NU är festen igång.



Eller ja, inte kanske just exakt i denna stund, bara jag och Fredrik här. Har dock sminkat mig och bytt kläder tillräckligt. Blev en topp/klänning som jag köpte på lindex idag (rea hehe)
Så där ser en del av tyget ut iaf. Bättre bild kommer senare. Den har lite rolig form (stor upptill och tajt runt rumpan) så de är lite svårt att få den att se bra ut. Men efter några glas till kommer jag inte att bry mig (och det är väll de som räknas hehe).

Måste verkligen klippa och färga håret snart..
Klippte btw Fredriks hår igår.

Det slutgiltiga resultatet såg dock mycket snyggare ut hehe

I love this record but I can't see straight anymore


har fått pippi på denna låt. Frida, förvänta dig att höra den några gånger ikväll hehe

Hittade samma väska (nästan) som igår fast i vitt.

Från www.aldora.se Skulle passa till min kappa hehe

So in love



Hittade världens snyggaste väska på http://www.bagsandfashion.com.

Funderar starkt på att skicka efter den...så het! Vill ha en snygg skolväska. Den jag köpte i spanien har fått så konstig form. Besides så är det alltid kul med lite variation. Så synd att de dröjer tills man fyller år :P
Men de fanns andra snygga väskor där *host*Frida*host* om man vill titta :p hehe (Frida är alltid på jakt efter en väska eftersom av någon anledning så går de sönder :P)

Bye bye world! *waves*



Har hämtat ut mina böcker. Hej då. Vi hörs om en vecka.

Nä skämtar bara, men i alla fall imorgon :P

so happy!

Störande?


Min mamma pratar med Louka på facebook. Är det bara jag eller är det väldigt konstig? Känns lite halv-werid att ens mamma håller kontakten med ens ex när man själv inte gör det. Anyways. Mina böcker kommer idag, eller sex av dom (har totalt beställt elva). Oturligt nog så är bara en av dom en kursbok som jag faktiskt behöver. Men men. Kanske tidig födelsedagspresent till mig själv? hehe
Så ska hämta ut böckerna idag, plus städa, tvätta och diska. Najs.


BTW. Hade armbågat Fredrik i huvudet i sömnen, drömde att jag var en soldat och krigade, på typ medeltiden eller något. Kan de finnas ett samband?

 
Jag får nog sova på soffan ett tag...

Coffee drives me mad (Happy Birthday V)



Har fått i  mig två koppar kaffe idag, vilket itne är bra för min mage. Mår illa och får ont i magen av det, men av någon anledning så lär man sig aldrig.
Idag är en speciel dag! Valle fyller 20, systemet nästa? ;) Grattis grattis! Vi firade ju henne i lördags med riktigt god mat och en massa vin och fejk cosmos. Så många grattis kramar till dig och ha en riktigt bra kväll nu :D och ät lite tårta ;)

Wanted


Såg filmen Wanted för någon dag sedan med Fredrik. Filmen var hur bra som helst, specielt för att Angelina Jolie var med. Hon är inte bara snygg utan hon kan verkligen agera också. Wanted är dock väldigt sevärd. Me love it!


Bilderna är tagna från dessa sidor:
http://www.globalart.pl/wp-content/plugins/hot-linked-image-cacher/upload/etoday.ru/uploads/2008/02/10/wanted_angelina_jolie_james_mcavoy.jpg
http://www.iwatchstuff.com/2008/04/25/wanted-jolie-poster.jpg

Måndag igen



Alla dessa måndagar som man inte riktigt vet vad man ska göra med. Fredrik pluggar. Frida pluggar. Valeria åker ner till helsingborg (även fast hon vet att hon kan komma och bo i extra rummet här). Madde (som skaffat en blogg) är i uppsala.Dock finns det alltid kvar de roliga minnena från helgen. SÅ otroligt roligt, även om jag upptäckte på söndagen att mina knän var helt blå och att jag hade en brännblåsa på ena tummen. Great!

Bjuder på en gammal bild :)

Friday

Idag blir väll ännu en städ/slappar dag :) Frida ska komma hit ikväll och vi ska fixa och dona lite med en viss present. Fredrik har stulat fram och tillbaka till skolan för att få reda på om lärarna hade rättat hans prov rätt elelr inte, vilket de inte hade så nu vet han de i alla fall. :) Har äntligen fått över mina bilder till denna dator (Fredriks) från min. Så nu kan vi byta bilder tjejer :D

Och nu har Valeria äntligen kommit hem. Härligt!




Bloggi bloggi



Hejsan, var på stan med Frida igår (verkar som de var enda dagen som de inte regnade på). Köpte dock inget till mig själv (budgeten håller inte för det). Nu när vi har inhandlat nästan allt, känns inte som om vi någonsin kommer att bli helt klara, man kan ju alltid hitta på nya saker att köpa. Men nu ser det faktiskt riktigt bra ut. Tänker inte lägga ut bilder på hela lägenheten, de känns lite som "titta här vad vi har, snälla kom hit och sno" hehe.
Men här är lite småbitar i alla fall...

Matplatsen blev faktiskt riktigt bra med stolarna (ny inköpta på expo) och tavlan gjorde också mycket.


Soffgruppen. Mattan (Ellos) och tavlan (ikea) förhöjde mysstämmnignen väldigt mycket.

Sovrummet är rofyllt

Bokhyllan är de inte riktigt ordning på än, men de kommer :)

Trodde att min kamera var sönder, eftersom den inte har fungerat på hela våren och sommaren. Men tydligen så gjorde den det. Vilket var mycket bra eftersom jag råkade kasta Fredriks i Piteälven. Skulle fiska med kastspö och råkade kroka i kameran och vips så var den i vattnet. Den funkar men de verkar vara fukt någonstans i den eftersom bilderna blir aldeles suddiga.

Ikea, good or bad?



Var på Ikea idag, köpte en byrå, en tavla (skit snygg) och en tv bänk, tv bänken är lite "special" hehe men de ska nog gå :p updaterar mera senare! :)
 
Ha de så kul på resan Valeria! :P och skynda dig hem hehe


Long time no seen.

Sitter just nu i övik efter en månads boende i en resväska. Känner mig lite stel i fingrarna och vet inte riktigt hur man skriver på ett tangentbord längre. Bjuder därför på lite pix.

Började med att fiska hos Fredrik.

Valle Valle, Frida och jag i Spanien i vårat mycket städade hotelrum.

Många suddiga utekvällar, hoppas att lördagen blir lika bra fast utan allt drama från min sida, sorry girls!

En mycket lyckad resa after all, längtar tillbaka nu när jag ser bilderna! :)
'
Sedan ner till gbg för shopping och Iron Maiden

När man inte äter annat än frukost blir man suddig ganska fort...

Så coolt de var!

Jag fick min första gädda någonsin senare när vi drog vidare till långsel..

Myggigt var det och på kvällen gick de nästan inte att vara ute...


nu återstår bara vissa saker....

RSS 2.0