o.o

Håll alla fingrar och tår, på måndag gäller det

Life is what happens when you are bussy making other plans

Ibland vet jag inte vad jag gör, andra dagar är det glasklart vad jag borde göra men inte gör. De få tillfällen då allt känns rätt kommer med större och större mellanrum. Nu är det Mars, snart är mars slut. Tiden tickar iväg och jag är kvar på samma plats.

New week

Sometimes life is not what you want it to be and you try to use different means to escape the harsh reality of things but it might not always work. Sometimes it works against you and your escape diggs you down into a deeper hole and you risk losing yourself in the deep mud of despair.

Taj Mahal

Igår blev det middag ute på stan för lite helg mys innan helgen då Fredrik åkte till stugan idag och är borta tills på söndag. Vi gick som vanligt till Taj Mahal vilket börjar kännas lite väl rutinmässigt då det är dit vi alltid går när vi äter ute, det eller Max haha. Så för att spetsa till det lite fick vi inte ta något som vi ätit förut. Fredrik tog någon rätt som jag ej kommer ihåg namnet på (förmodligen något Indiskt ha ha) och jag åt Jumping Chicken. Blev positivt överaskad och kan säga att det var nog bland den bästa indiska maten jag har ätit. So try it!

Följde även med en till sås som inte är med i bild.

 


RSS 2.0