Snart fredag

För första gången någonsin känner jag att veckan har gått för snabbt. Hinner inte riktigt med att göra allt som jag vill göra. Önskar att jag hade en dag till innan helgen. Jobbar ändå i helgen så det spelar ingen större roll vad det är för  dag faktiskt men bara en dag till innan imorgon. Har varit en hektiskt dag men lystes upp av en försenad födelsedagspresent som idag damp ner i brevlådan. Fick en jättefin tröja och en kjol som satt väldigt bra. Har som alla anda fått Pippi på vippiga kjolar och jag är väldigt svart så färgen var perfekt ;) sen att Valeria lyckades pricka in en kudde som jag gått och tittat på läge gjorde ju saken bara bättre ;) finns liknande på Åhléns som jag så sent som förra fredagen var och klämde på ;) i love it! 

Ska i väg och fika med Emma nu. Första gången vi fikar faktiskt så känns riktigt roligt. Hon jobbar också på cafét och förut sågs vi mer men med nya schemat jobbar vi aldrig ihop så vi har en hel del att ta igen :)

Spontan fest

Tidigare i veckan så frågade Erika om jag ville följa med på halloween fest hemma hos henne på lördag och kände inte riktigt att jag hade tid att fixa någon utklädnad så jag tackade nej. Veckan gick och det blev lördag och var fortfarande inte så sugen men så fick Fredrik för sig att vi skulle shotat tequila efter middagen. Vilket resulterade i ett enormt party sug så gamla utklädnader åkte på och en timme senare var vi på festen. Kan ju säga att Snövit var inte riktigt ett bra val på en halloween fest där alla är klädda som läskiga saker. Kände mig lite smått
Missanpassad men de var kul ändå. När de andra drog ut så drog vi hem för en viss person (jag) ska jobba idag. En tjej på jobbet var sjuk så då ställer man upp. Fick också ledigt nästa söndag istället när det är farsdag :)
Fråga mig inte vad Fredrik var då jag inte riktigt vet själv. Kanske någon blandning av Ron Jeremy och cowboy med lite släng av Burt Renolds :p

Nyt

Har loppis fyndat de senare veckorna. Byrån är köpt i övik för 140 kronor och vinställningen här i Umeå för 75 kronor. Fredrik skulle bums ha vinställningen och den är faktiskt ganska rolig :)

Nu ska vi bara städa och plocka bort lite grejor :)

RSS 2.0