Are you that tired?

Ibland när man jobbar på hemtjänsten så får man se konstiga saker. Så som denna bil i går morse klockan 8a, var dock borta när jag gick förbi halv nio :P

Kanske milf huntern fick lite milf och var tvungen att smita hem innan maken märkte något?

Idag såg jag dick denna bil, vet inte riktigt om de är roligt eller sorgligt...

Kändes lite lagom fjortis men men... 

Half left

Har nu jobbat alla mina helger, så otroligt skönt. Men inte har jag någon fritid för det. Är i stort sett uppbokad i en och en halv månad framåt, och de ska kallas semester. Visserligen är de mesta roliga saker som jag ska göra, dock finns det ej så mycket utrymme för spontanitet. Ingenting nytt har hänt, förutom allt ex:ande som pågår bland mina kompisar. Mycket förvirrande.

Dagens ord: Ibland kommer man dit man kommer, men ibland inte alls. - Pensionär som jag tog hand om idag.

denna var också bra: "Om hunger är den bästa kryddan så kommer jag att vara i mat himlen när jag får äta lunch"

så söta de kan vara ibland. :)

Hade jag haft råd så skulle jag gärna vilja ha denna klänning från ASOS. Skulle vara perfekt på fredag :D

Sol, sol och ännu mera sol, plus en bränd Stina

Jag vill bara börja säga att jag aldrig brukar bränna mig i sverige, men nu fan, nu bränner jag mig. Inte de tre timmar jag låg på stranden med Madde och Emmelie utan den lilla halvtimmen jag solade på min altan och pratade med Fredrik i telefon. Då bränner jag hela baksidan OCH magen. Helt jävla sjukt. Men det var mysigt på stranden, vi solade, snackade skit och drack lite vin och cider (eller jag gjorde de i alla fall) när det är ens lediga dag får man göra lite som man vill tycker jag, även fast de kanske är emot alla sociala regler att ligga och dricka vin på stranden klockan 11-14:00 på en vanlig fredag. Men vi var helt ensamma på stranden så de var nog ingen som brydde sig. Brännan verkar dock ha lagt sig på framsidan, nu är de bara ryggen som svider lite. Tur att man läker fort när man har lite brunare hy (I alla fall enligt Frida). Skulle spontan shoppa med mamma nu i en timme men de verkar inte bli av. Får väll hoppas på de bästa.

Kommer bilder senare....

No apartment

Känner mig lägenhetslös, sa just upp min, det gick på tok för lätt, bara att klicka lite granna. Så nu känns det verkligen officietlt att vi ska flytta ihop (kanske tanken på att vi får nycklarna om en vecka och jag ska flytta över mina saker då) men de kan vi ju bara strunta i haha :D

Jobbar fortfarande för fullt, är ledig på Fredag, min tredje lediga dag sen jag började jobba. Behöver dock bara jobba en helg till, sen blir de party party. Såg sex and the city filmen igår och jag tyckte om den. De kunde inte vara så mycket bättre, och nej Fredrik, de var inte tårar, jag hade något i ögonen.


En bild från midsommar, ser jätte skev ut (eller de kanske är så jag ser ut i verkliga livet haha) men Frida är söt i alla fall!

I'm singing in the rain

De regnar idag, på min enda lediga dag. Vissa skulle se det som en dålig grej, jag tycker att det är skönt, då kan jag sitta hemma och inte göra någonting hela dagen. Just nu ser jag på tv, ett program om Inkas gömda skatter, jätte intressant. Tck och lov för många tv kanaler. har även hittat en ny rolig serie, Big Shots heter den, typ som sex and the city fast med killar och mer intriger och mindre skor. Ska se några avsnitt till och se vad som händer :D

Ska träffa Fredrik senare idag, när han har slutat jobba :)

Skönt eller vad?

1RE062Religionsvetenskap:grundkurs 60.0 
   JUISJudendom och islamVG7.52007-10-06
   KROTKristendomens rötterG7.52007-11-29
   PSYKReligionspsykologiG7.52007-12-08
   ETIKEtik, världsbild och livshållningG7.52008-01-21
   KRUTKristendomens utvecklingG7.52008-03-05
   SYSTSystematisk teologiG7.52008-03-28
   HIBUHinduism och buddhismG7.52008-05-06
   RESAReligion och samhälleG7.52008-06-04

Har klarat av allt, inte ett enda IG. Till och med ett VG. Hur bra är inte jag?
Tydligen väldigt dålig eftersom jag måste sova nu och får inte festa för att jag ska jobba imorgon, när jag har slutat jobba är de fest varje dag...hoppas jag :D Det var verkligen jättekul ikväll och Emelie var hur bra som helst på att laga mat. En stor applåd till henne. Nä nu ska jag verkligen sova. Vi hörs!!!

Party, fast ändå inte

Ska på grillfest ikväll, mycket grillning nu på sommaren. Är itne alls redo för att fara, har inget att ha på mig. Kör på något ganska enkelt eftersom jag måste jobba imorgon och det är lite kyligt :P ska snart in till stan. men måste skynda :) Hoppas att alla har en bra midsommar :p

We are all such loosers!

Hela sverige dog en smula när Ryssland satte 2-0 målet. Det var i alla fall då Fredrik och jag gick ner och somnade. Vad ska Sverige gör nu hela sommaren? Sitta och hejja på något annat lag? Eller hävda att det var Zlatans knä som spökade? Eller på att han fick för lite pass? Tycker uppriktigt sagt synd om honom. All press vi sätter på honom "utan zlatan så finns det inget svenskt anfall" sa min lillebror samt pojkvän igår. Fotboll går inte ut på en individ utan laget som helhet. Tycker synd om de andra spelarna som knapt syns, får ingen uppmärksamhet alls. I friidrott så kan man ejja på en person, i simning också, skidskytte likaså, men inte i fotboll, det funkar inte...

Anyways, idag ska de grillas och shoppas lite om bara vissa personer svarar på sms :p

Yay, great to be home (sometimes)

Stockholm var underbart, när Valeria skickade över lite bilder längtade jag tillbaka, och som vanligt när jag jobbar så börjar jag redan bli trött (klockan är halv nio).  Jobbar hela dagarna och de går ganska bra (ta i trä som Frida skulle säga). Förhoppningsvis så fortsätter de så, vet att de kommer att bli stressigt imorgon.

Tänkte bjuda på lite bilder:





(Denna bild är jag btw grymt stolt över, tog den helt själv :P beskriver verkligen hur mäktigt de var)

Vars bär det av nu?
Jo till jobbet imorgon. Måste sova, fortfarande sjukt trött, men de var värt de.


Stockholm!

Är snart på väg, tänkte bara medela det. Vi ska ha så kul :D Love you Fredrik :D

Stockholm and I am in love!

Fredrik is so hot! Tänkte bara dela med mig av det, men ej av bilderna han skickade ;)
Däremot denna bild. Från första kvällen på brännbollsyran när jag kom hem till fredrik. Varför fick de skriva på min arm?


Längst till vänster står det Frida i alla fall :P
Ska handla lite mat till bussresan och vinet är räddat :P förklarar mer senare :P

Back on track

Fredrik och jag hade vårat första "gräl". fast vet inte om man kan kalla det för gräl heller. Men allt löste sig imorse, tror bara att vi båda var trötta. jag vet att jag sa att jag skulle packa idag ( i alla fall till Frida) men det har inte blivit något. Istället har jag städat övervåningen och epilerat benen, det är som en långsam vaxning, mycket plågsam. Fick inte heller bort allt hår men men, lenare blev benen i alla fall, eller kommer att bli imorgon. tror att jag ska sno mammas kofta på jobbet imorgon. den jag hade när vi var på kräft skivan om någon kommer ihåg :P den är så skön :)

Nä nu är de inte lågnt till stockholm, bara imorgon kvar. Det enda dåliga är att jag inte hinner träffa Fredrik men de kompenserar vi genom att skicka mängder med sms, tack och lov att det är gratis. :p

Där är koftan, och Madde som jag saknar väldigt mycket! Kom hem nu Emo-KID!


sTOCKHOLM OM BARA NÅGRA TIMMAR TYP! MINDRE ÄN 48! ops, caps

Something funny to brighten my day

Satt och såg på tv och då kom det upp "Comedy Store". Fattade inte så mycket och tyckte inte att de var något särskillt, tills denna kille kom upp. Mitch Benn. Just detta tyckte jag var så roligt att jag letade upp det på youtube och tänkte nu dela med mig av min nyfudda happy musa.

Djungeln

Ibland har man en hel uppsjö av tankar som inte makes no sence. Minsta lilla så känns det som att allt blir jätte jobbigt. Man känner sig bortglömd. Även fast man vet att man inte är det. Det är svårt att sätta fingret på känslan, men den är inge kul...därför stängde jag av telefonen. Ville lugna ner mig.

Måste sova nu.. men kan inte....

The first day

Det gick bra idag, det var en lugn dag idag. Hände inte så mycket. Känns lite lustigt. Kan inte riktigt förklara det hela men. Någon tyckte att mitt namn var fint, Carros mamma kramade mig, träffade Fredriks kusin (som ska jobba kväll, vilket innebär att jag säkert kommer att träffa henne ofta). Frida skulle ringa upp :P för några timmar sen. Call me!!!!!

Vill att fredrik ska skjutsa oss till bussen, för de innebär att han kan sova här, vilket innebär en massa mys för mig. Nu har Macke poppat popcorn så ska vara snälla stora syster ett tag hahaha


Är inte de bar typiskt?

Igår skickade han sms, då svarade jag för sent, nu skickade han på msn, just efter jag gått därifrån...Bussen som går härifrån på morgonen in till stan går tydligen kvart över 6. Det är lite tidigt. Med tanke på att jag inte börjar förän halv 8a. Hade de gått någon buss kvart i sju hade det varit perfekt. Stiga upp tio över sex och ta de lugnt och äta frukost för att sedan fara in med bussen. Mamma sa att det gick en buss halv sju så då tänkte jag ta den men de gjorde de ju inte så då skulle mamma skjutsa mig. De känns bra, men då kunde jag ju ha sovit i 45 minuter till.

Fikade med Emme igår (Emmelie Mattsson) vilket var mycket trelvigt eftersom jag inte har pratat med henne sen i julas.

Det är ganska mysigt med regn, i alla fall när man sitter inne och tittar på det. Tror dock att mysighets faktorn försvinner när man går ut. Eftersom man går mycket i hemtjänsten kommer det att vara en mycket blöt dag.

God morgon

Klockan är ungefär 6. Jag har varit vaken i en kvart, fast de känns som typ tre minuter. Börjar misstänka att klockan på min dator går fem minuter för fort. Idag ska jag på inskolning. Och det spöregnar. Känns jätte kul när man ska gå från stan till Valla. Får sno mammas paraply som hon fick av mig i morsdagspresent. Visserligen hatar jag paraplyn, har inte riktigt fattat hur man ska använda dem.

Det jobbigaste att ha kompisar i andra världsdelar är när de skickar sms sent på natten (läs klockan 4a) och då vaknar man och kan inte somna om. Jag måste verkligen lära mig att stänga av min mobil. Nu ska jag springa och fixa iordning mig. Lär ju ta yttligare några timmar....

WFT?

Det jag sa skulle hända och det han sa inte skulle hända hände precis...

Jag: Det är helgen innan jag far till spanien, då är jag ledig, då kan vi ju träffas! *glad*
Han: Då är jag i stugan...*sur trött less*

Efter en dag! Exakt en dag så blev det exakt som jag förfärade att det skulle bli. Tack för att du var så snäll och gjorde så att mitt goda humör helt försvann....

Hej, jag lever (igen)

Har äntligen fått igång internet, krånglade jätte mycket. Är nu i alla fall hemma hos mig i övik på rodervägen (så att de inte blir några missförstånd) eftersom just nu när jag säger hemma så säger de inte så mycket. En dag kvar tills Frida kommer hem! Can't wait! Skynda dig!

Har haft en underbar helg med Fredrik, vi har gjort allt och inget. Typ hoppat stuttsmatta, spelat volleyboll, kastat frisbee eller hur de nu stavas, varit på bio, hittat ett mat bord, grillat och så vidare. Idag bär de av in till stan om typ en halvtimme och jag är inte alls klar, ska gå en sväng och titta på lite saker och sedan till Kerstin för att se hur jag ska jobba i sommar och när jag ska ha inskolning.

Mamma och pappa har köpt en 50 tummare. Så vi har gigantisk tv nu och typ hur många tv kanaler som helst, vet inte riktigt vad jag ska titta på tragiskt nog.

Det var första natten utan Fredrik på evigheter, men jag somnade ändå ganska snabbt. Tills han smsade mig och väkte mig (memory note: stäng av telefonen). Dock ett urgulligt sms.

Har även gjort om mitt rum lite, tänkte att jag ska ju ändå bo här hela sommaren så varför inte göra det lite fint också. Väldigt långt inlägg, I know. Och mycket fakta, men de får ni ta (ni tre som faktiskt läser denna blogg..ha ha ha)....


Mycket gammal bild....

Hej, jag lever...

Är för närvarande hos Fredrik.  Känns skönt att vara hemma, de enda som saknas är vissa personer *host host*. Nu är de snart dax att komma hem tjejer :P Tittade på gamla kort hemma hos mamma igår och hittade ett på oss när vi satt hemma hos mig i Järved, Valeria hade rosa hår och Frida hade stora rosa glasögon och nyfödda Markus låg mellan oss, ska scanna in på datorn och visa er :P markus har skaffat en sån dära gigantisk stutsmatta så de kan vi leka mer med sen ;)

Brände mig igår på ryggen när vi vilade i solen, brukar aldrig bränna mig så vet inte riktigt vad som hände, en sak är säker och det är att sommaren är här :) btw Frida, hur mycket ska jag fra övertill dig nu? :P


Hur ska jag nu kunna plugga?

De ringde från ett jobb och nu har jag en anställningsintervju imorgon klockan tio. Nu är det de enda jag tänker på. Hur ska jag kunna plugga? Scheisse! :p Men åååååå så glad jag är!
Sen fick jag nu veta en mindre rolig grej. Det är en massa strul med nya lägenheten, de förra ägarna har itne flyttat ut än. Vi skulle ha fått lägenheten i går men de bor fortfarande kvar där? what's up with that? Tur att jag inte sa upp mitt rum i alla fall.

Måndag

Denna dag har redan börjat dåligt. Jag hoppas att de blir bättre sen, måste skynda mig till UB nu och hoppas att böckerna är lediga.

Jag, Frida, Lisa, Jerrod (spelling) och Mario.

Same people inne och köper hamburgare. :P


Brännbollsyran recap

De började med att Fredrik och jag skulle skriva kontrakt hos Lerstenen men de gick inte. Sen köpte vi en karta öl och två liter vin. Vi for hem och tog en öl. Fredrik pluggade och jag gick till Frida. De röktes vatenpipa och vi drack vin som om de inte fanns någon morgondag. De hela slutade lite väl dramatiskt både för mig och Frida så vi tog nya tag igår efter att vi ätit en massa pizza. Denna gång gick det bättre även om det var så otroligt lite folk ute. Hittade en dammsugar slag som vi skulle använda som slang till vattenpipan. Vi träffade massor av Fridas kompsiar och det hela blev faktiskt nästan som en korridorfest med kompisar. Vi åt hamburgare och sedan gick jag hem, det var jätta ljust ute, trots att klockan var över 4a. Sedan sov jag i några timmar och nu sitter jag här och har kravings efter denna klänning:


Känns mycket sommar och Alicante. Klänningen är från ASOS. 

RSS 2.0