Snart så

En arbetsdag kvar sen är jag ledig. Ledigheten kanske hjälper mig att bli av med de mörka ringarna under ögonen som verkar näst intill permanenta. Skulle vaa härligt att titta sig i spegeln och inte se ut som att jag inte sovit de senare åren. Men de är ju bara en liten tanke.


Jobb

Jobb, jobb och ännu mera jobb. Tre arbetspass kvar sen tar jag påsklov.


Workoutfit

Så glamoröst att jobba i kök. Dagens kläder: söndertvättade jeans från monki, bälte inköpt från hm för ca 10 år sen, linne från Gina och en kofta från vero moda. Tror skärpet kommer att bli en stor hitt i vår.


Weekend update

Helgen har bestått till största delen av jobb. Åkte sen i ilfart ner till övik för att äta den typ godaste middagen jag ätit på länge. En trio av rökta godsaker (kanadagås, ripa och röding) till förrätt och huvudrätt var rådjursadel. Var så otroligt trött efter mitt maraton arbetspass så vi åkte hem tidigt. Söndagen blev riktigt mysig då vi hängde några timmar hos farmor och farfar och sedan hos mamma. Sköt med lite kvallitetstid och inte bara behöva flänga fram och tillbaka.


Torsdag

Jobb och en prommis med Emelie utgjorde det produktiva i denna dag. Nu middag med Fredrik och Zebbe och film med ett glas vin i handen innan helgeushen börjar.


Onsdag

Jobb, jobb och ännu mera jobb fyra arbetspass kvar innan jag tar helg. En dag ledigt och sen fyra dagars jobb och efter det påsk. Då är jag hela fyra dagar ledig. Vet inte riktigt här jag ska klara det. Man blir så rastlös. Världens jobbigaste ilandsproblem men jag tror jag överlever.


Tisdag

Jobb, bakning, matlagning x2, promenad och lite mer träning här hemma. Tisdagen var produktiv.


Vitaminer

Har blivit lite beroende av dessa. Vet inte riktigt hur mycket kroppen tar upp av allt men märker att min hy blir bättre när jag tar dem och sämre om jag glömmer de.


Söndagsmys

Dricker ett glad vin framför tvn pch Fredrik spelar på datorn. Härligt.


Wants

Om jag inte jobbat i kök och faktiskt fått använda armband och ringar hade jag "unnat" mig någon av dessa, helst den med turkos sten. Känns dock helt onödigt att unna sig något som man inte kan använda. Men kanske någon gång i framtiden.


Söndag

Så trött. Känner mig helt utmattad. Har ute gjort många knop i helgen men kanske är det man behöver ibland.


Produktiv dag

Idag har jg hunnit med mycket. Fredrik tog sovmorgon så vi hann umgås lite sen jobbade jag, gick ner till stan (tränade), shoppade (jeans, linne och en ansiktskräm) så nu behöver jg inte handla något mer denna månad, fikade med Erika, övningskörde med Fredrik samt färgat håret (svart, vad annars). Känns bra! Längesen jag var så här produktiv. Det är mycket som man hinner göra när man inte jobbar dubbelpass som jag gör imorgon :p


Stockholmare har en annan syn på kläder


På allmän (Valerias) begäran

Kom en ifrån Stockholm i söndags och kan ju säga att helgen inte blev lika avslappnad som jg hoppades på. Men lyckades ta typ tre bilder under helgen.


RSS 2.0