Fredrik de är något jag vill säga.


Du blir pappa imorgon.

Till två barn.

Vi headbangar just nu till Iron Maiden.

Vi saknar Valeria asmycket!

Vi ska gå ut nu.

Vi ses i dimman.....

Sötaste halsbandet någonsin


En skattkista som går att öppna från Disney Couture som finns på kyssjohanna.se (bilden också tagit därifrån)
Hur söt som helst. de enda två felen med det är:
 1. Det är inte mitt
2. Det var inte gratis, 525 kr är mycket om man är student.....

I have a confession to make

Jag snodde just något. Bara tog rent av så där. Väldigt tjuvaktigt. Känner mig som en tjuv. När Valeria och jag kom upp hit för att titta på rummet för första gången så satte vi oss på sängen och den brakade ihop. De saknades "pinnar" som håller uppe madrassen. Nu när jag ska flytta så behöver jag sånna pinnar, så jag gick ner till frådet och hittade sånna pinnar på golvet, tog då dem och stoppade i mitt fråd. Kände mig som världens största tjuv. Ringde till pappa och berättade och han bara skrattade åt mig. Han har varit på mig att jag ska gå och anmäla att de är borta men de gjorde jag aldrig så nu var han glad att jag hittat några. Ska tvätta och sedan in till stan för att skriva kontrakt. Känns mycket vuxet.

Crazy things you do for love

Är hemma och vilar upp mig inför helgen. De ska festas och festas. Orkar dock inte vara bakis även om jag vet att de kommer på köpet.
Ville ha ett nytt halsband, så jag gjorde ett.

Fan, sommaren är här och ännu en gång vann pennan över svärdet.

Senario 1: Du sitter och ska äta lunch med din kille, en geting flyger in genom fönstret, du är skit rädd för gentingar och låter din pojkvän ta hand om getingen skrikandes medan du själv gömmer dig under en filt.

Senario 2: Du sitter själv hemma och en geting flyger in genom fönstret. Hur reagerar du? jo du springer ut genom dörren och väntar i 5 minuter och hoppas att gentingen är borta (getingen är nämligen en jumbo geting du skulle självfallet dö om den stack dig). Den är naturligtvis inte borta. Så du höjer volymen på sterion och hoppas att den ska bli rädd och fara ut, men icke. Gardinerna har något som liknar blommor som getinen verkar vara mycket intresserad av. Du sprejar parym och hårspray i hela lägenheten, men det stör inte getingen alls. Några panikslagna sms till pojkvännen och han säger att du ska ta ett glas och he ut getingen eller döda den. No way in hell att du ska gå nära odjuret. Så du funderar noga och väl och i stundens hette så kastar du en penna på getingen som då tar det förnuftiga beslutet att flyga ut. Ingen skadad, varken geting eller människa, kanske pennan som du inte vet var den tog vägen men allting verkar lugnt.

Vad har vi då lärt oss av detta?
1. Sommaren är här, därmed alla äkliga kryp som kan flyga och bygga nät
2. Så jävla skönt att flytta ihop med Fredrik så man slipper vara rädd själv.
3. Pennan är mäktigare än svärdet.

Kreativiteten flödar.

Var på stan en sväng med Frida och hennes två roomies. Åt glass och tittade på folk samt den ensama handsken på marken. Glassen var verkligen en sölglass, kanske på grund av att det var så varmt. Blev så sugen på att vara brun när vi satt där i solen så tog en sväng förbi IKSU för att ligga i det väldigt sunda solariet. Fredrik kom sedan hem och ville göra armand när han såg mina pälor. Så vi gjorde var sitt.


Är faktiskt nöjd med det. Känns lite små coolt att det är jag själv som har gjort det . Även om det inte är värdens snyggaste.

Fest snart?


Jag har bestämt mig..

För att göra absolut ingenting. Ska sitta här och bara vara och inte bli stressad över det. Kanske gå hem och packa lite men absolut inte stressa. Fick för mig igår att jag skulle banta, har inte bestämt mig än så vet inte vad jag ska äta heller. Jag har inget att göra men är så stressad ändå. Kanske ska man gå och sola lite? Var ju ett tag sen nu. Nä jag vet inte. Sitter här och väntar på bättre tider.


Dubbelhaka >.<

Min vän ValeriaDetta är till dig, de kanske är så du känner :P

Dirty Dancing

Jag tvingade Fredrik att ladda hem Dirty Dancing, fick sådan lust att bara se den. En sak som störde mig dock, eller som snarare fick mig att störa mig på mig själv för att jag inte har någon självbehärskning och inte kan bli så smal som de var. Alla var jätte smala. Förutom en mörkhyad tjej som hade lite rumpa. Men annars så var alla verkligen hur smala som helst. Dock är filmen helt underbar. Skulle dock veta hur de fortsatte, typ efter ett halvår. Alla förhållanden kärvar ju ibland. Men vad hände med Baby? Eller Frances som hon egentligen hette. Men men. Sen att samma kläder som de använde då är jätte modernt nu känns ju lite konstigt.You so wish you could be me right nowVi ska hämta ut nycklarna på Fredag och får lägenheten på söndag! Lite tidigt men vi ska inte flytta införän vi får tid senare. Men det är ändå jätte kul. Kan inte fatta det än. Ska nu gå och fixa mat till min framtida sambo Fredrik. haha Sambo låter på tok för vuxet.

Denna vecka kommer att bestå av att börja packa och städa ut, festa i helgen och börja fixa med slut uppgiften samt hålla tummarna att man får jobb. Och ska undvika att fara in till stan för då kommer jag bara att shoppa :P

De nya sandalerna:

Bakis x2

Blev grillning och schlager hos Elin och Tobbe, först trerätters middag och sedan en massa chips och godis. De snålade inte med drinkarna heller så Fredrik blev ganska kalas :P jag också, gick och skrattade hela vägen från Tobbe och Elin tills vi kom hem typ. Nu ska jag bara klä mig och ta bussen ner till övik för att äta ännu en trerätters middag. :P What are the ods?

Grattis mamma på morsdag! och farfar på farsdag!


Party plus shopping

Kul kväll igår, mycket hände och mycket skratt. Blev biten av tre olika personer, och inte en enda av dem var fredrik. Carla bet mig bland annat tre gånger. Dumma halsband. En 30åring som raggade på en kändes inte helt rätt, inte när han vet om att man är 19 och särskillt inte om man har pojkvän.

Ska rusa in till stan och köpa något åt mamma och pappa nu, eftersom jag ska till övik i morgon.


Mina nya skor från Bianco, 150 kr på rea, inte helt fel :D

My poor head

Har en ont i huvudet dag. Hade dock ett ryck och lekte runt med Fredriks kamera.Se så kul man kan ha. Har nu inget att göra i skolan förän nästa Fredag. Helt sjukt. Nu blir det film och hoppas att det botar huvudvärken.

I mean what I say and I say what I mean

Såg filmen "Horton hears a Ho" i går, den var riktigt söt. Verkligen en riktigt härlig barnfilm. Saknar dock de gamla filmerna som Törnrosa, Lilla Sjöjungfrun och alla de där prinsses filmerna. Nu är det bara animerade djur aldrig något förtrollat slott och onda häxor. Eller ja, i Enchanted, men den var ju otecknad.

Vad är bäst?
Horton:
image138
Eller old school, Skönheten och odjuret?
image139

Framtida tome-bo?

Tror att vi har blivit erbjuden en lägenhet, är inte riktigt säker på vad som riktigit hände förutom att Fredrik och jag blev telefon bombade (sms och samtal) och nu har vi fått telefon nummer till någon Amanda som vi ska ringa till för att komma och kanske titta på lägenheten. Vi kanske får lägenheten redan i juni. Shit pomfittes. Ska skicka in lite jobbansökningar nu dock. Får se hur det går.

Just another day with my sun

Har varit hos frissan idag, slingade håret, 998 kronor. Yay. Inte alls dyrt, har inte färgat håret på salong sen jag gick på mellanstadiet så kändes som om priserna gått upp betydligt. Frissan som klippte mig kan man ju diskutera. Kändes inte så vidare kul att få höra att håret var hopplöst och sönderfärgat när jag inte färgat de sen i julas. Dock blev resultatet okej :)

image136
Denna bild togs efter Fredrik hade klippt mig, tycker inte alls att det blev fel, faktiskt riktigt bra :D Kanske är det de han ska bli.
image137

Discokulan, sälen och Fredrikoooo

Kanske direkt inte så härligt med måndag. Det positiva är att man inte längre är bakis. Har aldrig riktigt haft de hära "ååå va skönt med en ny vecka" utan snarare tvärtom "fan va länge de är tills helgen". Måndagar är ångest dagar.
Dock finns det alltid en massa roliga partybilder om man har varit ute :D

image128
Frida kände sig som en säl (fastän hon inte såg ut som en) och jag som en discokula :P

image129

image130
image131
Att röka är farligt

image132
Vi lekte med Fredriks inställningar på kameran.
image133

image134
Detta är porrbilden Valle :P haha :D Och en av de få bilder Fredrik är med på haha stackarn:P


De jobbigaste med att duscha är att man blir så jävla blöt

Nu är de fest på g. Ska invardera Fredriks lägenhet när han är ute och fiskar. Jag och Frida ska röka vattenpipa och spela guitar hero (observera att man kan göra båda två sakerna samtidigt). Sedan bär det av ut på Corona som alltid och denna gång vill jag gärna komma ihåg lite mera :P Nu blir det snabbt in i duschen och sedan ta ett dyk in i garderoben för att se vad man kan tänkas sätta på (sig).

image127
Remember this?

Dubbelt Grattis

Pappa fylde år i tisdags, 48 år :P och inte ett grått hår :D
image125

Oskar (min lillebror) tog körkortet idag. Vilket gör mig till en mycket stolt storasyster :D
image126
Se så stor han är :D

Yes I know, I'm a bad bad person

Vet inte riktigt vars jag ska he mig ibland, blir små stressad och uppjagad av en mängd orsaker. Då vill jag bara ligga ner och se på tv och äta :P

Nu dock har de blivit ordning igen. Har äntligen begett mig till min lägenhet för att ladda mobilen och lite annat, sålde lite av mina aktier eller vad det heter fonder eller något så att jag ska slippa oroa mig för mat och dylikt denna vecka. Vill verkligen inte låna pengar, hatar det.

Frida och jag ska se på hockey ikväll. Känns lite dumt mot Fredrik eftersom det har varit han och jag som har följt hockey VM. Dock måste Fredrik plugga och vara pigg imorgon för hans tenta. I'm sorry babe :(

Frida och jag hade tänkt att provocera hennes korridorskompis från Kanada genom att klä oss i gult och blått och sedan skratta och peka när Sverige vinner (visserligen tror jag att de kommer att fölora om de spelar som de har gjort tidigare).

image124
Oj så söt han är :D Idag har vi varit ihop i 11 månader och 1 dag :P De ni  ;)

LESS!

Less is more, eller inte. Har tvättat upp i stort ett hela min garderob nu. är måttligt less, slängde bara in allting i garderoben sen, orka hänga upp. Vill bara lägga mig ner och sova typ. Hittade dock min gamla gula kjol som jag tycker mycket om. Flera år gammal och välanvänd, ser förjävlig ut säkert men I like it.

image121
Den där kjolen, syns kanske inte så bra men. Bilden är från 2005. De enda som har förändrats är väll att jag är lite större (läs tjockare) och denna sommaren inte ska till Spanien med Louka (det var dit jag var på väg på bilden) utan med Frida och Valeria :D Bara två månader kvar till dess och en månad till where the action is!

image122
Bild igenom glaset på flygplatsen i Gideå. Pappa grät när jag skulle fara. Första gången jag reste ensam. 16 år och orädd. Tänk va tider förändras. Halsbandet som jag har på mig på bilden har jag föresten slängt. Tillsammans med alla andra saker jag fick av Louka.

image123
Man kan vara lite mordisk ibland. Stackars nalle, de var ju inte hans fel....

Tävlings dax

Har anmält mig på typ 220000 olika tävlingar nu. Tror ni att jag kommer att vinna? Nä, inte jag heller :P Varför? För att jag vinner aldrig.

Var på gymmet med Frida och testade monster maskinen nr 1. De ser så hemskt ut när man använder den. Den är dock väldigt efektiv, eller hur Frida? ;) haha :D frida kunde nästan inte använda den, itne jag heller. Nästa gång Frida då klarar vi 20 ;)

Väntar på att tvätten ska bli klar. Tror kanske att den är de, jag vet inte riktigt, man är så handikappad utan telefon.  Glömde den hos Fredrik. Känns inte alls bra att inte ha den här :P

En liten snabbis

Valle, läser din mamma din blogg? Förlåt att jag inte ringde men mobilen la av, ringer idag :D är du ledig?

Frida, skynda dig hit! ;)

Carro! Svara på msn.
image119
Bild på altanen hemma hos Fredrik i Övik efter örnexpo :)Yay, he is going fishing

Ibland märker man verkligen när ens pojkvän vill antyda något. "Jonas ringde och frågade om jag ville följa med och fiska...på lördag...men då ska jag ju vara med dig...då kanske söndaen..men ja..eller nu tidigare i veckan...men ja jag har ju tenta på lördag...så de blev en massa njaa..men sen ska jag ju vara med dig på lördag" De är lugnt jag fattar, fiska är jätte kul. Så länge man inte får fisk. Killar kan liksom inte vara manipulativa som tjejer :P haha man genomskådar dom direkt. Dock kan man ju som tjej vara snäll mot någon som alltid är super snäll mot en själv. You go fishing honey. Jag kan låssas vara bakis och ligga och se på Xena - the warrior princess.

Varför går de inte att lägga upp bilder just nu?

Walk this way please

Gick hem med alla mina saker idag, en stor väska, dator väskan, en resväska och handväskan. Vet inte hur jag lyckas få alla mina saker till Fredrik, ibland känns de som om jag har mer saker där än hemma. Detta är bakis dag nr 2. Drack inget igår (förutom vatten) men ibland är de väll bara så. Längtar så mycket till sommaren nu. Sommaren och få komma hem till övik och att alla ska vara där. Kommer att bli en underbar sommar, så länge jag överlever att jobba. Bokade äntligen tvätttid, sista gången jag tvättar inför sommaren, hoppas jag. Kommer att ta jätte mycket tid.

Känns konstigt att vara "hemma" (som alltid). Undrar hur många ex som kommer att få frispel denna gång. Har ju inte så många att välja på men man vet ju aldrig. Tur att de flesta är blockade haha

image116

Kan Frida, kan Frida, kan Frida dricka öl?

Nej de kunde hon inte haha :D är så otroligt bakis, vet inte riktigt vars jag ska he mig. Kvällen bestod av mycket skratt, dans, viss del alkohol, brandalarm, dvärgar och gick sedan över i lite mindre roliga saker. När ska man lära sig att dricka tillräcklligt och inte för lite eller för mycket?

Förväntningarna är höga

Sitter hos Frida, som missat att äta mat så hon ska väll göra de snart hoppas jag, ananrs blir de en kort kväll haha nä :D ska göra en drink nu och gå och sitta med henne när hon äter :D skit kul :D

Honey, I miss you :D

Barn? Nej tack. Fest? Ja tack.

Preggy tankarna gick över ganska fort, idag är jag mycket glad över att de är år kvar. Det innebär att jag kan sexoffenda Fredrik hur mycket som helst i sömnen. Vilket jag tydligen hade gjort i natt, stackars kille. Om någon av er ska sova över hos mig och jag blrjar bete mig konstigt, så slutar jag automatiskt efter ett tag :P och om jag emot alla odds skulle vara gravid så lär fostret inte må så bra imorgon på grund av all alkohol som ska intas ikväll. Right Frida? ;) Girls night out! evigheter sen ju! Fredrik brukar ha en tendens att följa med, eller jag vill alltid ha honom med men inte ikväll. Han måste iofs plugga både ikväll och imorgon och har inte tid att vara bakis. Men det har jag...Heeeeeeeeeela dagen :P hahaha

Ska äta middag och fixa mig sen bär de av till Müslie!

image114

Sommarvärme utan sol

Det är riktigt varmt ute, sommarvärme, dock är det ingen sol så jag förstår inte riktigt varför det är så varmt. Så Fredrik och jag tog en promenad tillsammans, våran andra promenad på elva månader, den första var i påskas när vi gick i en sväng på isen. Vi gick till Tomtebo (ca 2km bort) för att titta på en lägenhet som vi var intresserade av. När vi väl fick se utsidan så blev det ett väldigt  stort nja.

Det är dock första gången i sommar/vår som jag går barbent och utan jacka eller kofta. Riktigt varmt faktiskt, men känndes väldigt naket.
image111

Fredrik ville också vara med på kort
image112

Dricker för närvarande saft ut världens mest underbara vattenflaska från Ikea (kostade typ 7 eller 9 kronor, ett bra köp som rekomenderas, jag har en i rosa och Fredrik en i blå :P)

image113
Preggy?

Hade världens konstigaste dröm i natt, drömde att jag var gravid och föde en son, det gick helt smärtfritt, kanske för att jag fick morfin. Sedan var det något fel och jag fick inte ha kvar bäbisen förän jag kommit på ett namn åt honom. Helt sjukt. De värsta är att jag inte kan sluta tänka på drömmen, den var så otroligt verklig (på vissa sätt, kanske inte att jag kunde flytta omkring honom när han var inne i magen). En annan hemsk grej är att just nu känner jag ingen rädlsa alls för att bli gravid. Så måste vara extra noga med p-pillren nu så att jag faktiskt inte blir de eftersom de dröjer några år innan de faktiskt kommer att bli aktuelt. Ska gå en sväng nu i sommar solen :) så otroligt varmt.

The day that never existed

Vilken slösar dag. Köpte underkläder, en klänning och en skolbok.  Kom på världens smartaste grej, när man väl köper en bh så ska man köpa matchande trosor (ganska självklart)  men man kan då köpa flera par likadana trosor så kan man ha matchande flera gånger om. Jätte bra :D haha näää men hittade liknande trosor på rea så passade på.

Klänningen köptes för att muntra upp mig, vet inte än om det funkade dock. Känner mig inte så mycket gladare. Dock är klänningen söt.
image110
Överaskande nog från lindex, fanns en likadan i rosa också men nja :P

Ska försöka skriva ihop en cv nu och söka lite jobb :)


It's the little things that make the day

image109

Pippi på Harry P

började läsa om sista boken om Harry P för någon dag sen och läste just ut den igen. Fattar inte hur fastman kan bli i de böckerna. Måste läsa från pärm till pärm kan inte sluta.

Fick i alla fall veta att jag klarat förra tentan, vilket känns riktigt skönt eftersom jag aldrig riktigt förstod vad hela momentet handlade om :P One more to go, eller två om jag får omtenta :P

Och min lillebror klarade av sitt teori prov idag, han kommer att hinna ta körkortet före mig :P

It's just one of those days

Idag är ingen bra dag. Har drömt mardrömmar hela natten och enligt Fredrik sovit väldigt oroligt. Nya kursen verkar inte så jätte kul direkt. Men men. Carro, Madde och Emelie är ute och reser nu, man är inte alls avis. Hoppas dock att allt går bra. Glömde helt bort deras avskedspresenter, känner att presenter inte är min starkaste sida iår. Förlåt. Denna dag är i förövrigt skit, använde min rouge borste som foundation borte, vilket resultatet blev att jag är jätte solbränd idag. Trevligt  att träffa Anna och Elin idag dock :D har ju itne gjort de på typ evigheter. Fick ett bra tips av Anna som jag ska använda mig av senare i veckan.

Helt konstigt idag
image106

image107
Från Hawaii festen
image108
Miss you girls!


Umeå igen

Ja, jag vet att jag har inte updaterat på evigheter men har haft fullt upp ända sen i onsdags, har skrivit tenta hela torsdagen och halva fredagen, sen på stan med Maja, sedan hem, äta middag med mina och fredriks föräldrar plus några till, sen till fredrik och på lördag på örn expo sedan hem och skriva bokrecention igår. Äntligen är stressen över. Dock har det blivit ett annat stress moment, vad man ska göra till hösten. Har inte riktigt bestämt mig än. Men idag blir det att ta det lugnt och sedan fara till skolan och sedan träffa Frida. So much to talk about! :D


RSS 2.0