Påskbilder/Easter pictures

The guys on the ice, close to the water

Killarna på isen nära vaken

My little brother

Lillebror

My aunt and my dad

Min moster och pappa

Me on the snowmobile

Jag på skooter

Dad and me

Pappa och jag

Dad getting a massage from my youngest brother

Pappa får massage av Markus

Markus, Rober och Maja

The university yesterday

Universitetet igår


Torsdag

Sitter och väntar på svar från min handledare. Tycker att det är lite jobbigt när man väntar på svar och kan inte göra något medan man väntar. I dag hade jag tänkt att vara produktiv men de verkar inte riktigt bli så. Var till och med i skolan vid halv åtta. Så för att underhålla mig själv så bjuder jag på denna bild serie:I am bored, waiting for my teacher to reply on an email, which he seems to have forgotten. To unbore myself I post this.


Påsk/Easter

Påsken har varit riktigt härlig. Så härlig att vi inte gjorde något som vi tänkte göra. Det blev ingen skooter körning (dock på grund av brist på snö), pimpling blev det lite av, lite av kortspel, få utflykter men det blev så mycket annat. Det blev solning i Långsel utan mygg, vilket är något jag aldrig upplevt förut, god mat, grillning, mycket prat och skratt. Det gjorde inget att det inte blev som det var tänkt. Det var så underbart härligt med solsken och bra sällskap. Bilder kommer senare.

 

The Easter holidays have been a real treat. Even though we didn't do all the stuff that we planned on doing. We didn't use the snowmobiles, but only due to the fact that there was no snow, little icefishing, no card games, no exurtions but there was so much more. We sunbathed without mosquitos, which is something I've never experienced before in Långsel, good food and bbq, a lot of talking and laughter. I don't mind the fact that this trip didn't turn out as planned. It was so awesome with a lot of sun and good people to keep you company. Pictures will be posted later.


Müslie!

:) I've missed you! Tack för idag! :)

Time and time again

Ibland känns det som att tiden rinner ifrån en. Nu är det snart valborg och helgen efter det så är det sittning och sen utspark och sen släktträff och sen så är det brännbollsyran och sen är det nationaldagen och sen så tar Felix studenten och då är det Foo Fighters efter det och sen midsommar. Så det är mycket roligt som händer i vår. Kanske är tur att jag har tagit det lugnt nu ett tag. Ska bli en riktigt rolig vår och försommar :) Hoppas att jag hinner jobba lite också mellan varven :P

Ny vecka ny energi?

Förra veckan spenderades mest till att ha allmän ångest över allt och inget, vilket resulterade i världens huvudvärk. Nu denna vecka känns det bättre då man har ändrat sina planer och börjat om på nytt. När inget funkar är det bättre att bara radera allt och börja om känns det som. Men det tänker jag inte göra med c-uppsatsen. Sitter och sliter med den för fullt. Har skrivit ca 100 ord idag vilket är lite men inte alls lika mycket som jag hoppats på. Men nu är det snart lunch och gf möte så inspirationen kanske väntar på bättre tider :)

 


Oj oj oj vad mycket det är nu, wow so much to do right now

Vet inte riktigt i vilken ände man ska börja någonstans. Söka Csn och kontakta ambasad. Mycket papper som ska fyllas i och mycket att göra och hålla koll på. Skulle nästan behöva en egen personlig assistent. Någon som är intresserad? Betalar i kakor...

Don't really know in which end to start. Apply for CSN and contacting the embassy. Lots of paperwork to be done and tons of stuff to keep in mind. I could use a personal assistant. Anyone who's interested? I pay in cookies...

Dag 12 – I min handväska / Day 12 - in my handbag

Okej så jag har fått förfrågan att skriva både på engelska och svenska, vilket känns lite jobbigt men man kan ju försöka

Okay, so I've gotten a request to write both in english and in swedish, which can be a challenge but I will try.

Så vad har jag då i min handväska. Just nu går jag runt med en ryggsäck faktiskt på grund av att jag konkar runt på så mycket saker att det är påfrestande för ryggen att ha handväska. Men i min ryggsäckså har jag:

-Dator

-Böcker (idag bara 5 st)

-USB-minne med arbete

-Plånbok

-Tre läppglas

-Handkräm

-Dataladdare och telefonladdare

-Matlåda

-Vattenflaska

-Block

-Kalender

-Några pennor

-Alvedon

Detta är det man behöver för att överleva en dag på skolan med c-uppsats skulle jag vilja säga.

 

Okay so in my handbag, which is not a handbag but rather a backpack due to the fact that I have a lot of stuff with me to school while writing my bachelor theisis and it's killing my back carrying it all just on one side of my body.

So with me I have the essentials for writing a bachelor theisis and everything which is needed to be able to survive one day at school.

-My computer

- Books (five books today)

-USB-memory stick

-Wallet

-3 lipglosset

- Handlotion

-Computer charger and cellphone charger

-Foodbox

-Water bottle

-Notebook

-Calender

-A few pens

- Painkillers

 


Cali, here I come!


Inrednings drömmar

Jag vill inreda vår nya lägenhet helt crazy. Med roliga möbler och dekorer som känns snygga och annorlunda. Fredrik skrattar mest åt mina planer då han inte riktigt kan föreställa sig det hela. Istället för att arbeta på c-uppsatsen idag så har jag istället uttit och fantiserat om den nya lägenheten och vilka möjligheter det finns till att inreda den. Här är lite inspirations möbler:

 


Dag 11 – Mina syskon

Jag har två syskon. Oskar och Markus. Oskar är ett år och fyra månader yngre än mig så han är då 21 och pluggar i örnsköldsvik till något inom el och instalation tror jag. Macke är 11,5 år och fyller 12 nu i sommar. Så han börjar bli gammal han med.

Mina bröder och jag är väldigt lika ibland och på olika sätt. Macke är väldigt lik mig till sättet medan Oskar och jag har samma smak på böcker och filmer. Han lånar väldigt mycket böcker av mig men kan inte läsa lika fort som jag. Även om vi kan verka väldigt olika Oskar och jag så förstår jag honom väldigt bra ibland och kan sätta mig in i hans situation. För Mackes del så hoppas jag att han inte blir allt för lik mig då det bara leder till problem. Vissa delar kan vara bra men för mycket av de goda sägs ju vara dåligt.

 


The forgotten weekend

Färg överallt
Tycker väldigt mycket om denna klänning

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Idag är en ganska tråkig kläddag men en ny skjorta har jag på mig i alla fall och en enkel svart kjol men svarta strumpbyxor till.

Skjortan är väldigt snygg och skööööööön :P Men väldigt svår att få snygg på bild :P


Dreams of californication

Vill inte att vissa människor ska vara så långt bort. Längtar så till hösten, jag ska till Valeria och dricka en flaska vin på hennes bakgård (dvs stranden) vare sig jag kommer in eller inte!

Kanske lite mera fancy med vinglas istället för direkt ur flaskan, men jag är inte den som är den :P


Hotellkök och jag passar inte så bra ihop

Detta hände för exakt en månad och en dag sen:


Detta hände igår:

Samma fingrar med skillnaden att för en månad sen brände jag mig på en stekpanna och igår så skar jag mig på en väldigt vass kniv. Så nu är jag förbjuden ifrån att vara nära ugnen (då jag brände mig på armen), spisen (för en månad sen) och alla knivar (igår).


RSS 2.0