Lista

Hittade en liten rolig lista på Emilias blogg :)

1. Vilken parfym använder du? 

Ralph Lauren, Adidas, DKNY och någon vanlij grejs, beror på vilket humör jag är på...

2. Dagens låt? 
Bom bom pow! 

3. Vad läser du just nu? 
Heligt Guld av David Gibbins, den är inte så bra :S (och nej pappa, inte hett guld, den är fortfarande i plasten)

4. Dagens höjdpunkt? 
Fredriks grillning1

5. Vad skulle du vilja lära dig? 

Fler språk, mer historia, inte vara rädd för fisk haha 

6. Vad var ditt senaste inköp? 
Mat inför brännbollsyran på nya ekologiska Coop

7. Vad är ditt favoritdjur? 

Hundar, big time!

8. Vad är ditt viktigaste mål för tillfället? 
Klara hemtentan och skriva klart kompliteringen.


9. Vad tycker du om personen som skickade frågorna till dig?  
Emilia är cool :) I like her!


10. Vilken är din ögonfärg? 
Grön-blå-gråa, beror på vad jag har för kläder

11. Om du kunde ändra något hos dig själv, vad skulle det vara? 

Gå ner några kilo, vara lite rikare (som alla andra vill vara)

12. Om du kunde vara var som helst i världen de kommande timmarna, var skulle du då vara? 

På en solig strand med en paraplydrink i ena handen och en stor glass i den andra

13. Vad värdesätter du hos dina vänner? 
Humor, förtroende, omtänksamhet,  och att de gillar att ha roligt och kan bjuda på sig själv :)

14. Vad är dina sommarplaner? 
Nada! Har inga nästan, ska till Stockholm nu första helgen men sen är jag "ledig"  :p

15. Vilket är ditt drömyrke? 
Något som har med turism att göra, gärna jobba på en resebyrå eller liknande. 

16. Vilket av plaggen i din garderob är din favorit? 
Min nya topp från HM är läcker, också min bikini. Har ganska många favorit plagg faktiskt..

17. Vad får dig att gråta? 
Metspön på näsan gör väldigt ont och då gråter man nästan :p

18. Nämn tre saker som får dig att le. 
Bra nyheter, att det snart är sommar! och att valle snart är hemma!

19. Om du fick tre önskningar, vad skulle det vara? 
God hälsa till alla jag känner, en massa pengar och en puss från Fredrik!

20. Vilka är dina favoritserier på tv? 
Älskar matprogram av någon konstig anledning, two and a half men, dokumentärer, fråga Olle mm. 

21. Vad har du på dig just nu? 
Underkläder plus strumpbyxor och en stor lila t-shirt

22. Vilket är ditt favoritgodis?
 
Allt!


23. Vem är din modeförebild? 
Mina kompisar, plus diverse tidningar eller bloggar eller vad jag nu råkar se. 

24. Träningslåten, den där som får er att orka dubbelt så mycket, vilken är den? 
Lady Gaga - pokerface eller just dance

Mina skor till vänster, Camillas till höger, ser ni någon skillnad? 


Nostalgi?

Ett helt år sedan förra bränbollsyran, denna bild togs på lördagen vid typ 4a på natten. Helt sjukt kul vi hade. Undra vad som hände med den där dammsugarslangen? Vi får leta upp en ny iår :D

Jared och Mario hade fått i sig lite väl mycket kanske :P


WTF?

Ursäkta mig, men om vi ska källsortera, hur vill dom att vi ska göra när de bara finns kontainar för matrester och brännbart material? Ska vi inte slänga plast och grejer utan förvara det i våra fråd? Jättebra initiativ med källsortering, så bra att det finns möjlighet att göra de, men vet inte riktigt vad vi ska göra av alla andra sopor. Fredrik hade dock en poäng "Allt är brännbart i en tillräckligt hög temperatur..." 

22:40

Vem ska få bestämma? Dags att rösta i EU-valet för alla som inte har gjort det. Jag röstade idag för första gången, trodde att det skulle vara mycket krångligare än vad det är. Men känns bra att ha gjort min röst "hörd".

Åt för övrigt jordgubbar med mjölk idag! så gott! Ett tips till alla Ume-bor är att bege sig till Coop i ÅC, man får tårta och de har superrabbat på en massa saker, bland annat jordgubbar.

 

YUMMY! 

Har för i övrigt världens snällaste grannar, vi hade strömavbrott i ca 15 minuter för någon timme sedan och nu såg jag att de hade satt en lapp på dörren där de stod att de varit avbrott och att vi borde titta så allt var okej. Hur snällt är inte det? Dock var vi ju hemma och märkte det men mycket snällt :)


The memory remains

Metallica, från konserten vi var på. Världens häftigaste eldshow :D se och njut!


Försmak för sommaren!

Det har varit en mulen dag men ändå har jag fått lite försmak för sommaren då jag pratade med Valeria i telefonen i typ en och en halv timme. Dock med två mindre breajks då Valeria la på. Tror hon försökte säga mig något. Och nu är de verkligen inte långt kvar! Typ två veckor exakt idag tills vi får träffas! ÄNTLIGEN! Dock är de mycket som ska göras innan dess men de kan vi försöka ignorera än så länge. En hel del roligt som inte ska ignoreras däremot. 

Dagen har spederats hos Camilla och de har blivit en hel del plugg och mindre stek än planerat men de behövdes. Skrev typ klart seinariumet inför torsdagen vilket känns skönt. Det är bra att inte alltid vänta tills i sista stunden hela tiden. 

 

Valleballe and moi!

BTW, är det bara jag eller har Alexis kidnappat Frida?


Shop-shop-shopping!

En dag med Millisen i staden för att handla lite snygga, men nödvändiga saker. Lunch på Max, inte bra inför Beach 09. Inte för att jag tror att figuren någonsin kommer att vara redo för något sådant. ha ha.

Bland annat en bikini, hallonröd/rosa med matchande trosor, vädligt söt men skit snygg!

Bild snodd från Camilla  ----------> http://milllaangel.blogg.se/  Mätta och belåtna var vi :P

Ännu en snodd bild, med våra nya bikinis! Milla till vänster och jag till höger :P

Helgen i Lomviken var mycket bra och fisk fick vi allihopa...nästan :P Jag ska inte säga så mycket med mina två små abborrar (varav en var mycket silvrig så jag trodde att de var en mört). Fredrik lyckades dock slå oss alla med råge. 

En meter lång och vägde 7.8 kilo. Inte illa för snyggingen. Kan för i övrigt nämnas att det är hans största gädda på kastspö. Slå de om ni kan!

 


Bullar, bullar, bullar!

Bakade bullar igår. MÅNGA bullar. Och de smakade faktiskt bra. Kunde dock inte ha gjort de utan Camilla! Som var här i åtskilliga timmar och mycket mjöl. Idag är de lite svårt att veta vad man ska göra men de löser sig nog. Ha ha

 


minus 30 min

Fredrik begav sig till Pontus tidigare idag för att plugga och på frågan "När kommer du hem? Runt tio?" fick jag som svar "Ja typ, förmodligen tidigare". Nu är klockan halv 11. Hur definierar man "runt tio"? För mig är det ca kvart i till kvart över. Men kan också nämna att "snart" och "ett litet tag" för Fredrik kan vara allt mellan en minut till tre timmar, oftast runt två. "Snart" är för mig 5 minuter till en halv timme. Detta kan leda till många missförstånd, vilket kanske är ganska förståligt. 


Update: Fick just ett sms från the man in question och han ska sikta på att fara därifrån vid 11. Men det är bra att han pluggar på 


Ett steg, men i vilket riktning?

Idag hade jag mina två sista lektioner för terminen. Känns inte direkt jobbigt måste jag säga, dock lite vemodigt som alltid när man ska vara borta länge. Kommer att sakna vissa människor mycket i sommar men de kommer en höst och då börjar de om igen. Kan inte fattta att jag snart gått klart en tredje del. På gymnasiet var ett år en mycket lång tid men tiden går bara fortare och fortare. Kommer tiden alltid att gå så här fort? Hinner knappt andas ibland. 


Why oh why?

Vissa människor vill bara trycka ner en av diverse anledningar men jag har nu beslutat att försöka sluta bry mig, kan man inte bete sig snällt utan måste få andra att må dåligt bara för att. Avundsjuka kan vara en av anledningarna, men de är inte ett skäl till att man fåt betesig hur som helst.


Anyway, stek med Camilla idag, Härligt värre. Hann också med ett nollningsmöte, eller rättare sagt ett nottagnngsmöte, för man får inte längre kalla det för nollning då det har en negativ klang.  I lördags var det en lugn kväll och sushi smakar inte som man tror att de ska smaka, utan mycket godare. Verkligen något att rekomendera. 

Imorgon är det terminens sista lektioner, "bara" ett seminarium och en hemtenta kvar. Sedan STOCKHOLM!

Och btw så är Fredrik min, bara min. Men vill poängtera att det krävs två för att ett förhållande ska lyckas, inte bara en bra kille. Nu har vi rett ut det också. 


Beroende? Javisst!

Har kommit in en solperiod känner jag. har i tredagar nu suttit på balkongen och läst. Har till och med börjat fjälla, så mycket har jag solat. Är dock inte så mycket brunare, men någon nyans har man väll förändrats. Men idag var nog den härligaste dagen av några anledningar:

- Jag hade godis och ostkrokar att äta

-Fredrik blandade en god drink som jag satt och smuttade på. 

- Fredrik satt och solade med mig!

Har verkligen fått försmak till sommaren nu och kan inte vänta tills det blir tid för att ligga och sola med lite friends, snacka en massa skit och bara må bra! Ett stort plus är att de itne är så långt borta!

(Fredriks föräldrar var btw här igår, och Karin konstaterade at hon var förvånad över att mina blommor lever fortfarande och jag kan inte göra annat än att hålla med)

Söta Camilla ska med ut ikväll :D

Müslie ska också vara där och hennes "plus one" :D


Böcker till salu

Som sagt är bokhyllan nu full och jag har insett att jag har typ en förmögenhet i min gamla kurslitteratur, så nu ska den säljas. Finns ute på blocket ---------------------------> http://www.blocket.se/vi/21712568.htm   dock tvivlar jag på att någon kommer att vilja köpa den nu, men man vi vet ju aldrig :)

Satt ute i solen men de blev "The end of mr Y" istället för "Blonde" men de är ju en dag imorgon också och ännu mera tid till att läsa :D

Mina kära böcker :P 33 st :P


stina är LEDIG!

Å va skönt de känns att säga så. Har verkligen inget jag måste göra idag som jag inte kan göra imorgon. Den känslan måste vara hur härlig som helst. Funderar att gå och sätta mig på balkongen med en bok (Blonde - Joyce Carol Oates) och slappa lite (Kanske få lite sol också). Vilken härlig dag!

Ska lydaV Victors (på bilden) råd från facebook och sola lite. Lägg märke till att bältet nästan är på väg av. Men är de fest så är det!


Plugg, plugg och ännu mera plugg! (Grattis pappa!)

Idag är det onsdag den 13e och för 49 år sedan föddes min pappa! Han börjar bli gammal nu, snart 50. Men han har mindre gråa hår nu än vad Fredrik har så han är en välbevarad snubbe. Grattis på dig pappa! (jag vet att du förmodligen läser detta) hehe. Hoppas att du har det bra i Holland. I år så grattar jag dig i alla fall på rätt månad! Förra året var jag en månad tidig. 

Nu är de tillbaka in i skolböckerna, har seminarium i morgon som jag måste skriva klat!

Kramis!

Pappa, brun som han var efter två veckor i Abu Dahbi!


Måndag, ny vecka, nya tag.

De börjar kännas att man är inne på slutspurten nu. Man bryr sig inte lika mycket och vill bara sitta i solen och bränna sig lite mer än dagen innan. Var bakis igår men de gick bra. Skolarbete är det som gäller idag. Men först, ett "gammalt" avsnitt av The Mentalist!

Det är lite CSI fast med en liten twist. Har en liten förkärlek till sånna program. Kan dock inte läsa deckare. Blir så uttråkad av deckare. Men på tv går det bra. Kriminal serier och matprogram, de är vad jag vill se på tv. 


Sittningen var mycket lyckad!

Vi höll årets vårsittning igår kväll och det gick jättebra! Jag och Robin var toastmasters, men jag lyckades inte göra bort mig helt och hållet. God mat och bra sälskap vid bordet plus ännu bättre senare när Fredrik också kom dit. Mycket dans och skratt. Blev dock lite för mycket för vissa och jag och Fredrik fick assistera. Men det händer alla någon gång så it is perfectly fine. 

Tjejerna i Geografiska styrelsen!

Hela Evenemangs utskottet

 

Jag, Victor och Camilla!

Mer bilder senare :D


Metallica!

Har varit hemma sen i tisdags. Kan ju säga att Metallica var allt jag hoppats på och lite till. Ska visa lite klipp senare när jag är på Fredriks dator. Det jag kan visa är lite bilder...

Me and my babe!

Träffade Mads och åt glass. Mycket gott! Ser på denna bild att vi är ganska lika klädd haha

Så här glad är man när Metallica faktiskt spelar ;)

Helt underbar show! Hade lätt kunnat stanna i nårga timmar till och se dem..

De v ar så heta!

 

På slutet släppte de ner en massa svarta badbollar där det stod Metallica på!

Vi fick också en special gjort t-shirt för konserten som en liten ursäkts-gåva, så nu är de förlåtna. 

Annars i stockholm så träffade vi Madde och gjorde stan med henne. Vi åt också på en japansk restaurang (dock ej sushi) med Pontus och Jenny. Mysigast var dock tisdags morgon då jag och Fredrik gick helt själva och de små duggade i stockholm och delade på en take-away varm cholklad med vispgräde oc marsmallows :D helt underbart. Nu är de back to normal och skola som gäller. Känns lite små trist. Dock är biljetterna till Whitesnake köpta så :D och flyget till Bruce bokat...:D :D :D


Oh sunny sunday!

Om ca två timmar kommer taxin som ska ta oss till flygplatsen, vågar ej ta bussen för att vi är rädda att missa den eller att den inte kommer. Bussana här i Umeå tycker jag inte alltid stämmer överens med tidtabellen, särskillt inte om man kollar på internet. Så vi tar taxi. Vet inte vad jag gör om vi missar flyget. Ska verkligen se Metallica denna gång. Ställer de in eller om något går fel vet jag inte vad jag gör!

Så här taggad var man förra gången. Saknar faktiskt mitt långa hår!!!  Dumma frisör som alltid tar för mycket...


Äntligen lördag

Kan inte säga att jag inte njuter av att inte ha något att göra, läste ut sista Twilight boken Breaking Dawn igen. Can't get enough of it. 

Trevlig utekväll i torsdags (Frida du måste skicka bilder he he) även om den slutade ganska tidigt och vi inte fick se någon brasa haha.

 

Vi sjöng lite

Snygga Fredrik

Bom bom POW!

Kisses for everyone!

Oh no!

Lite väl fulla indier eller om de var från bangladesh eller något, de pratade massor...

Inte bara jag som gillar att krama Fredrik, såg för övrigt denna kille i grå mössa på väg in till bion igår, han tittade massor hahaha


RSS 2.0