Dagen som inte riktigt fanns

Det är tydligen skottdagen idag. Den dag som världen klämmer in för att få månaderna att passa ihop. Läste på aftonbladet.se att det är denna dag då kvinnor kan fria till männen, dock känner jag mig inte så lockad att fria till fredrik än, kanske om några år. Fast då vill jag ändå att han ska fria så I don't think it's gonna happen.

Dock stod det också så här:
"Skottdagen hade i folkloren rykte att vara en utpräglad otursdag, då man helst inte borde utföra något viktigt arbete".
 Sa jag att vi ska hjälpa Fredriks brorsa och hans tjej Anna att flytta idag? Räknas det som arbete?

I hans tröja

Fredrik pluggar och pluggar, det gör också Frida, Valeria likaså. Shoppade lite idag med Frida, blev inte mycket saker men de tog en himlarns lång tid. Köpte en svart väska, har saknat en ända sedan den första blev oanvändbar på grund av tequila flaskan som gick sönder i den.

För att cheer up alla pluggisar blir det en party bild. Då känns allting alltid mycket roligare. image3

Jag, Ida och Anna

I'm sorry to sayBlir så sur ibland, man har kompisar och man tror att man är bra kompisar, riktigt bra. Man planerar vissa saker, sen får man reda på att de ska göra de utan en själv. Och de säger det inte själv utan man ser det när man går in på facebook. Lite less man kan bli ibland, plus att man har pms. jävligt lyckat.Dock gör detta linnet mig väldigt glad

image2Guitar Hero

Har skaffat Guitar Hero till datorn, var idag och köpte gitarren som vi snabbt döpte till Sixten. Våran första grej vi köper tillsammans som inte är mat, det ladies and gentlemen är stort.  :D Har även laggt till egna låtar (fråga mig inte hur, sånt överlåter jag till fredrik). Men det är ett mycket bra tidsfördriv kan jag säga.

Shopping

image1

Var och shoppade en sväng med Fredrik idag, hittade ett par gula jeans och en matchande tröja..riktigt snyggt med lite färg för en gångs skull, har bara gråa kläder i garderoben just nu.

Welcome

Tänkte att det är på tiden att jag skaffar en riktigt blog eftersom ingen (läs Frida och Valeria) inte har en bilddagbok längre och här kan jag då lägga ut bilder som folk (läs Frida och Valeria) kan se :p

För i övrigt så är jag en tjej på 19 år som går religionsvetar linjen på Umeå Universitet och ja, inge mer med de :D återkommer senare :)

RSS 2.0