Kroatien

Är lite små stressad då vi packar och städar inför sommaren, det är mycket som ska packas och fixas innan man lämnar Umeå för denna gång.. men här kommer lite bilder från Kroatien, som var helt underbart!

 

 

Fis cola haha

Vårt hotell, Fredrik pekar på våran balkong

Utsikten från balkongen

Mohitos!

Finns hur mycket bilder som helst och se, ca 450 st. Så det är svårt att bara välja några. Och ja det är många på mig och Fredrik, men det är också det som finns på kameran-

 

 


It's times like these you learn to live again

Idag är första gången på länge jag har varit människa känns det som. Dagen har varit väldigt rolig och väldigt spontan. Gick över till Jonas och Anna imorse och har umgåts med dem och Albin hela dagen. Vi har även hälsat på Elin och Tobbe en snabbis och sedan en grillning med spontan förrätt och efterrätt (chips och dipp). Och en massa wii spelande. Mycket härligt.

Sedan har jag och Freddie bokat en efterlängtad resa till Kroatien. Ospecifierad, vilket är lite utmanande då jag gärna vill ha stenkoll på allt innan jag reser. Nu vet jag bara att vi åker på söndag morgon 06:25 och sen är vi borta i en vecka. Också väldigt härligt.

Today, life is good.


Polisen

Då har man varit på polisstationen. Första gången jag besökte den i Umeå, inte för att jag brukar besöka sånna ställen mycket i vanliga fall. Men jag och Fredrik var där en sväng idag och fixade pass! Yay! Ett steg i rätt riktning inför sommaren. Känns riktigt skönt. Nu om vi vill så kan vi ta en sista minuten resa, typ kanske relativt snart.

Nu ska jag skriva klart seminarium 4a för att de ska lämnas in idag så kan vara bra att fixa det nu och inte senare. Hela helgen har jag kört på att seminariumet ska vara klart senare, men nu är det ju senare så inga ursäkter nu.

 

Bjuder på lite inspiration innan jag sätter igång :)


RSS 2.0