Part one of the evening

Är klädd, sminkad och mätt, det enda som är kvar är att släcka min törst ;)

Klänningen är inte den bästa men man tager det man haver :)


Finally Friday!

Inte för att jag får någon sovmorgon imorgon heller när Fredriks föräldrar ska komma upp och fria Jonas (och Fredrik torr jag? Inte helt säker). Men dagens planer är att gå till skolan nu och gå på en rundvandring på biblioteket en gång till (gjorde det förra året också) för att det är obligatoriskt. Sedan skriva klart arbetsmarknads uppgiften med Victor, som faktiskt inte var lika svårt som de verkade. Sedan hem och städa/spela wii med Fredrik och sedan är det fest. Många ur klassen ska ht så de blir roligt.

Spelad i för övrigt Beach Volleyboll igår, mycket härligt men sandigt. Gick inte direkt att spela två mot tre, blev inget spel. Hade dock jätteroligt. Det ska vi göra om :P

Min härliga klass som nu är ca två personer mindre.


Yr i bollen

Drömmer så mycket hela nätterna att jag sover så oroligt att när jag väl vaknar är jag jättetrött och vet inte alls var jag har huvudet och mina tankar. Känner mig nästan svimfärdig. Har ätit och druckigt ordentligt. Tog nyss två alvedon för att se hur de går idag. Först skola, sen skriva uppsats med Victor, sedan Volleyboll, sedan handla, tvätta och städa. Har inte typ en ledig dag förän i slutet av Februari känns det som....

Resultatet av tre veckors träning

Det är när man börjar se bilder som ser ut så där som man får panik:

Min arm brukar väll inte se ut så där? 

Nu efter tre veckor kan man se en viss skillnad:

Visst jag håller armen olika, ena gången tryckt mot mig själv och andra gången mot Frida. Men visst har det gjort lite skillnad?


Ny diskmasinks jävel

Nä skämt å sido. Jonas har varit jättesnäll och hjälpt Fredrik med diskmaskinen men den ville helt enkelt inte bo hos oss, så nu får den bo på soptippen från och med imorgon. Då ska vi därmot köpa en fungerade diskmaskin av snälla Per (Fredriks brorsas tjejs systers killes bror, de ni). Han behöver helt enkelt inte sin och då är han snäll nog och sälja den till oss. Så imorgon blir vi med diskmaskin igen, men fan heller att vi ska handdiska tills dess. De får stå kvar. 

Tränade idag, vilket innebär stor träningverk. Och mina svordommar lär jag mig själv när Fredrik och jag spelar Mario Kart "helvettehelvettehelvette" "jävlaskit" är nu väldigt vanligt i våran lilla värld :P (vi fick en till dosa idag så nu har vi två, nu kan vi spela samtidigt)

Nu ska de bakas dumlekakor, YUMMY!

 


Jävla diskmaskin

Med tv-speladet kommer svordommarna. Nu verkar diskmaskinen ha lagt av och läker vatten. Helvette, en disk hann vi köra. Så nu måste vi väll förmodligen köpa en ny. Gratis är gott och men dyrt är surt. Lyckan var kort. Men jag klarade tentan i alla fall. Just nu försöker Fredrik och Jonas laga den. Det är mycket "om de bara är det här felet eller om det bara är det här felet". Vill bara att de ska funka. Sen försov jag mig i mrose, kroppen är helt slut. får se hur mycket jag orkar springa idag. 

Spelar bowling på Wii för att försöka muntra upp mig :)

 


Bruce Springsteen

Lyckades efter många om och men få biljetter. Så härligt. Vet inte än om jag kan fara, men förhoppningsvis, fick bara ståplatser (ville ha sittplatser) men det är bättre än inget. Så nu är jag på bättre humör. Och visst han är inte min favvo artist, men jag tycker om honom. Hade hellre sett Foo Fighters en gång till men de spelar ju inte i år så. 

Så less

Asså jag vet inte vad men denna vecka har börjat väldigt dåligt. Är redan less. Ladde mitt kontantkort och en massa skit hit och dit, fick inte  ladda gratis sms då sa de att jag skulle ringa något för att få de och byta tll nya Halebop? De var samma sak som det gamla bara billigare. Men nä. Man måste ladda k ortet var 30e dag, med minst 50 kronor och en massa skit. Tror det är dax att skaffa mitt eget nummer. Så ett tips till er andra, skaffa ej det nya halebop. 

Du och jag + 1

Jag och Fredrik har gått och blivit med diskmaskin. Ett skåp mindre att he saker i (så nu är de proppfullt i de andra) men en sån mycket bättre diskmaskin får man leta efter. Den var helt gratis, Tobbes jobbarkompis hade köpt en ny så då skulle han få den, men han har ingen plats för en diskmaskin så då fick vi den :)

Så nu står den där, visserligen lever den om lite men de får man ta. Vi har redan diskat en disk och allt blev rent (såg rent ut i alla fall). Så sorry Fredrik, du är just nu min number 2 i köket :D ;)

 


Äntligen en uppdatering?

Kände mig på tok för bakis igår för att beskriva fredagen. Den började halvkasst men slutatde mycket bra. Fredrik och jag gick in till Ålidhem för att träffa mina klasskompisar och sedan gå till Frida där iv skulle vara, men när vi väl kom till Ålidhem hade jag glömt börsen hemma så vi fick gå hem och sedan ta två bussar för att komma dit. Väl där så blev det party! Vet inte riktigt hur det gick till men vi hamnade på Olearys inne i stan. Dä spelade jag Black Jack för första gånen och vann tio kronor (som fredrik senare spelade bort igen haha). Jag träfade Ida (som jag nu ska fara och träna med).

Vi åt på Max och en kvart innan vi skulle ta bussen hem blev Johan (kille i klassen som för övrigt skulle ha manlig filmkväll med Fredrik) helt less och bara tog en taxi hem. Både Fredrik och jag somnade på bussen hem men vi hann ändå av bussen när vi skulle av någon anledning. Sen kan ju nämnas att Fredrik somnade i badrummet och låg där i tre timmar. 

En annan grej är at vi fick med oss typ 20 kondomer hem av någon konstig anledning? Har lite minnesluckor just där :P

Johans hand, Asha, Tenné, jag och Anna

Jag och Ida

Frida (som hade festen) och jag som ser ut att kramphålla fast henne :P

Johan och Fredrik som fann varandra :P

Nu är det dax för affro power och core :D


Drive out

Kan inte Max ha Drive out istället för drive in? Skulle verkligen vilja ha det just nu. Ville äta på Max i går men Fredrik ansåg att det ej var bra, så vi tjafsade lite om det. Visst det är bra att spara pengar (särskillt eftersom vi har skickat efter ett Wii) dock ska vi hämta en diskmaskin imorgon, som vi ska få av en kompis kompis. Ibland har man tur. Så vi hade råd att köpa Max mat, ja lovar, ja ä int bitter. Men istället blir de pizza och utgång ikväll. Yummy. Hoppas att de går bra för frida i stockholm!

Pizza beställning och diskning så är det bara att åka av :P


chinese food <3

Tror aldrig att jag har ätit så mycket mat någonsin som jag åt igår, åt upp precis allt. Vissa blev lite impade, brukar ju inte äta så himla mycket i vanliga fall.  Men de var riktigt gott så jag är fortfarande mätt dagen efter, good shit. Kan ju nämna att jag har träningvärk i varenda muskel, spinning for the win! Vet dock inte om jag skulle kunna orka göra ett pass till. Men den som lever får se. 

Igår gjorde jag Fredrik väldigt glad, på ett sätt som jag verkligen inte hoppas kommer att behöva göras många gånger eftersom det är så dyrt. Jag beställde nämligen hem ett Wii, som är chippat. Ska komma inom 7 arbetsdagar så det blir spännande. Allt för att vi ska spendera mer tid tillsammans istället för bakom två olika datorer. 

All for love right?

 


Spinning around

Var på spinning idag. 55 minuter av konstant svettande. Inte så trevligt. Men mycket effektiv. Gymmade också igår och an märker verkligen att knäna inte är som de en gång var. De vill inte riktigt. Men de får bara lov ;)

Nu ska jag på styrelsemöte, ska bli riktigt intressant. Ska senare på kinarestaurang! Min favvo mat of all time :D man kan inte äta för mycket av det eler för ofta (särskillt inte när man har börjat att träna ;) :P


One down, five more to go

igår var en enkel helt vanlig dag, förutom en tanke. Jag har nu gjort klart en sjättedel av min utbildning, hade jag valt rätt från början hade jag varit halvvägs. Men nu ska vi tänka positivt. Nästa år vid samma tidpunkt kommer jag att vara halvvägs, det känns bra. Mycket roligt inplanerat nu:

*Möte idag med evenemangsutskottet och planera vårens fester och sittningar.

*Middag imorgon med geografisksastyrelsen

*Inflyttningsfest hos Frida (klass) på fredag

Plus en massa rolig träning! :)

 


Glasklart

Det hände en liten olycka. En glasskål med dipp ramlade ner i golvet och jag råkade kliva där. Rispade upp två små hål i foten som blödde. Men det har gått över nu, det gör ont men detblöder ej, och det är ej något glas i foten kvar, hoppas jag. Fylle  bloggning is the shit som jag har sagt många ånger men kvällen var riktigt roligt. Elin, Tobbe, Jonas och Anna var här. Maten vi lagat var perfekt (enligt min mening) och sällskpet också. Need to do it again sometime!

Slog för övrigt nästan Fredrik i bowling :P 124 poäng var mitt rekord idag :P


Odjuret i ledningarna

Vårat handfat har tömts riktigt sakta i ett tag nu så Fredrik skulle fixa de innan vi får främmande ikväll.

Fredrik (skrikandes): Stina vill du veta vad det var för fel, jag har hittat det nu! Gu så äkligt! 

Stina: Vad var det då? *går mot toan och hör hur Fredrik nästan kräks* Jag vill nog inte veta..

Fredrik: Nä de vill du inte, men de är så äkligt!

Fick senare veta att det som ut som om ett djur fastnatt och det luktade väll ungefär som om det hade dött där inne, de goda nyheterna är att vattnet har aldrig runnit ut så fort ur handfatet. 

Vi köpte även ett nytt duschdrapperi igår, prickigt och fint jämfört med Fredriks blåa med delfiner (no offence darling ;P). 

Våra fina nya ljusstakar med fruktfatet när det faktiskt har frukt i sig 


Fredags fint x2

Läste igenom gamla blogg inlägg och insåg att jag var mycket roligare då. Så de är väll bara att försöka igen då. Inga mer tråkiga "idag var jag i skolan"-inlägg. Från och med NU!

Denna gula skapelse, gult assosierar jag alltid till våren. Kan ha att göra med att varje vår i gymnasiet så fick Valeria alltid pippi på gult. Förra våren köpte jag ett par gula byxor (som nu har en stor blå fläck som täcker hela baken, men det är en annan historia). Förra veckan var jag på speed-shopping. Jag for in till stan klockan 5 när det mesta stänger klockan 6. Hann med att köpa en lotion från Body Shop(!), underkläder från HM (blåa för er som är intresserade) och även en gul klänning, som jag ska inviga idag. Den är gul, inte så tajt, påminer mig om Frida (Frida och Valeria i samma klänning, kan det bli bättre?). 

Så här ser i alla fall den ut:


Fredags Fint

Fram med dammsugaren (inte damsugaren) och ner med julgardinerna. Nu ska julen falla i glömska och inte kommas ihåg förän i november. Tur det. 

 


Dumdumdumdum Tenta

Var jättekonstiga frågor, de jag har pratat med håller med. Visserligen var jag klar eter 45 min men de var inte lätt bara för de, skrev så mycket jag kunde (läs: de fick inte plats mer på de angivna raderna). Hade dock tenta samtidigt som Frida, i samma sal. Lite små roligt :P Håller tummarna! Nu bär det av till stan en snabbis. Måste ha en ny sportbh. Den jag har nu fick jag. Har aldrig köpt en egen. Så de kanske är på tiden när man är 20. Sedan äta och back to the funky town again plus bubbelbad efter. Ska bli riktigt härligt :)

 

 


I did the dance, and now i am paying for it

sitter och läser och smörjer in mig med body shops raspberry puree lotion. den luktar så gott! den luktar presic som hallon smakar och den är "organic", står det i alla fall. Men man vet ju aldrig. Är trött så vet inte riktigt vad jag ska skriva. 

Estrellas ostkrokar smakar inte alls gott, inte alls som OLWs. 

 


Har inte riktigt tid

Tenta som sagt imorgon, hoppas att de gick bra för Frida idag! Visste ni att om man far på en resa där det huvudsakliga målet med resan är att sporta eller att se på sport så är de Sport turism, om man däremot reser och det huvudsakliga målet ej är sport men man gör de ändå på sin resa så kallas det för turism sport. Mycket roligt. Eller bara krångligt. Längtar så till tentan är avklarad, det vill säga klockan ett imorgon. Nu är det dax för Funk och sedan lite Core. Najs!


En tidig morgon i en mörk lägenhet

Det snöar hur mycket som helst, ute, inte inne. Fredrik sover och endas jag är vaken. Inte en rolig dag att cykla till skolan. Ramlade ju går på väg till träningen men fick bara ett blåmärke som tur var. Den utlovade träningsvärken lyser med sin frånvaro. Får köra extra hårt i kväll istället. Försöker just nu att Vakna med The Voice. Går faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv. Nä nu är det dax att klibba fast sminket och bege mig ut i snöstormen :P

Detta är Markus, lillebror, men det är andra lillebror Oskar som fyller år idag :) Han blir 19, han börjar komma i kapp, jävlar....


One-two-three-step! Dance!

Efter några timmar på skolan, rättare sakt 6 timmar och en mycket spontan lunch med Frida befinner jag mig just nu hemma. Ett snabbt avsnitt av "The Legend of the Seeker" så är det dax att fara på gymmet och köra lite Step Dance, vet inte riktigt vad det är men Maria sa att det ej var så svårt. Mest bara jobbigt. Så de ska vi testa på nu. 

 


Trolovad

insåg just att jag just nu klassas som Fredriks trolovade. De låter väldigt pompigt och prinsess aktikgt. Me likie. Jag och min trolovade Fredrik ska snart äta middag. Lax och potatis. Gott gooti gott gott :) Presentationen gick för i övrigt mycket bra. Lite ledsamt, läraren som vi har haft mest nu säger "Ja då ses vi inte på ett år" Vilket faktiskt är sant. Kommer nu i ett år att läsa kurser som inte har något att göra med turism, eller de har det ju på sätt och vis men inte direkt turism. En tvåa kom även in och varnade oss för nästa kurs (Vilket samhällsplanerarna redan har gjort och andra tvåor och treor). Förklarade att vi bara skulle hålla ut så skulle det bli bättre senare. Can't wait. 

 

Om en halv timme sänds första avsnittet av sex and the city på trean, var så länge sen sist :p


Ny vecka, nya tag

Måndags morgon, ofta en ångestladdad stund på veckan, man vet att man har hela veckan framför sig. Söndags kvällar tycker jag dock är värst, fast igår var det ganska lugnt. Jag vet vad jag ska göra denna vecka och hur. På tok för självsäker inför en tenta. Ska försöka hinna med att träna också, men det ska nog gå. När man väl har gymkort så ska de användas. Räknade inte vi ut förra året Frida att för att de ska vara lönsamt att ha ett gymkort så ska man träna minst tre gånger i veckan? aja något sånt :P Tränade ju två förra veckan från Torsdag till söndag så nog ska jag klara tre på hela veckan :)

Har redovisning idag och tenta på torsdag! Wish me luck!

 


and there goes the weekend

Vet inte vad som är fel, är konstat trött, har varit det sen i Fredags. 

Gick på Aerobic dance. Inte alls min stil. För mycket dans, gjorde bort mig totalt så gick efter halva. Har bara legat och inte gjort något hela helgen. Skrev klart skolarbetet i Fredags så behöver inte göra så mycket nu. skönt. Försöker hitta den perfekta resan till sommaren men de är så svårt. Finns för mycket att välja på men samtidigt för lite. Mycket förvirrande. Bulgarien är bestämt, kanske Golden Sands är inte helt säker. Bulgarien känns dock inte så romantiskt. Perfekt för en festar vecka med bakis bad och många barer och sånt. Biliiga hotel och allt. Men inte så vidare romantiskt så vet inte riktigt. Ska fortsätta titta unt lite  :)


Träning med träningvärk

Sitter nu på skolan och skriver för fullt på presentationen vi ska ha på måndag. Träningen igår gick bra så därför ska jag träna idag också. Aerobic Dance och Core Controll. Core var mycket bra, men kanske man inte ska köra samma sak två dagar i rad men det gör jag i alla fall, bara för att hålla i gång träningen och inte bli lat. Vi kanske skulle träna imorgon också så får se hur de blir med det. Kroppen är chokad som bara den. Men kanske lite mer träning mjukar upp den. We will see. Åter till arbetet.

När är det jul igen?

så typiskt, har hittat något som jag verkligen önskat att jag önskat mig i julklapp. Skit också. Det finns en serie som heter True Blood, som tydligen är baserad på böcker skrivna av Charlaine Harris. Finns just nu bara på engelska men det är ju inget problem. de sju böckerna finns till och med att köpa i en fin lite box som skulle passa jättebra i bokhyllan. Så typiskt att man hittar saker man vill ha inte ens en månad efter jul och det är jättelänge tills ens födelsedag. För nu har jag verkligen inte råd med något sånt. Shoppade på tok för mycket igår. Men hade inte shoppat alls om Fredrik nämt att elräkningen skulle komma. Men det sa han när jag kom hem så det var ju roligt. Dock är hudkrämen (ej bobybutter men mycket mycket bättre) från Body Shop en räddare i nöden när det gäller torra händer. Och luktar Hallon, som riktiga hallon som finns ute i skogen och inte något konstgjort. Yummy. Nä, någon form av mat måste jag få i mig :) träningen tog musten ur mig :)

 

 

 


5 timmar kvar!

Känner att om jag ska bli lite vältränad kanske jag måste lägga om mina kostvanor, inte särskillt smart när både Fredrik och jag älskar sötsaker. I går blev det muffins, jättegoda med vanilj-hjortron-äppel yoghurt. Åt faktiskt bara två om man ska jämföra med Fredrik. Men han tentapluggar så då är det väll okej.

Har sovit väldigt dåligt inatt, Fredrik har sovit ännu sämre, gått upp och ner ur sängen, snoozat i typ en timme från 6:00 till typ sju. Tror jag. Men nu är han och skriver tenta så vi håller tummarna. Måste börja göra mig i ordning för styelsemötet. Fester och sittningar ska planeras. Blir spännande. 


Bye bye kilos

Imorgon börjar det. Afro Power Dance och sedan efter Core Control. En och en halv timmes träning. Inget börja långsamt här inte. Nu börjar jakten efter Beach 09. 08 var så där. 09 kommer förmodligen vara sämmre men jag jobbar på det (från och med imorgon). Vad har jag gett mig in på? Tycker om Afro Power Dance det är roligt och man orkar hela tiden. Men med Core efter? GAH! Men men när man ska träna med tränade folk så måste man anpassa sig. He he nää har velat testa Core jätte länge nu och imorgon blir det äntligen av :)

Ingen alvedon + en viss vecka gör ONT!

har inte heller tid att fara på apoteket innan skolan, kommer att bli en låååång dag. Har två lektioner desutom. Tur dock att jag redan igår bestämde mig för att ta bussen för att det snöade och att cyckla när det just har snöat ganska mycket är inte det lättaste. Särskillt inte om man heter Stina Eriksson och har en tendens att ramla. 

Fredrik ligger fortfarande och sover, måste säga att jag är måttligt avundsjuk när man mår som man mår. Kommer förmodligen att bli värre imorgon men har bara styrelsemöte då :)

Längtar tillbaka till Julafton :) Trevlig dag :)


Finns många fördelar med denna lägenheten nu

Lerstenen (fastighetsbolaget som vi hyr av) har blivit helt bananas. Vi har värme! Elementen är faktiskt varma, och vi kan ställa dom som vi vill. Hur härligt som helst måste jag säga. Nu kan man kliva upp på morgonen utan att senare frysa fast i vardagsrums golvet. Det var inte heller lika svårt att komma upp ur sängen, vilket är ett stort plus. Nu kanske jag inte försover mig lika mycket som förra året, eller blir lika sjuk. Nu blir det årets första lektion. Wish me luck!


Äntligen!!!!!

Är hemma, har inte varit ensam med Fredrik på två veckor. Så därför blir det ett litet inlägg denna gång :P

 


Jag hade visst fel!

Modo vann faktiskt, nu är det bara att hoppas att det håller i sig. Känns faktiskt riktigt bra att de vann. Tror att hela övik mår lite bättre nu faktiskt efter de senaste förlusterna. Men som sagt det måste hålla i sig. Men skönt att sista matchen jag får se denna hemvistelse var en vinst. Har väll sett tre eller fyra matcher och de har ju inte varit de roligaste eftersom det är väll aldrig roligt att vinna. Men Per-Åge Skröder är helt enkelt fantastisk och ser till att det är faktiskt någon i Modo som gör mål. 

 


Breathless

Sitter vid Fredriks föräldrars gamla dator. Deras hus har nu fungerat som mitt hem (och deras så klart). Och jag har njutit av varenda sekund. Trivs verkligen här, inte för att det är något fel på huset i Bonässund. Men när man sover på en trälåda så är det inte så bekvämt. Har inte helt glömt bort familjen på andra sidan stan, har besökt dem många kvällar samt sovit där också, men inte lika bekvämt som här. Måste säga att jag tycker att julen här har varit mycket lyckad och jag är nästan lite ledsen att den är över. Känns lite vemodigt att åka hem imorgon. Skulle lugnt kunna ha jullov i yttligare två veckor. God mat och gått sälskap, kan det bli bättre?

Idag blir det en sista sväng på stan med Valeria för att sedan fara hem till Bonäset och se Modo förlora yttligare en match, jag önskar att det ej var så men som de har spelat de senaste matcherna så kan man inte förvänta sig annat. Dock hoppas jag starkt att jag har fel.


Året som varit

Sammanfattning år 20081. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Började på turismprogramet, flyttade ihop, förlovade mig, badade i dammen på campus.
2. Höll du några av dina nyårslöften?

Nope, tror inte att jag  gav några, var ju sjuk förra nyår :P3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?


Ja, Fridas kompis Marlene :) så kompis kompis :D4. Dog någon som stod dig nära?

Nej, tack och lov
5. Vilka länder besökte du?

Danmark och Spanien
6. Är det något du saknade år 2008 som du vill ha år 2009?


Mera pengar och mera resande :P7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?

15e december :)
8. Vad var din största framgång 2008?

Klarat av skolan och gjort allt som jag ville göra (nästan). Kom in på Turism och har inte drivit Fredrik till vansinne än :P9. Största misstaget?


Arbetsintervjun jag gjorde till ett jobb som jag inte ens ville ha och inte ens sökt till. Det hela var mycket intressant :P10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Urinvägsinflamation x2 och halsfluss men inget mer :P


11. Bästa köpet?


TV:n :P och Metallica biljetterna och where the action is biljetterna :D12. Vad spenderade du mest pengar på?


TV:n och resor till Stockholm, Göteborg och Spanien :P13. Gjorde någonting dig riktigt glad?


Fredrik och mina kompisar sen den nya klassen har gjort skolan mycket roligare :)14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?


Low low low... Lady Gaga - "Just dance" En massa Foo Fighters och Iron Maiden. Och Jason Mraz "I'm yours" efter alla gånger vi lyssnade på den i spanien :)15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?


Gladare. Mycket kärlek från alla håll :)16. Vad önskar du att du gjort mer?


Rest lite mer :)


17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Slösat tid på att bara sitta framför tv och inte umgåts med världen lite mera :)18. Hur tillbringade du julen?


Först med min familj och sedan med Fredriks. 19. Blev du kär i år?

Var redan kär :)20. Hur många one night stands?

Räknas det om det är med samma kille? För i sådana fall är det väldigt många gånger hö hö21. Favoritprogram på TV?


Erik och Mackan! Helt klart!


22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?


Nä inte direkt


23. Bästa boken du läste i år?

Svår fråga. Labyrinten var mycket bra, Åskgudens son, Jarlastaven serien, och en massa till :D


24. Största musikaliska upptäckten?


Metallica, lyssnade lite på dem förut men nu desto mer :)


25. Något du önskade dig och fick?


Gymkort :P


26. Något du önskade dig men inte fick?

Jordenrunt resa


27. Årets bästa film?


Batman, The Notebook, Stephbrothers  och så vidare


28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

Shoppade och åt pankakor med champange :D29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?


Mera resande :D


30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?


Lite flickigare än förut, lite mera färg och lite bättre än tidigare :P31. Vad fick dig att må bra?


Fredrik och familjen.32. Vilken kändis var du mest sugen på?

Jason Statham33. Vem saknade du?


Alla som inte bor i Umeå :)34. De bästa nya människorna du träffade?

Klassen

Förra nyår :)

Hos Fredrik

Festade i sundsvall

Frida och jag köpte en vattenpipa Jak Blak

Vi reste till Stockholm

Sedan spanien

Vi såg Iron Maiden

Fick en gädda :) min första :)

Träffade jätteroliga människor på nollningen :D

Jag fyllde år

Festade med Frida :)

Det var mitt år det :)


RSS 2.0