30 days

Snart så! Snart är mina bästa roomisar här! Känns så bra att vi har varit duktiga och verkligen hållt bra kontakt så länge och så ofta, hörts minst varje dag, eller ja i alla fall jag och Valle :p Mike har jag inte hört så mycket ifrån personligen men han får Valle hålla koll på haha Nedräkningen är i full gång och planeringen blir roligare och roligare då den känns mer realistisk. Ska bli den bästa sensommaren ever!!


Rain, rain, rain

Tänkte ta en prommenad idag men det spöregnar verkligen. Har varit så duktig och gått minst 40 minuter varje dag denna vecka och nu så känns det lite drygt.


Ändrade planer

Skulle ut och ta en drink med Emilia och Johannes efter jobbet men det blev inte av då de inte skulle vara ute så länge plus att det var inträde där de var. Kändes lite menlöst att betala in sig och ta en cider och sedan gå så vi bokar om till någon annan gång. Sen känner man sig så fräsh efter att ha jobbat. Fredrik ade dock redan tagit bussen in till stan innan vi estämde att det inte blev något så han stod utanför jobbet och väntade med en öl. Kan säga att det var den bästa avslutningen på en arbetsdag jag haft på länge.


More work

Skulle bara jobba onsdag och fredag denna vecka. Nu har jag jobbat onsdag och torsdag och jobbar fredag, lördag och söndag. Dock vissa korta pass men många bäckar små så kanske jag kan åka till den där speciella platsen någon gång :)


Just another day in the rain

Igår efter jobbet tyckte jag att det var en riktigt bra ide att gå hem. Det duggregnade lite men de var inte så farligt. Motion som utförs i dåliga väderförhållanden ger dubbel kaloriförbränning right? Allt var väl tills jag började närma mig univeritetet ( typ halvvägs) där öppnade sig himlen och regnet öste ner. Så jag gick de återstående två kilometerns i fullständigt spöregn. Tänkte ta bussen från sjukhuset men insåg att jag nog var för blöt för att ens på komma på bussen. När jag kom hem var jag blöt ända in på skinnet och ganska kall kan jag säga.


Jobb

Det har blivit en paus i läsandet. Livet kom i vägen och jobb. Jobbade igår kväll och nu på morgonen. Har även fått lite mer pass i helgen då alla ändå var för upptagna för att göra något.


Bok rea

Ica Maxi hade en liten bokrea när jag var där igår så passade på att köpa tre böcker. Två som jag i vanliga fall inte skulle överväga och en inom ramarna för det jag brukar läsa. Vad som är vad kan ni ju lista ut själv. Läste ut en idag, den om Hollywood äventyren. Faktiskt helt okej, vanlig chick-lit. Kände att jag behövde lite drama och kärleksbestyr. Får se om jag orkar börja på en annan ikväll, har ju en annan bok jag redan läser men inte riktigt kommit in i än.


Take me away, to that secret place

Jag vill mycket men just nu vill jag sitta vid vattnet på en mysig restaurang med en kall frozen drink, spelar ingen roll vad för drink så länge det är krossad is och mycket alkohol. Så mycket att det nästan blir äckligt. Det ska vara för varmt i solen så man väljer hellre att sitta i skuggan. Man ska vara lite små hungrig och beställa in en sample plate där det ska finnas mycket friterat, helst friterade pickles. Yum! Helst skulle jag vilja se att någon rolig person sitter med mig och njuter lika mycket som jag.


Midsommar

Pictures:
Albin och midsommar buffén
Hemmagjorda sillar som jag och Fredrik gjort
Solen sken
Kransknytning
Flakåkning
Tre (och två halvor) tjejer och Albin.
Matchande bröder
Omhetsbevis 1
Omhetsbevis 2

Midsommar

Tog dock inte så många bilder med
Mobilen på midsommar men kanske kommer upp några senare. På midsommarafton var jag och fredrik duktiga och började dagen med en prommenad.


Test

Har efter många om och men laddat ner en app så man kan blogga från mobilen. Känns lättare än att faktiskt logga in på en dator då man knappt sitter vid en längre. Tar dessutom mer bilder med telefonen. Så nu kanske denna grej blir mer aktiv.


Mat och vin

 

Det var för i övrigt detta glas vin Fredrik spillde ut. Mina nya fina vinglas är inte så stadiga när Fredrik är i närheten.

Till vinet åt vi god mat, kyckling spett med cole slaw och bröd.


Mindre än 50 dagar

Äntligen har Valeria bokat biljetter hit till henne och Mike! Så nu är det officielt! Även om jag älskar våra what'sup konversationer och skypningar så ska det bli ytterst trevligt och underbart att umgås irl!

Autocorrect ställer till med mycket skratt. Men ska bli skönt att kunna dricka kaffe eller vin på samma tidpunkt :P


Mirror mirror

I måndags hade jag på mig "riktiga" kläder och fixat håret för första gången på typ tre veckor. Med riktiga kläder menar jag kläder som inte används för att ta mig fram och tillbaka till jobbet. Det var härligt. Kändes extremt ovant att gå i klänning dock. Jag och Erika lyxade till det med lite bubbel och bio. Snowwhite and the huntsman. Den var bra men det fanns vissa aspekter de kunde gjort annorlunda.

 


Sol?

Försökte sola lite idag på min lediga dag, tog ut gungstolen och en bra bok och satte mig på balkongen. Gav dock upp ganska snabbt då solen tittade bort mer än vad den tittade fram. Började även regna mitt i allt så var inte så värt det.


Happy

Så här glad blir man av att sitta i nya soffan :P


Väntar

Väntar på att Cicci och Erika ska komma hit och inspektera lägenheten och dricka en massa kaffe. Startade datorn för första gången sen jul och de är ju intressant, ännu mer intressant är att starta datorn och webcamen och inse att man glömt bort hur man gör för att se bra ut på bild :P

 


miss u


RSS 2.0