Gray is good

Fredrik upptäckte just sina egna gråa hår, något som jag påpekat i minst ett år. Dock är han mycket söt i sitt gråa hår men han hävdar att han ärvt fel gener :P Killar med gråa tinningar är stiliga så jag vet vad jag har att vänta mig :P

De är faktiskt inte så grått, bara några få strån :)


En dag närmare dommedagen

Brukar inte tycka om mina födelsedagar av diverse anledningar, hoppas att denna blir bättre. Med det i åtanke har jag slötittat på How I met you mother nu i några timmar. Maybe not so good. Men man slipper tänka :)


Rings of Fire

Ännu en tisdags kväll på Comedy Club. Tänkte dela med mig av lite bilder, dock inte bara från ikväll. Faktum är att nästan inga är från ikväll, men shit the same :)

(nej jag har inte duschat på bilden, utan jag kom just hem från en prommenad  :P)

Så här har mina senaste dagar sett ut. Mysigt värre :)

 

 

 


It's gonna be a good day

Alltid lika trevligt att vakna upp och frukosten är klar (Tack Freddie). Känner mig dock fortfarande trött men de ska jag ändra på då jag tänkte gå på en liten prommenad nu eftersom den i går helt misslyckades haha

Sen bär de av till stan med Emila.

och Camilla

Skulle egentligen ha lektion idag men läraren kom aldrig på gårdagens lektion (han hade dubbelbokat men brydde sig inte om att medela det) så vi pluggade istället. Dock så skulle vi ha honom idag också men han sa igår att han inte kunde hålla lektionen idag heller. Så mer fritid över till mig :)

 


Star Trek

Måste säga att jag är positivt överaskad av Star Trek filmen, trodde att den skulle vara lite fånig men jag tyckte mycket om den. En av de bättre filmer man har sett. Dock säger inte det så mycket, när man ser mycket film kan de bli en massa konstiga och dåliga filmer.


I've got the power!

Så jälva bra jag är! I see the future! Måste verkligen lära mig att lita på mig själv lite bättre och tyda tecknen. :D

I so rock!

 


How I met your mother

Sitter och tittar lite på HIMYM med lite blandade känslor. Har städat lite idag så lägenheten känns lite fräsh. Ibland förstår man inte hur man själv fungerar.

Dagens I-landsproblem: Skulle gå prommenad idag för första gången på några veckor, var på bra humör och telefonen laddad med bra musik. Solen sken och kan tänka mig att de kunde höras fågelkvitter om jag ej haft musiken. Helt plötsligt börjar det blåsa, löven flyger överallt och sen kommer störtregnet. Himlen öppnar sig och man ser inte längre framåt. Vinden fortsätter och jag blir tvungen att vända om. Tänkte att de var tur att jag hann gå en liten bit i alla fall, men inte så kul när jag insåg att de var ganska långt hem.


Moony day

Perfekt sätt att vakna upp och inse att den enda mackan som finns i skafferiet är möglig, vad att äta till frukost? The! Känns nyttigt och bra. Bra i alla fall ur kalorie synpunkt haha Sov mycket bra idag. Kan bero på massagen som jag fick av Fredrik igår kväll. Ibland är det riktigt bra att ha pojkvän.

Längtar faktiskt till lunch, inte bara för att jag kommer att vara riktigt hungrig utan för att i matlådan ligger Fredriks mammas fläskfilegryta spetsad med lite chili ;)


Sista morgonen

Ikväll bär det av till Umeå igen, skulle gärna stanna lite längre. Spelade Bingolotto igår, inte så hemskt faktiskt haha

Hittade en bild från i sommras på denna dator...

Vilken skillnad :P


God morgon!


Övik

Känns alltid lika konstigt att komma tillbaka, vet inte riktigt vad dagen bjuder på. Ska till Fredriks föräldarar ikväll och äta middag samt sova där. De har en MYCKET skönare säng där hehe. En fördel med att vara hemma här dock är att det finns en massa roliga tvkanaler att titta på.


T-t-t-t-t-torsdag!

Känns skönt att det äntigen är torsdag, i dag drar vi ner till övik efter lektionerna. Det är inte som komikern sa igår, det finns faktiskt vissa som stannar och inte bara åker igenom :P

Är mindre sliten idag så de ska nog gå bra.

Så livat var det i tisdags, tur att det blir lugnt i helgen :)


Sliten är bara förnamnet

Gick lite överstyr igår de två cider jag skulle dricka blev fyra och lite till. De två ölen Fredrik skulle dricka blev sex och en shot plus lite till. Vi hade tänkt att stanna till typ elva. Vi var hemma vid två, somnadde vid fyra. Klokcan är nu nio, jag borde vara i skolan men känner mig inte direkt på topp. Inte Freddrik heller men han gick till skolan, en stor eloge för honom. Aldrig mer så mycket at dricka på en tisdag om man har lektion på onsdag. Kan föriövrigt säga att den bara är en lektion så det känns inte så jobbigt att missa den.


:)

Idag är det Comedy Night Live Tisdays (ja det heter faktiskt så) på Krogen Krogen, vi är ca 10 + stycken som ska dit ikväll och äta lite gott och förhoppningsvis skratta lite då det ska vara stand up. Annars få man väll dricka en extra cider eller något  :P

Måste ju förbereda oss inför Pablo :p


Nightmares

Har drömt två mardrömmar i natt, först drömmde jag att Fredrik dog och vaknade upp helt hysterisk och sen när jag väl somnade så dog jag själv i drömmen. Var är drömmtydaren Valeria när man behöver henne? :P

Update :
Döden : Om du drömmer att du dör, så kommer ditt liv att förbättras. Om någon annan dör så förutspås en födelse, ett bröllop eller en vinst. Döden symboliserar framgång, frihet och lycka.

Vilken tur man kan ha ibland, känns faktiskt lite bättre. Vem är det nu som är gravid eller ska gifta sig? Kanske jag ska köpa en lott idag?

Happy happy happy

Ja, jag vet att jag är lite borta, men jag har fixat och donat i lägenheten idag och pratat på skype med en viss person. Insåg också nu att jag har mic på datorn haha vilken looser man är ibland.

Är inne på fjärde skolveckan och måste säga att de känns riktigt bra med tanke på att det snart är min födelsedag. Har inte riktigt tänkt på den i år på samma sätt som jag brukar, vilket känns riktigt skönt. Brukar känna mig lite smått hysterisk och räkna ner dagar och sånt shit. Men inte i år.


Sittningen

De är riktigt kul att vara toastmaster kan jag iaf säga :)


Not spot-less

Har blivit lite smått avundsjuk på Millas spotify men hon visste inte hur man ska göra. Har gått och tänkt på de länge, så ber jag Fredrik och han fixar det på 5 min. I like my boy ^^

no, no, no, no drama...

Kände tidigare idag att jag hade ett mycket stort behov att prata med någon och ringde runt en massa, men ingen hade riktigt tid att prata eller så var det dålig mottagning. Men nu vill jag bara sitta själv och inte göra något. Stängde av telefonen, kanske inte det smartaste. Vill man verkligen få tag på mig så kan man alltid ringa till Fredriks telefon. De har ringt så mycket konstigt folk, något om någon cykel som hade fått tag på mitt nummer (hörde knapt vad han sa i andra änden), sen ringde någon och frågade efter mamma (som vanligt). Skulle vara väldigt rik om jag fick en tia för varje gång det har hänt.

Var på utflykt med Emilia och Camilla, vi hyrde bil och allt. Synd bara att vi inte hade med oss fika, hade väll tappat den över den där äkliga bron. Det var en ganska stor bro som man bara fick vara 6 pers på åt gången och man skulle gå minst 5 meter ifrån varandra :P

Emilia och jag modeposar i naturen :P


Shop-shop-shopping!

Shoppade en liten klänning igår som jag tänkte ha på mig idag :)

Klänningen kom också igår från HM som jag beställde för sittningen och den är hur underbar som helst, ni får se på lördag ;)


Sleep over

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Camilla ska sova över här ikväll :)

Fikade med Frida idag och måste säga att hennes hår ser till och med bättre ut irl.

:)


Notes to self

* Igår firade jag och Fredrik 26 månader, inte 23

* Hett the vatten gör jävligt ont att få på handen

* Man kan missa en fest någon gång och det gör inget

* När man inte kan sova, sover man ännu sämmre om personen brevid inte heller kan sova...


My second love

Måste bara tipsa om denna underbara grej. My second love. Fredrik är den första och vi firar faktiskt 23 månader idag :)


There's something fishy going on here

Jag är världens mes och livrädd för fiskar, särskillt stora fiskar. Fredrik har varit världens underbaraste och lagat middag idag, öringen som han fångade i somras med potatis och wookgrönsaker. Säkert jättegott, har inte testat än. Har inte smakat maten än av en anledning:

Jag satt med datorn i knät, skrivandes ett mail till Valeria och såg inte bordet då Fredrik ställde ner maten. När jag väl ska till och börja äta, ställer jag bort datorn. Förvånad blev jag minst sagt när jag ser en stor (ca 8 hektos) öring ligga på tallriken utan huvud. Den är naturligtvis tillagad men min hjärna verkar inte uppfatta detta uppenbara faktum utan istället blir jag väldigt illamående och känner mig helt panikslagen. Ska jag äta den där grejen går det igenom mitt huvud och jag börjar stortjuta och känner att jag bara vill spy.

Nu har Fredrik varit snäll och rensat fisken och tagit bort fenor och skinn, nu ser det riktigt gott ut och doftar gudomligt. Time to eat!


Fire power!

Behöver verkligen en ny hårför eftersom den gamla inte funkar längre, förra helgen brann den upp. Eller inte hela, men tillräckligt mycket brann för att den inte ska funka. Stod och fönade håret när det helt plötsligt for lågor ur eluttaget. Fick lite smått panik och drog ut sladden. Tack och lov så slutade det att brinna och bara rök. Skrek efter Fredrik som trode att jag sett en spindel, men tänk så fel han kan ha ibland. Vi var också tvugna att byta ut eluttaget, eller våran vaktmästare gjorde det. Men lite scary var det. Så nu tänkte jag att eftersom jag snart fyller år, (inte många veckor kvar nu!) så kan detta vara mycket bra att nämna till mamma och pappa. HINT HINT!

Håret blir liksom inte bra utanhårfönen, så för min och alla andra stackars människor skull som måste se mitt hår, snälla ge mig en hårfön!


Where are you?

Sitter och väntar på att Milla kanske ska komma och mysa :)


Så underbart!

Temafesten var fantastisk, alla var där. Till och med svininfluensan!


Temafest!

Ikväll är kvällen man längtat till hela veckan. SÅ härligt att den äntligen är här :)

Förra årets nollningstema fest:

Jag vann pris för bästa utklädnad, temat var "Den du inte var i high school" och jag var prom queen.

Kan dock inte vinna i år då jag är en av dommarna, skulle kännas lite konstigt att rösta på sig själv även om jag och camilla har så jävla snygga utklädnader ;)


Åter igen Fredag, åter igen fest

@ Millas ännu en fredag och väntar på att hon ska duscha och att Robin ska komma hit, sen bär det av..till köket och middag.
Lite av Camillas bilder från förra fredagen:
Jag och kära Victor som kom upp en sväng! Saknar honom :)


Jag och Johan

Jag och Fahlgren

Vicor och Jag i dimman



Sjukt rolig kväll alltså. Ska ta de lugnt ikväll och satsar på imorgon!

?

Är nu less, ingen som har en si så där 50 000 kronor över att ge till mig. Jag lovar de ska bara gå till välgörande ändamål. Mitt ansikte och resten av min kropp skulle se så mycket bättre ut. Kanske får ringa polarkliniken i umeå och höra om man kan ta det på kredit...........

Less på att vara instängd

Har varit hemma nu totalt en och en halv dag och är redan less på att känna mig instängd (även om fredrik har gjort allt mycket lättare). Så idag bär det av till stan och kanske till och med till Ersboda med Milla och Johan. Det ska inhandlas saker till temafesten och lite till sittningen och kanske en stor fet halsduk så jag slutar hosta.

Är less på att känna mig ful och äcklig så ska bli skönt att få på sig lite smink och kanske lite snygga kläder. Synd bara att de blåser så mycket idag.

En annan grej som är jobbig när man är sjuk är att man vill sova hela tiden. Igår tog jag 4a stora tupplurar mitt på dan och ville gå och lägga mig klockan nio.

Nu har Fredrik varit snäll och gjort frukost så de är bara att äta :)


...........

tror jag aldrig har mått så dåligt som igår kväll. lite bättre nu men feber fortfarande. känner mig lite dum som missar skolan. har i alla fall inte grisen...

fever

feber...kan knappt prata utan att hosta...har inte sovit något alls i natt...önska mig lycka till i skolan idag..vet inte alls hur de ska gå.........

one more time

PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTY!!!!!!!!!!

Thank God it's Friday

Äntligen fredag på många sätt, första veckan är avklarad och ikväll är det fest big time som gäller. För EPP sedan duscha en snabbis och sedan är det riktigt fest med våra kära kycklingar (aka nollor). Sitter just nu hos Camilla och vi ska snart korka upp, hon ska bara duscha. Ångrar lite att jag har alla grejor hemma hos mig men kanske kan övertala henne att vi ska dit så jag får fixa lite grejor innan vi går på EPP :D
Fick faktiskt sova igår och gu så skönt de var. Men nu är de två dagars som gäller. HÄRLIGT!


Kristoffer Jag, Milla och Dennis (två nollor från Kiruna)


Zombie

Vet inte när jag var så här trött senast. Kom hem kvart över tolv igår. Somnade vid ett och nu är jag vaken igen. 6 timmars sömn. Hade väll inte spelat så stor roll men kan nämna att jag har lektioner från 9:00 till 16:00. Känner att det är tur det inte är någon nollning idag även om det var så jävla kul igår kväll. De roligaste var när vi inte kom in på NH för att det var för lång kö, då gick vi och satte oss på en gräsfläck och bara skrattade i 2 timmar. Behöver flera koppar the för att inte somna under första halvtimmen. Fredrik är också helt död stackarn. Inte lätt att ha en flickvän som är på nollning.


Sweet dreams

Efter mycket lite sömn i natt är det dax för yttligare en dag med nollning men först lite skola. Nollningen igår gick mycket bra, träffade en massa roliga människor. Vi gjorde en massa lekar och jag är förvånad över hur bra allt gick. Sedan drog vi vidare till Origo (det enda stället som var öppet) och där var det proppfullt. Gick dock tidigare (vet inte direkt om halv tolv räknas som tidigt men). Har lektion nu klockan nio, vilket blir intressant att se hur många som är vakna och allerta :P

Min och Millas tröja :D


Kom mina små kycklingar

Camilla envisas med att kalla nollorna för kycklingar, vilket är helt okej för mig. Gör det oss till höns då? Måste prata med henne om detta. De gick bra igår, kycklingarna gick på fejkföreläsningen som Emilia hade men de var lite smått förskräckta över fejkduggan. Sen hade vi en rundtur som också gick bra. Det är idag som nollningen börjar ordentligt, samt skolan. Känns lite tråkigt men ändå roligt.

Var trött när jag vaknade för fösta gången på två veckor, back to normal.

 


RSS 2.0