Dagen efter

Måste säga att gårdagens fest känns väldigt overkligt. Det känns som om jag har drömt allt, vilket jag också skulle kunna gjort för att vissa saker som hände eller inte hände är bara så weird. Till exempel killen från det lilla landet söder ut som ej hälsade på Camilla men blev väldigt glad över att se mig. Har för i övrigt aldrig pratat med honom och inte Camilla heller men ändå är han så otrevlig mot henne. Vi hade en liten teori igår att han måste vara kär i Camilla men reagerar på samma sätt som en 5åring skulle göra, genom att mobbas. Moget va?

Hamnade också nästan i slagsmål i kön för att hämta ut jackan. Inte jag som var påväg att slåss men killarna som stod bakom och framför mig då ena killen trängde sig och under tiden som han gjorde detta så örfilade han killarna han gick förbi. Också väldigt moget.

Taxin hem var dock väl investerade pengar vid halv fyra. :)

 

Tack för du finns Milla :)


I belive I can fly

Gissa vem som klarade hemtentan? ;)

Umeå/Övik

Tog en lite roadtrip hem till övik, längtar hem så mycket och har lite grejor jag ska fixa. Mitt id-kort går ut på söndag så kan vara dax att fixa det så man kan komma in på krogen i framtiden. Ska även fixa håret hos Linnea så att jag är het inför Stockholms resan och HBG! Inte het för att ragga utan het för alla kort som kommer att tas ;)
Mamma vet inte om att jag/vi är hemma än men hon skulle komma hem snart så det blir spännande att se hur hon ska reagera. Oskar blev minst sagt förvånad, inte för att han brukar ha någon koll när vi annars brukar komma heller. Han blev dock lite konfunderad när vi sa åt honom att laga middag åt oss.


Fly away

Nä va säger du? Ska vi ta en sväng om i landet och byta hus för ett tag?


Fredrik har fel

...och det kommer han att ha hela dagen. Jag bad honom att väcka mig klockan sju och vet du vad han gör? Jo klockan sju så skriker han från vardagsrummet: STINA! och jag flyger upp från sängen. Kanske inte det mest bekväma sättet att vakna på. I vanliga fall så är han jätte försiktig och brukar lägga sig ner brevid mig, försiktigt hålla om mig och viska "Stina, det är dax att vakna". Måste säga att jag tycker bättre om det vanliga än denna nymodighet som han har börjat med. Man vaknar liksom helt förskräkt och blir genast på lite dåligt humör. För att ibland är Fredrik som ett barn måste man få honom att förstå att han gjort fel. Därför kommer han att ha fel hela dagen. Spelar ingen roll vad han säger, så har han fel.

 


My arms keep on missing you

Ibland saknar man vissa människor väldigt mycket. Pappa ringde just från utlandet och det var längesen man pratade med honom. Har inte varit i övik sedan jul, vilket för mig är en lång tid. Förhoppningsvis dörjer det inte så länge tills jag är där igen. My famliy always got my back.

 

Som tur är har jag Fredrik som alltid är där när jag behöver en kram


Lill-lördag

Onsdagar är bra dagar, inte allt för långt till helgen och man kan fortfarande vara lite föväntasfull. Stämpeln som man fick helgen innan på handleden har knappt tvättats bort och man längtar redan till nästa. Det är lite magiskt med dessa stämplar. Med dessa så kan man gå in och ut ur klubben som man vill och bara visa upp armen när man går förbi vakten, lite VIP känsla över det hela. Kanske ska man köpa hem en stämpel och ge alla gäster som kommer på lördag en stämpel så att de också får känna sig som VIP.

 

NH stämpel för några veckor sedan då Johan fyllde 26 och jag skadade knät...


Klipp klipp

Funderar på att klippa mig. Varje gång jag gör det så uppför sig mitt hår exemplariskt, bara bra hårdagar. Som att håret vill säga "Nej snälla klipp inte mig, jag lovar att bete mig och se ut precis som du vill". Lite irriterande. Men vill nog inte bli lika kort som förra gången. Känner mig så osnygg i kort hår. Dock skulle jag nog inte färga det ljust igen, är ingen riktigt blondin, det finns något bakom mitt pannben hehe.

Sunshine

Solen skiner men det är minus 20 (cirka) ute vilket inte är så där jättekul, men härligt att man kan använda solglasögonen igen (och nej Valeria, inte inomhus :P)


schoooooooool

Sitter i skolan och försöker hitta en översiktsplan som inte finns, jättelyckat, men ska inte ge upp än. Snart kommer experten Frida och det är ju hennes hemkommun så hon borde ha lättare att hitta den (or not). Är mycket trött i skallen då vi haft förläsningar hela dagen och nu är det snart middagstid så hjärnan skriker efter energi. Dock proppar jag i mig godis så att jag kanske ska orka lite längre än om jag inte hade sockret.

Bad bad bad

Måste erkänna att jag blivit väldigt dålig på att blogga. Dock känner jag att mitt liv inte är så där jätteintressant just nu men just idag känns det väldigt roligt. Kom också på varför bruka är praktiskt i ett land där det blåser mycket. Det är väldigt bekvämt och skönt, specielt om det blåser kallt.

När man åker skooter i 20- måste man täcka för så mycket som möjligt annars gör det väldans ont.


Kallt men härligt :)


Torsdag

Kan inte säga att hemtentan känns så där jättelyckad men har gjort så gott jag kan så får vi se hur det lyckats. I värsta fall får jag göra en komplitering vilket inte kan vara så illa. Skönt att det är helg i alla fall :)

 


Hemtenta ångest

Hatar en fråga på tentan, förstår den inte...

 


Turn around

Denna måndag blev inte så tokig ändå, jag och Fredrik blev 2000 kronor rikare utan att lyfta ett finger (inte varje dag det händer). Detta firar vi med att äta ute i helgen och njuta av varandras sällskap och att spara resterande pengarna. Så duktigt och otroligt vuxet av oss :P

 

Pussgurkan :P


Dagens i-landsproblem

Det är kallt (22-) och det är måndag (långt kvar tills helgen).

 

 


RSS 2.0