Colour

Man ska inte färga håret själv...det skulle bli brunt men blev svart, tur att det bara är en toning :p

 


Which one?

Undra vilken väska man ska ta med sig till Turkiet?

 


Not so sick anymore

Är inte magsjuk längre. Spydde senast i torsdagskväll och då spydde jag bara en gång så. Men nu minus fyra kilo senare och mycket piggare så känner jag mig väldigt frisk. Fredrik också men nu är det bara så att ingen av oss vågar oss ut innan vi är helt smittfria. Vilket jag har räknat ut är imorgon. :P

Sick

Fredrik är sjuk, han har magsjuka. Han har legat och spytt hela natten och sprungit på toaletten. Det är riktigt synd om honom. Har inte kunnat sova då jag är rädd för spya, det är det värsta jag vet. Lukten, ljudet, allt som har med det att göra. Så nu halsar jag i mig whiskey så att inte jag blir sjuk. Fredriks chef ringde också, han vill inte att Fredrik kommer till jobbet imorgon utan det är bättre att han vilar så han inte smittar ner hela arbetslaget.

Till Valle


Finns på HMs hemsida :P 99 kronor :)


Elisabeth forts

Även min mormor och kusin Maja heter Elisabeth och Fredriks mamma heter Lisbeth så hon har också namnsdag. Fredrik har nu insett att om vi någonsin får en dotter så är Elisabeth det mellannamn son gäller hehe

Klipp klipp

Klippte min egen lugg och ser nu webbcamen att det blev inte direkt rakt. Så yttligare en sväng med saxen blir det innan vi åker ner till övik.


Elisabeth

Idag har jag och en massa andra namnsdag. Vet inte riktigt hur många som jag känner som heter Elisabeth, mamma, farmor, Gun, Frida, mm. Riktigt roligt faktiskt. Idag är det våran dag.

 


Onsdag

Vilken dag, vilken dag. Ramlade med cykeln, fick tillbaka tentan, hade möte om turkiet, hade lektion och nu ska jag ner på stan och möta upp Fredrik och sedan även Emilia och Johannes för att se Harry Potter. Låter kanske som en helt okej dag. Förutom att jag är sinnesjukt trött. Kunde inte sova i natt hur jag än gjorde. Störande. Fick även tid till röntgen men det är den 9e december och då är jag ju inte här. Detta innebär att jag måste boka om,


Resfeber

Börjar få resfeber redan, vilket är lite störande då det är mer än två veckor kvar. Måste dock börja se efter vilka kläder man ska så att de är rena när man väl ska packa :P


BTW

Klarade tentan. Tror jag. Enligt siffrorna på internet så stod det 30 poäng efter mitt nummer som jag hade fått. Så såvida det ej har blivit något fel så har jag klarat den. Och om de inte ändrar godkänt från 30 (nuvarande) till 31. Alltså precis på håret att jag klarade den. Men ack så härligt ändå. Segerdansade hela kvällen igår medan Fredrik förskräckt tittade på.

Ops...

Sitter i min ensamhet i datarummet och tittar runt lite på nätet då min nya dator vägrar gå in på vårat trådlösa nätverk då det enligt dator är "Oidentifierat". SUCK. Nya saker ska fungera på en gång annars är det ju inte värt att köpa nya saker. Den gamla datorn vill inte heller gå ut på internet.

MEN till saken hör den att jag lyssnar på lite musik på Iphonen samtidigt, mellan en låt så hör jag att det piper. Det är väckarklockan, som jag ställde till att ringa klockan tio, då var klockan kvart över. Så den har då ringt i en kvart på högsta volym. Tur att grannarna har småbarn och har förmodligen varit vaken i några timmar redan.


Moonyday

Halloweenfesten var riktigt rolig. Per och Sofie hade ordnat det hela väldigt bra. Det roligaste var att vi var inte ensamma om att vara clowner. Elin och Tobbe hade haft samma idé som oss. Vi var ju på lekstugan och skulle låna kläder där men clowndräckterna var uthyrda...till Elin och Tobbe.

Bilder snobba från Elin på Facebook:

Harry Potter med häxa

Clownerna


Försenad halloween

Idag ser vi ut så här:

 


God natt!

Många onödiga inlägg idag. Men det går inte att komma ifrån att webcam är roligt. Är några år efter alla andra men det är ändå roligt hehe


...


The sorcerer's apprentice

Filmkväll efter en aktiv dag är perfekt för en fredag. Prommis med Frida och stortstädning med Fredrik. Lite tid till att leka med nya datorn hehe
 


Dagens film The sorcerer's apprentice 


Hello


Första bilden på den nya datorn, skitit hår, trött, osminkad och i pyjamas haha


Bye bye

Detta kan vara sista gången jag sitter vid denna dator. Fredrik åker till OK nu för att hämta den nya. YAY! Kanske blir lite roligare att blogga då hehe. Vilket pappa tycker om.

Kanske inte blir någon Halloween fest i helgen då lilla Albin har magsjuka eller hade igår. Men om han är friskare så blir det att hitta en utklädnad snabbt då vi inte har någon än. Eller jag har ju min Snövit klänning så kanske blir att använda den igen ;)


Pictures

Så här blev sminkningen (ursäkta frisyren):

 

Lite suddig men den tog med iphonen. Lite ögonskugga, lite rouge men ögonbryna är jävligt snygga hehe

Detta är ju mer en vardagsmake som kanske normala människor har men tyckte att det var för lite färg runt ögonen, kan ju gå ut så här till skolan så:

Det var väldigt intressant och se hur någon annan skulle sminka en då man fastnar ganska lätt i egna mönster, dvs svart, svart och lite brunt rouge. :P


Make up my day

Var som tidigare nämnts på Make up store idag och blev sminkad. En väldigt rolig upplevelse faktiskt. Mindre roligt när hon plockade mina ögonbryn. Hade plockat dem innan jag gick hemifrån men när jag satt där i stolen så hittade hon en väldigt massa strån som jag förmodligen missat. Jag fick en vardagssminkning med toner av rosa? Är inte riktigt ett fan av ljus rosa men tydligen skulle det passa mig. Ser ut som man blir retucherad när allt är klart. Man ser ut som sig själv men med väldigt slät och jämn hy. Efter sminkingen så valde jag fondationen som hon använde samt pudret. Har aldrig haft en riktig foundation eller puder så det känns bra. Köpte även till ett rouge men inte det hon använde. Så tack så mycket för födelsedagspresenten! ;) Även om det var ett tag sen jag fick den hehe

En mindre rolig grej är att doktorn ringde upp idag och han hade diskuterat med sin handledare och ville nu att jag ska röntga huvudet. Igår var det bara spänningshuvudvärk och idag kan det vara något annat. Han trodde dock inte det men sa att han ville hellre göra det i onödan än att det är något och inte upptäcks. Tur att det är fredag imorgon...


Make up torsdag

Idag är det en fullspäckad dag. Först skola och planera våran presentation som vi ska hålla i turkiet och sedan snabbt ner på stan för att bli sminkad på Make up store!! :) Sedan ännu snabare upp till skolan för att ha lektion. Ska även hinna shoppa lite på stan men tror att det är lite omöjligt hehe.

Fredrik klev upp innan mig för en gång skull i morse för att åka till jobbet. SÅ skönt att kunna säga det :)

 


He got it!

Fredrik fick ett jobb och han accepterade efter lite funderingar så nu är det fest på Tomtebo med hjortron glögg och god mat. Så skönt att han har jobb! Johan frågade idag om det var jag eller Fredrik som var gladast. Tror innerst inne att det är Fredrik som är gladast. Han var deras första val vilket måste vara en liten självförtroende boost som han enligt mig förtjänar.

Vi fick dock lite dataproblem igår då Fredriks grafikkort gick sönder och min dator är ju som den är. Så vi bestämde att vi ska införskaffa en ny dator, en liten bärbar som vi enkelt kan ta med oss. Valet har fallit på en blå dator, som är liten och i en prisklass som vi faktiskt har råd med. :)

 

Så där ser den ut och pappa kan läsa mer här : http://www.dustinhome.se/pd_5010470803.aspx?


Dubbelt upp

Var just ute och gick med Emilia, resonerade så att när de regnar och blåser så förbränner man dubbelt så mycket än vanligt då mandels måste tvinga sig själv att gå och dels därför att det är jobbigare. Är lite borta för tillfället då det är tentaplugg men på torsdag ska jag vara tillgänglig igen hehe.

RSS 2.0