Tuesday

Underbara tenta perioder. Inte ångestladdat alls, jag lovar. Fredrik fick sitt examensbevis i måndags vilket sporrade mig lite mer till att plugga. Efter en tenta så känns det som att man är ett steg närmare att ta examen. OM jag nu klarar tentan (ta i trä).

Fick hem lite nya böcker igår, närmare bestämt fyra stycken. Så igår när jag hade min doktor-ordinerade vilopaus så började jag då kika lite smått i en av dem. Det är en bok som ingår i en trilogi, närmare bestämt The Age of five. Den är skriven av Trudi Canavan och är helt underbar. Denna bok var då den sista av de tre böckerna. Läste de andra två i början av sommaren så har väntat länge på denna bok. Trodde att jag beställt hem alla tre böcker tidigare men en av böckerna tillhörde en annan trilogi av samma författare så då fick jag lov att beställa hem även dom böckerna.

MEN till saken, igår så då skulle jag bara läsa i en halvtimme, höst en timme, hade jag bestämt mig för. Men nej så blev det inte utan 620 sidor senare (ca 6 timmar) så lade jag ifrån mig boken helt utläst. SUCK. Inte nog med att jag missade flera timmars plugg så glömde jag också bort att äta middag och träna. Plugga fick jag panikgöra lite snabbt innan jag skulle sova. I detta fallet så kan ju säga att man blir inte direkt smartare av att läsa böcker, i alla fall inte smartare när det gäller företagsekonomi.

 

Bestämde mig btw för att klippa luggen själv...inte en av mina bästa idéer, nästa gång får någon som kan sånt göra det så att jag får en lika fin lugg som jag hade på denna bilden!

Jag och Mads på rex


Back on track

Nu har det börjat att vända. Huvudet känns klart ( i alla fall lite mer än tidigare). Skolan rullar på, arbetet börjar bli klart med bara vissa saker kvar. Har smått börjat att tenta plugga om ej lika mycket som jag hade hoppats att jag skulle pluggat tills nu. Men det är i alla fall bättre än inget. Har till och med varit på jobbet idag. Betalt personalmöte vilket inte är fy skam. Fick även jobba i helgen och nästa lördag. Yay! Kul att de vill att jag ska jobba.

Hade svårt att sova i morse så gck ut på en prommenad istället och väkte Fredrik med kaffe på sängen. Det och mycket till förtjänar han så bra som han har tagit hand om mig i veckan :). Hade jag haft mer pengar så hade han fått lite blommor, men har inte riktigt råd så han får blommor via bloggen istället.

 

To Fredrik, with love


Måndag

Kul att ligga och ha huvudvärk när grannarna håller på att borra i lägenheten under. Längtar tills det är dax att sova...

Söndag

Sängläge idag, citodonet verkar ej fungera idag

Say hello to my new friends

Har varit på akuten ett antal timmar idag. Fick några nya vänner med mig hem. De heter Citodon och Rinexin. Känns ungefär som om man har fått i sig två och ett halvt glas vin och bäst av allt, ingen huvudvärk! Lämnade även ifrån mig en massa blod som ska testas. Och beordrad att vila. Vila blir det svåraste.

De biverkningarna som kan uppkomma är trötthet, yrsel, illamående, aggressivitet med mera. Tycker redan synd om Fredrik haha


Just my luck

Enda lördagen på evigheter då jag inte behöver stiga upp för något särskilt, vaknar jag halv åtta av världens huvudvärk. Har haft ont i huvudet nu en längre tid och börjar bli riktigt less. Alvedon är återigen min bästa vän (nej det är inte av den jag har ont). Har även blivit uttagen till att vara med i en Buzzador kampanj, så det ska bli roligt.

Dear daddy

Du ligger lite efter, du har en del kvar att lära :P


3 år och 3 månader

Jag och Fredrik har idag varit ihop i tre månader och tre år, en väldigt lång tid alltså. Detta ska firas med morätter och dipp, lite nyttigare än chips och dipp. Till det ås ser vi Robin Hood och Kungarna av Tylösand. NICE

Lots of love


Myspys

Tänk vad glad man kan bli ibland av sin älskling :)

 

 


o.O

Nu har både jag och Fredrik kommit fram till att det är omöjligt att hitta en viss grej. När man har sökt hela dagen efter en skit grej så blir man så frustrerad när man inte kan hitta det. Vad har hänt google? Varför har du svikit mig?

En dag kvar till helg....


Tisdag

Nu ska mitt lidande äntligen vara slut. Har en inflamation i hörselgången på båda öronen, dock inte örnoninflammation. Tricky tricky. Så nu ska jag behandla mina öron med droppar i nårga veckor. Kul. Dock tyckte farbro doktor att det inte var det men jag ska behandlas för det ändå för distriktssköterskan sa att det var det. Jahopp. Tydligen har jag åstakommit detta själv genom att använda tops. Jag erkänner att jag är en topsanvändare och läkaren tittar på mig som jag just bekännt till honom att jag brukar snorta kokain just for fun. Sen ska man tydligen inte regöra öronen alls, dom rengör sig själv tydligen (även om mina tops brukar visa på annat). Så inga rena öron i fortsättningen. De ska få vara skitiga och jävligt otopsade. Kul.


Just to hinde it a little bit

Bara för att mitt andra inlägg inte ska vara det första man ser på denna sida så får ni se en bild på moi istället!


Känsliga tittare varnas

Skadans utveckling:

 

Två veckor och en dag senare så ser brännskadan bättre ut. Den gör inte ont längre. Jobbigaste perioden var när de översta hudlagret blev hårt och började flagna bort. Då kliade det och gjorde ont. Tog min bästa vän alvedon till hjälp och Fredriks anti-kli tabletter för att så sömn.

 


To you


21:24

Är så sjukt trött men tvingar mig själv att vara vaken lite längre så att jag ska få sova ordentligt. Om man inte är tillräckligt trött ligger man ju och vrider sig hela natten och det är bara frustrerande. Sitter dock redan och svamlar för mig själv, skrattar och gråter samtidigt för saker som jag inte riktigt själv vet varför. Tror att tröttheten börjar ta över. Kunde inte prata med Fredrik i telefonen. I made no sence at all.

Men till det jag skulle skriva:

Hade jag dålig koll på vilken dag det var i Fredags så vet jag inte alls vad det är nu... Känns inte som någon dag alls. Inte någon veckodag eller helgdag. Dagen är dagslös. Förvirrande ska ni veta.


Don't

Sitter och försöker övertala mig själv att inte beställa utkörningsmat till lägenheten av en massa anledningar.

1. Mycket enklare och möjligen godare än att laga mat själv när man är helt slut

2. Har inte lösa pengar vilket innebär att jag måste fara att ta ut på Ålidhem

3. Är nog inte så kul att äta sån god mat själv

4. Om jag beställer så måste jag träffa en okänd människa i några sekunder när jag helst bara vill sova

5. Det blir dyrt att bara beställa en grej, på vissa restauranger måste man beställa minst fyra

6. Dock går det att frysa in

7. Dyrt

8. Det finns fil i kylskåpet som inte behöver tillagas, bara i med flingor

 

Har jag sagt att jag är nyvaken efter en välbehövlig eftermiddags tupplur. När jag sov drömmde jag nämligen om utkörningsmat och blev väldigt sugen. Även om Fredrik, drömde att jag drömde att han var borta och vaknade upp så var han hemma och jag kunde berätta för honom att jag dömt att han var borta. När jag sen vaknade viste jag inte riktigt hur det stog till och letade igenom lägenheten efter Fredrik. Han är alltså inte hemma. Så nu vet vi det också...

 


Lördag

Tänk dig att du är helt slut efter en dag på jobbet. Du jobbar i köket vilket gör att de känns som ett lager av stekos har satt sig över hela dig. Sminket ringer och håret är flottigt, du vill helst bara gömma dig. När du slutar jobbet trycker du ner en mössa över huvudet för att dölja den fina frisyr som man får av köksmössan. När du cyklade till jobbet på morgonen var det riktigt kallt och frost på marken så du tog på dig din varma men inte så vackra jacka för att det är ju ingen som ska se dig när du cyklar på morgonen. De enda som är vaken är antingen de som måste gå the walk of shame, de som också ska jobba eller de som har en hund som måste rastas. Du tänkte inte riktigt på hur de skulle se ut på hemvägen, då det råkar vara en liten marknad knöfull med folk som du bara råkat ställt cykeln i närheten av. Du känner dig väldigt slobbig och vill bara försvinna genom jorden och ej möta dessa människor på gatan. Ett djupt andetag senare skakar du av dig känslan och tänker "Det är ändå ingen här som jag känner". Du tittar upp och ser då Frida och Alexis komma gående, fixade, snygga, fräsha. Damn.......hehe

Frida när ska vi ta den där prommenaden? Kan fixa mig lite mer än vad jag var idag så att det är i alla fall någolunda dräglit att gå bervid mig haha


Fredag, eller?

Redan fredag efter en konstig vecka. Vet inte alls vilken dag det är i mitt huvud. Känns inte alls som fredag. Ledig två dagar mitt i veckan har verkligen ställt till det för mig.

Onsdag

Dagen började bra med ett efterlängtat samtal från jobbet. Fick jobba i helgen vilket helt ärligt känns great. Det känns också som att det var en evighet sen jag jobbade sist när det var för två helger sedan sist. Men pengarna och arbetslivserfarenheten behövs så. Skolan har kommit igång ordentligt från och med idag då jag för första gången på denna termin öppnat skolböckerna. Nice!

 


RSS 2.0