat" det så imorgon är lockarna så där perfekt ostylade (fast väldigt medvetet) haha det bor en liten flicka inom mig som ibland vill vara "fin" och söt :p började med långt (jävligt långt) och rakt hår och avslutade med kortare och lockigt i egenstickad mössa :) 
Höst till vinter

Ja vi vet att de är höst och nu vinter i och med att snön kom. Men om någon missat de så finns det 20 000 uppdateringar på insta och Facebook. Mys

Har haft en riktigt mysig dag. Sååååå underbart med spa. Tisdag

Min väckare ringde just. Har redan varit på ett spiningpass. Bra jobbat för en tisdag. 

Måndag

Måndagen har börjat starkt. Känner mig pigg trots lite sömn. Har till och med bokat in tre spinning pass denna vecka så får se hur de går. Har varit dålig att träna de senaste veckorna ända sen jag tatuerade mig men den har läkt nu så då kan man ha på sig träningsskor utan att oroa sig för att de skaver på tatueringen. Jobbar kväll så de blir att träna på morgonen. Började dagen med en prommis och vädret är underbart här i Umeå. Solen skiner gult på de skiftande löven så jag tänkte att en promenad var härligare än en Springtur då man kan njuta av hösten. Jobbade 7 dagar förra veckan och nu bara fyra så nedräkningen har startat. Och ja, jag ska måla om tånaglarna ;)

RSS 2.0