Long road to ruin

Skulle nästan göra vad som helst för att se Foo Fighters igen. Hade på mig den tröjan idag och lyssnade bara på Foo Fighters. 

Vad är det med ex? jag vet att jag tjatar om det så mycket men de är helt bombade ju. En viss belgare (Frida du vet hur speciella de är) ville göra slut med sin tjej och ville diskutera det med mig. Han älskade henne så mycket men den känslan var inte kvar och ville ej ta en paus. Liksom vad spelar det för roll om jag vet om de? Bryr jag mig? Inte särskillt om jag ska vara ärlig. Det enda han vill prata om med mig är om sina tjejer. Är lite små less. Okej om han skulle prata med mig om annat och försöka vara kompis eller hålla kontakten, fråga hur det är med mig. Då skulle han få obsessa om sina tjejer när de väl gäller något sådant. BLÄ! 

Har plugat i skolan idag med Camilla, Emilia, Maria oc Annica. Så skönt att plugga med någon så att man inte bara sitter och nöter själv. Det komiska är att Fredrik och hans kompis kom och satte sig vid bordet bakom. Kanske tur att det var bakom annars hade jag inte kunnat koncentrera mig. 

Nä nu ska jag dansa lite med mina böcker....


By the way

Har vaknat nu varje dag i en veckas tid exakt klockan halv åtta. Behöver jag kliva upp då? Nä. Gör jag de? Ibland. Till exempel idag. Har bara suttit här och filosoferat. Funderat över livet och sånt där annat trams. Sitter och sneglar på mina böcker som jag msåte läsa. Snart blir de ordentligt med plugg (hoppas jag). Annars vet jag inte riktigt hur de går på torsdag. (Tenta då). Första helgen sen jag kom upp hit som jag inte har festat. Drack iofs vin och lite annat i Fredags, men de var inte fest. Känns bra för kroppen faktiskt, men det blir förmodligen inte lika lugnt de kommande helgerna. 

Tänk va längesen balen var?


Maybe it wasn't such a good idea

Har börjat äta ett visst kosttillskot. Tog för mång piller igår så slutade med att jag spydde hela kvällen, great. NOT. Så Frida de var nog smart att jag inte följde med dig ut ;) hehe Ska ta mindre idag och se om de funkar bättre. Fredriks föräldrar var här igår och jag gjorde middag. De tyckte om den så de var lyckat. V i fick även 4a nya blommor. Alla blommor vi har är från henne. Men det är mysigt med blommor. 

Åter till plugget.


Hemma fru?

Klev upp halv åtta på en lördag när jag var vaken till tre. Varför då? Jo för att diska och baka scones åt fredrik :)

I want it all, i want it all and I want it now

Anna och Ida har varit över nu ikväll. Vigrillade och drack vin samt såg på film. Super mysigt. Insåg hur mycket jag har saknat dem, från att umgås nästan varje dag till att inte träffas på några månader. Ida hade med sig muffins och Anna hallon likör :D och  vi åt och drack. Hur mysigt som helst. Är lite små tipsy men de ska nog gå bra :D

Och det bästa av allt! De ska följa mig och shoppa på min födelsedag :D Ska shoppa och shoppa och gå på systemet :D hehe Ska sova nu. Känns som om det är dax.Måste plugga imorgon. God Natt till alla er som läser detta :D


Early friday morning, the same as always?

Ibland vaknar man jätte tidigt och kan inte somna om, idag är en sådan dag. Vaknaded för en timme sedan, halv åtta. Har inte skola förrän tio. Men de känns bra. Ska försöka plocka ihop lite här inne. Spontan shoppade lite igår. Köpte löste (Madde det är ditt fel) Det var te som hade chokladbitar i sig, plus ett choklad lipsyl (skulle smaka mörk choklad). Plus ett par jeans från lindex för 99kr. Och ett glud nagelack :D Känns bättre att ha guld än kolsvarta naglar. Även om de också är snyggt. Hittade också en ny parfym "Pink Sugar" hette den och luktade vanlij (wow, vilken suprise va? :P) sprejade på mig lite granna och när jag skulle åka buss hem så sa busschafören (en kvinna) "Är det du som luktar? Oj va gott!" då kändes de synd att jag inte hade köpt den. 


Tillbaka blickar

Tänkte att en kul grej skulle vara att se vad jag skrev för ett år sedan på exakt denna dag. Det blev inte så roligt:

den 25 september 2007
Konstig?
Jag träffade fredrik tidigare idag oc ajg saknar honom redan. Vet inte vad jag ska göra. :S känner mig så löjlig och som en sån där väldigt behövande flickvän. Jag kan inte få nog av honom. HM.  

Okej Frida jag förstår vad du menar, jag har pratat väldigt mycket om fredrik. Men can't help it. Men jag ska bli bättre ;) 

Dock hade jag hoppats på ett mer spännande inlägg, typ "detta är min framtid och så" aja. Min födelsedag är snart på väg. 

Inlägget från förra året på  min födelsedag:

den 9 oktober
Vill inte fylla år igen
Alla mina födelsedagar slutar alltid med att jag blir ledsen. Alla glömmer bort mig. Inte alla men de flesta i min släkt iaf. Sitter nu i mitt rum ensam yay. jätte kul. better to be alone then no one can see you cry. Från och med nu så vill jag inte fylla år igen. Jag vill verkligen inte. Mamma ringde och frågade vilka som ringt och grattat mig av släkten. Jo de var hon och pappa som hade gjort de. sen ringde mamma till lotta som efter åt ringde mig för att få mig på bra humör men hon lyckades inte direkt. Känner mig bara jätte dum som trodde att denna födelsedag skulle vara annorlunda. 
 
Hos fredrik var det jätte bra och jag älskar rosen, den vackraste ros jag någonsin sett, men nu pluggar han och ja sitter ensam hemma, funderar på om jag ska dricka dooley'sen för att de är ju trots allt min födelsedag....

Jag har en känsla att nästa kommer att bli bättre :)


I will tell you the truth

Okej Valeria, de gick jättebra igår. Frida och jag redde ut allting. Båda hade varit på lite halvdåligt humör och kanske inte betett oss på de mognaste sättet (ehm, jag :P) och missförstånd hit och dit. Men allt är löst eller ja, så gott de går :p hehe but no hard feelings :) vi behövde bara lite tid att tänka igenom allting så löste det sig :)

nothing can break up the müslie sisters ;)

 


Madde, du har så rätt

Kanske mina förtryckta sexuella agressioner gav sig ett litet utspel i denna bild från i fredags:


I my dreams i can actually fly.

Har haft en väldigt underlig känsla idag. Drömde något som faktiskt skulle kunna ända i verkligheten och de kändes verkligen som att de hände. Vissa personer var inblandade och de var jätte snälla och så. Grejen är bara att de känns som om drömmen har hänt, som att de personerna har sagt snälla saker till mig (och dumma, men mest snälla, i alla fall i denna drömmen). Jätte förvirrande. Man vet inte riktigt vad som har hänt och vad som inte har hänt. Väntar för övrigt på ett papket på posten. Eller snarare två men tror att ett inte kommer. Så de är i alla fall kul :)

I'm a good girl, for once.

Drog med Fredrik ut, eller drog och drog, han gick halft frivilligt efter att jag puttat lite på honom. Vi gick en sväng vid nydala sjön. Mysigt mysigt. Första gången man tränar på jag vet inte hur länge. Men de var  En timmes promenad/jogging tur. Trodde att jag visste det mesta om Fredrik men när man går på pomenad lär man känna varandra ännu mera. Vilket känns bra, man har varit ihop i över ett år och de finns fortfarande saker att lära :)

Nä nu är de nakenhet på outsiders. Tycker om outsiders, gör att man känner sig lite mer normal i alla fall :)


It wasn't all bad

OKej jag såg inte dum ut på alla bilder från i fredags (tack och lov). Är lite små stressad, har  inte boken vi behöver till tentan nästa vecka. PLus att jag ahr ett arbete som också ska redovisas nästa vecka, så nu är det plugg som gäller....

Jag och Emilia, bra att någon tar bilder :P

Time to smile again


One in a million

Sitter här bakis, som verkar vara en ganska vanlig företelse på lördagarna. Hade en jätte kul sittning igår, kände mig på tok för nykter mer när jag tänker efter så snappsade vi, jag halsade vin och andra drinkar, samt ren vodka. hmm.... Helt sjukt, men ååå va roligt de var. Hdae även sönder mina strumpbyxor så jag tog av mig dom. Fredrik fick komma och hämta mig med ett par skor och byxor, plus min cykel som han fick med sig på något sätt. Roligast var faktiskt på slutet när jag träffade Ida på slutet och vi lurade två killar att jag var från finland, eller jag sa de och de trodde på mig och hela grejen var bara hysteriskt rolig, sen när fredrik kom var det ännu roligare. 

Senare fick jag en uppenbarelse idag om varför jag ej ska vara med på bild:

Och jag som insisterade att jag var jätte nykter hela kvällen.....skyller på vodkan...


En stöddig jävel

Ja nu svär jag igen, but what the hell hehe Hur stöddigt är de inte att inte se skillnad på om man har på sig lösögonfransar eller inte? Hedde just på mig ett par för första gången och ser ingen skillnad. Får se om någon annan gör det ikväll.

Hade tenta/dugga idag. Och det gick bra, var klar på tio minuter. Men tror att jag får godkännt, så de ska firas på läkarvillan ikväll med en sittning. Kommer att ha min multifärgade klänning och jätte mycket smink av någon anledning hehe

 


I've got a new crush

Sitter och bloggar ännu en gång när jag inte borde göra det. Duggan är imorgon och sen så är det sittning efter det, är mer intresserad av vad jag ska ha på mig än duggan. Känns lite konstigt. Hade lektion idag, då vänder sig Tenneh om och frågar "Meh, Stina är du här? trodde att du hade hoppat av.." Missar man tvålektioner så har man hoppat av :P hehe

Näs ak dra med Fredrik in i duschen, kan behövas, tro mig hehe...


Things are not always what the seem to be

Borde plugga, igen. Har varit på stan med frida (välbehövligt). Frida shoppade en himla massa saker och jag köpte 4a tröjor. Ta 4 för 200 kr. Vilken student budget man har. Även en sväng på systemet.

Hittade lite bilder från nollningen:

Jag badade i dammen, inte precis de skönaste man har gjort.....

Vi hoppade runt i fontänen, jag är längst till höger om ni har problem med att känna igen min rumpa ;) hehe

Man ser ju hemsk ut, men så roligt de var...:D


Part of your world

Btw så friade jag och Fred 13 månader igår. Eller firade och firade, vi sa grattis och kramades men sen inget mer. Man behöver inte fira varje månad :) Fick faktiskt lite plugg gjort idag. Men på tok för lite. Men orkade verkligen inte. Blev helt paff. Jag missade lektionen i dag, och inte med flit. Helt sjuk, fick lite smått panik eftersom att man skulle ha lämnat in en uppgift på lektionen, men de löste sig. Men efter de så var min mojo ganska off. 

Men ska sova nu. Stan med Frida imorgon. BLir mysigt. Vi måste skärpa oss me de här Frida nu :P kan ju inte undvika varandra hehe ;)


SKÄRPNING!

fast jag har ju inget skärp..ha ha ha dålig humor idag. Borde verkligen plugga, men som vanligt orkar jag inte, väntar på att posten ska komma för att se om det är något roligt där. 

Primadonna a la Africa


Update update update



Har en massa plugg just nu, känns inte alls lockande. Klev till och med upp en timme tidigare så jag ska kunna blogga och göra allt annat innan jag pluggar. :) Min tid som blondin har gått bra, känner mig inte dummare, eller smartare för den delen heller. Vet inte om jag har haft så mycket roligare, dock har jag haft riktigt kul. hehe
Jag var ute i Fredags, vi hade som sagt tema fest med klassen "Den du inte var i High School". Jag kom utklädd till Prom Queen och vann faktiskt priset för bästa kvinliga utklädnad eller något, tror att det var något sånt för jag fick en krona och en kille som var utklädd till något annat (vet faktiskt inte vad han var) vann också en krona hehe.

Så där såg vi ut i alla fall :P

Två faddrar som hade klätt ut sig

Emilia var punkare

Victor som snodde min krona hela tiden, han var emo

Vi var en ganska blandad kompott hehe
Träffade senare Fredrik på corona där han hade haft sittning, men hade lovat honom att vi skulle gå hem tidigare eftersom han var sjuk (mycket sjuk) så de gjorde vi.
Förra helgen hade vi också klassfest, då träffade jag Frida ute :)

Förfest hos Annica

På väg in till Corona (Johan, Tenneh och Martin)

Maria, Ascha, jag och ett gäng killar (ej min klass)

Emilia, Maria, Frida och någon...

Nä plugg dax! Ha de bra!



Blondes have more fun?

Den som lever får se ;) Var hos Frissan idag och färgade samt klippte håret. Är blondare nu men kan ju säga att de inte är så stor skillnad. Försöker plugga och sitta och jobba med en uppgift som ska vara inlämnad på tisdag. Känner mig inte alls som mig själv. Brukar ju spara allt till sista dagen. Är less nu dock. Har gjort 5 utav 20 så de är ju ganska bra eller? Känns då så i alla fall :) Har äntligen börjat bli frisk (har varit sjuk sen i lördags). Måste lista ut vad jag ska vara imorgon på festen, temat är "den du aldrig var i high school". Det är faktiskt en väldigt bra fråga. Vem var man inte på gymnasiet?
:S

Fångarna på fortet + utgång

Igår så hade vi Fångarna på Fortet som tema för nollningen. Verkligen jätteroligt. Olika grenar som man antingen fick tidsförsprång på eller ledtrådar till lösenordet. Efter det var de staffet och när man gått i mål skulle man skrika lösenordet och det lag som skrek det först fick springa och hämta guldpengar. Mitt lag vann faktiskt hehe. Vet inte riktigt om min insats var den bästa men det var sjukt roligt. Sedan var det utgång med förfest hos Annika som bor typ granne med mig. Corona var nästa stopp (som vanligt) och vi dansade och dansade. Träffade faktiskt en hel del folk som jag kännde (för första gången) så det var riktigt roligt. Träffade också Frida hehe (självklart) Som vanligt var det också en massa creepy guys där. Men de hör väll till :S Är inte så bakis idag, fastän jag drack mer än i onsadags, och i torsdags så var jag riktigt bakis. Ett steg i rätt riktning i alla fall :D

Nu ska jag äta frukost och sedan städa. Inflyttningsfest ikväll. Vet inte hur många vi har haft nu. Men det här blir den sista ;)

Lite fylle bloggning


De tycker jag att man förtjänar ibland. Hade Poängjakten på nollningen idag. Vilket innebär att man gör olika saker och får poäng för så många saker som man gör som står på ett papper. Fantasric 4, min grupp, vi var 4a st i gruppen och hade blivit tilldelad sifferan 4, så smarta var vi, det komiska i det hela var att vi hamnade på 4e plats. Vi ska ta revanch på Fångarna på fortet på Fredag.
Idag har vi bland annat gjort följande: Badat i dammen på kampus, hoppat i fontänen på kampus och sjungit "små grodorna", gått skottkärregång på ica ålidhem, raggat på personer i bankautomat kön med repliken "kommer du hit ofta", gjort ett drama på 20 s, fått någon att köpa ut yoghurt till oss, fått ett kvitto på 0 kronor och liknande saker. Mend e var så kul. Alla i klassen är verkligen supertrevliga. Vi hade våran första klassfest idag och de var jättekul. Vi gick ut på corona och dansade arslena av oss. :)

I'm sorry I didn't tell you, but I didn't know



Vi har tydligen nollning :D vilket jag har tjatat om ända sen spanien att jag trodde att vi inte skulle ha någon. Igår så träffades vi och lekte en massa roliga lekar och spelade lite brännboll (i mörkret så de var ju jätte lätt att se bollen). De var jätte kul och hoppas att nollningen imorgon blir lika kul. Känner mig så mycket mer välkommen nu än vad jag gjorde förra året. Måste bara fixa en massa saker nu. Passerkort, lämna in intyg på att jag inte tänker fuska och såklart betala kåravgiften :)
Lite bilder från i lördags, kom inte ens ihåg att vi tog med kameran, så så illa var det.

Vars fick vi masken ifrån?

Ibland får vi verkligen till det ;)
Ska gå och vara lite social med fredrik nu. vi åt palt idag så är just nu i paltkoma.

RSS 2.0