Are you getting it?

Alla tjatar om att det ska bli storm, de snöar ju bara! ^^ Tycker att det är mysigt. Sen att de blåser mer och mer kan man ju diskutera och ignorera. Det ända är att jag och Fredrik ska cykla till festen ikväll men de känns lite väl optimistiskt just nu. Funderar på att ta taxi hem. Men vi måste ju ändå ta oss dit på något sätt.

Klarade redovisningen idag. Alla som var där fick G. Så nu var de fixat. Bara en tenta kvar. Sköööönt.

Nä nu blir de systemet. I've got some serious shopping to do. 


I'm a dragon

Ibland får man bara till de, usel kvalite på bilden dock, min kamera är helt väck.


I'm touching my boobies

Sitter och ser på bröstcancer galan på tv tre. Har faktiskt ring in och donerat lite (faktiskt jättelite, skulle ge mycket mer om jag hade). Första gången jag donerar något. Men man vet ju aldrig om de drabbar en själv eller någon annan av sina kompisar, risken är ju stor. Mamma har ju hittat många knölar. För något år sedan hittade hon en knöl som hon skulle ta bort, vilket hon även gjorde. Nu har hon hittat en knöl igen. Men det är tydligen samma knöl som förut, läkaren hade tagit fel knöl (kan även nämna att det var samma läkare som opererade min mage, så undra vad han gjorde där inne). I don't like doctors. 

Så nu sitter och jag själv känner efter några knölar. Vet inte riktigt vad som är vanliga knölar och inte så får vara extra någran :)


@ school

Klev upp halv sju imorse, eller sju, minns inte riktigt, är jättetrött. Sitter på skolan och jobbar med Peking. Eller inte med staden Peking, men om Peking. Faktiskt jätteintressant. Skulle vilja fara dit någon gång, fast vars skulle jag inte vilja fara?

Kallt och härligt var det också i morse. En minus. Det var frost överallt, ganska vackert om man hade varit lite mera vaken. :) Hoppas att ni får en bra dag! :D och Frida lycka till med tentan!!! :D

I should be the one behind the wheel

Gjorde just klart en uppgift som ska vara inlömnad imorgon. Började klockan sju. Måste verkligen skärpa mig. Börja plugga i tid. Hatar när de blir så här stressigt men man lär sig ju aldrig :p Skönt att de är bortgjort i alla fall. Har även börjat med det som ska vara inne på Fredag, plus varit på stan och inhandlat saker till Maskeraden på Fredag. Fredrik och jag behövde Halloween smink och vi sökte igenom hela staden, varenda smink affär och leksaks affär för att hitta någon form av Halloween smink. Utan när vi av en slump gick på Hemköp så hittade vi det vi sökte och lite till. Gotta love the strange ways. 

Så nu är allt fixat för Halloween, så nu kan jag fokusera på skolan ett tag. 

De jobbigaste är att jag är så danssugen (IGEN!)

 


Give me fuel, give me fire, give me that what I desire!

Frida är på väg, who is awesome? me. 

Sitter just nu med Fredrik och tittar på gamla metallica konserter och väntar på att folk ska komma, Camilla and the gang är redan på väg och lär vara här snart. So great. Har på mig en svart klänning, den lilal svarta, eller en av dom :P

So get ready to shake it!


To get Frida to party ;)

Hur sött är inte detta? Låten är verkligen Spanien 08 ;)


Varför i hela världen är jag bakis?

Jag drack lite dooleys med mjölk (ett glas) och sedana en cider hos Jonas och Anna, smakade lite av Fredriks öl men de är allt. So werid. Skulle bara vara hemma igår men ville verkligen hitta på något. Linus och Sanna skulle ju komma hit, men de fick förhinder (igen). Då fick jag för mig att vi skulle gå på bio, men de fanns inga platser på filmen jag ville se (låt den rätta komma in). Så vi satt vid varasin dator istället, jättekul och jättesocialt. Men så då gick vi över till JOnas och Anna och snackade en massa och spelade ett spel, som jag vann av någon anledning. Har ingen anding om hur men roligt var det.

Idag så är det fest här om någon vill komma så är det bara att säga till *host* Frida *host*. Upptäckte föresten igår att väsan som jag köpte (den lilla svarta) är sönder, ocoh att den förmodligen var det när jag köpte den. Känns väldigt surt kan jag säga. 

 

Come on Frida!


Happy B day Maddepaddelene!

Idag bli även Madde systembolagig! Roligt värre ;) mycket shopping där :D 

Puss puss på dig sötis :D Hoppas att de blir kul ikväll och visa levern hur de är att vara 20 :P

 


It was the Summer of 06

Det är seriöst den bästa sommaren någonsin. De enda man gjorde var att festade, känns de som :P minst en gång i veckan. KOmmer ihåg att jag och valeria bara tog en väldigt impulsiv resa ner till sundavall. "Ja mamma vi ska bo med Valerias kompis, som känner någon som bor där, vi skulle få sova i gästrummet" eller något sådant. Vilket såklart inte var sant. Slutade med att vi sov ca två timmar under samma filt. Tog sedan bussen upp klockan 8a.  Vilken helg de var. Hlet sjukt. 

Eller när vi var i lekparken och bara drack, jag Madde och Carro. Eller vid kyrkan (ja de låter hemskt) oc alla andra gånger. Känner verkligen att jag saknar de här att man bara är några stycken och dricker för att sedan gå ut och bara ha en sån rolig kväll som bara vi kan. Längtar så till jul!

BTW, Valle varför finns de inga bilder från Sundsvall?

Fem poäng till den som kan säga när alla bilderna är tagna :P

 


Fly away on my zephyr, I feel it more than ever

Dags att blogga igen. Har varit en ganska lugn dag. Inte gjort mer än vad jag skulle ha gjort. Träffade Frida för en fika, det var mycket mysigt. :) Och tack Frida och Valeria för den fina klänningen, men jag måste säga att ni var lite optimistiska med en 36a ;) är nog snarare en 38 hehe. Den var riktigt fin faktiskt. Har letat efter en bra vardagsklänning och nu fann jag den. ;)

Trodde att detta skulle bli en lugn helg, men tydligen hade Camilla planerat klassfest här. Så då blir de väll klassfest här, fast Frida är ju alltid välkommen :)

Hittade en snygg klänning/linne på ellos.se, tänkte beställa lite julpynt därifrån på samma gång, men de var dyyyyyrt. Blir nog en sväng förbi rusta istället. Vilket är synd, för då kan jag inte beställa klänningen.


METALLICA, HERE I COME!

 

Har just bokat biljetter till metallica. Söndag den 8e mars! Så jävla bra jag är! Ska bli så kul Sitter och skakar. Kan bero på att jag har varit vaken sedan kvar över fem i morse. Åkte ifrån övik vid sex :) Är så himla glad! Vi ska dit med Fredriks kompis och hans morbror eller något typ halft bor i stockholm så vi ska bo gratis :D och bila ner :D såååååå jävla härligt!

 

Nu ska jag iväg till skolan och försöka att koncentrera mig  :P'

 

Sa jag att vi fick riktigt bra platser? ;)

 


In the övik


Ser ni vinstället som står på bordet? De fick jag av mamma och pappa :)


Har varit på hockey hela dagen och sett lille Markus spela. Han är så söt, så lik mig haha. Har också ätit kinamat så är i en liten paltkoma just nu. Tänkte lägga upp lite bilder sen mamma och pappa var och hälsade på i umeå, mest bara så att jag kan spara dem på datorn i umeå :)

Lilla söta lille bror :)

I did nothing haha :D

Måste visa vem som bestämmer hehe

Evilness :p

I can cook

WTF?

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1336627/jordbavning-skakade-vasterbotten

Jordbävning i umeå? Igår? WTF? Vars var jag? Helt sjukt, men tydligen är det inte så ovanligt att det blir jordbävningar i sverige och särskillt vid kusten. Någon som visste det? Mycket intressant. Eller som Fredrik tyckte "coolt". Vet inte riktigt om jag skulle kalla det för coolt. Men ja, Umeå kanske är det nästa LA, det ända som saknas är Hollywood och alla stjärnor. Men vänta bara, det kommer. Se bara på mig, jag är ju stjärna och bor i umeå (NOT). 

Ska nu äta, måla naglarna och se på Aladdin, The return of Jafar. Helst alla tre saker samtidigt. Kan bli mycket intressant de också.

 


Det kliar i fingrarna

Måste röra på mig och göra något, festa, resa, hitta på något bara. Ska som sagt till övik imorgon då kanske jag får mitt resande. Kanske inte går att kalla två timmar på en buss för resande (inom turismen kan man dock de). Man blir helt turist skadad, när man läser mycket om ett ämne så inkluderas de mycket i det vardaglia livet. Skulle dock vilja läsa lite historia. I'm such a geek. 

Men nästa helg är det fest. Vars, hur och när vet jag inte. Men de känns bara så. 

Nu ska vi snart se ännu en disney film, den tredje för idag. Gotta love it :)

 


I'm so freaking awesome

Klarade tentan. So good. Tre poäng över godkännt. Så de var nära men de känns så bra att inte behöva göra en omtenta. Ska börja plugga redan nu för nästa tenta. Go Stina! 

Längtar till jul, till snö och mörka mysiga kvällar. När det är kallt och man får klä på sig och mysa. Tända en massa ljus. Hela alltet. snart bara två månader kvar. Yay!

 

 


Godmorning sunshines

Foten är bättre. Yay. Har inte fått tillbaka tenta. No. Fredrik diskade bort och städade lite igår. Yay. Jag måste hämta ut mina böcker. No. Det är sol ute. Yay. 

De positiva överväger de negativa. Yay. 

Remeber this? Ännu en irriterande person, yes indeed. Gissa vem? 

 

 


Up on my feet and down again

Har gjort illa foten idag. Samma fot, två gånger. Har på något sätt slagit i hälen underdörren så nu är den helt fucked up. Men de "går" i alla fall. hehe. Sitter nu med en påse frusna grönsaker under hälen för att se om de blir bättre. Gick bra att plugga med Maja idag, fick inte så mycket gjort utan vi pratade mest.

Får reda på min tenta imorgon. Vet redan att jag får underkännt, men kan inte låta bli att hoppas. Men ska inte hoppas för mycket för då går de åt pipan. Har då omtenta om två veckor, samt en inlämning och presentation samma vecka, plusen tenta efter det. So not fun. Men de "går" väll de också. 

Far kanske ner till övik redan på torsdag. Lång helg. Skulle vara jätte härligt faktiskt.

 

 


I'm freaked out O.o

Ibland tar Fredrik kort på de mest onödiga saker hehe. 

Ska snart till skolan och träffa Maja. VI ska jobba på ett projekt. Som jag inte har börjat med, även om jag sa att jag hade. I'm so bad. Men tar med mig datorn så vi kan söka fakta. Greeeeat. Yes yes. 


Yes, I can do this too

Ja, du anonyma person, att vara sambo är det bästa som finns :)

Sminkning i lördags :) Fredrik fixade mitt hår :P


Yes, I can do this


Fredrik watch this :)

"Happy" birthday

Precis jag (not)


Where is all the cold?

Vars är kylan? Vill ha snö och massa minus så jag kan ha på mig min snygga hatt :D

haha, man ser visserligen inte hatten men hehe. Jag lovar den är skit snygg :D 


Systemet is my hood

SYstemet är roligare än vad man tror, men inte lika kul när allt kostar. Köpte lite Asto Cinzano igår (eller hur de nu stavas) plus cider och någon rolig choklad likör. Så vi åt pankakor med "champange" igår, med en massa tända ljus. Hur mysigt som helst. Fredrik hade städat i ordning lägenheten och allt var verkligen perfekt, sen fick jag massage och somnade på sängen. Man blir så trött av att gå på stan i 7 timmar. Köpte dock bara en väska, en lite svart en som man kan ha ute (äntligen) och den fina mössan. Tycker om min mössa, vill att det ska bli riktigt kallt så att jag kan använda den. 

but systemet rocks ^^ vill nu ner på strömpilen och titta hur systemet är där haha


2020202020202020202020!

Yay I'm 20.  http://www.family.se/vi/1080893.htm?ca=2_a

Min nya mössa, fejk päls från HMs herravdelning och man kan nästan se örängerna jag fick av Fredrik ^^


Snart gammal

Är de bara jag eller känns 20 som ett stort steg? Jag blir inte längre den som är yngst, den som fortfarande är 19. Gillar att vara yngst, känns som ett säkert kort. Dunno why. Min sista kväll som tonårng. Vad gör man då? Jo man ser på tv. Har bakat kolakakor plus någon form av choklad kakor, renbäddat, sett sex and the city och miss potter, tvättat och diskat undan. Det enda jag glömde var att göra middag, men de gick bra i alla fall. 

Lika bra att le när man blir gammal. 


BTW

Följ min blogg med bloggkoll

Nu kan ni göra det också , bara så att ni vet :)


Last day

Sista dagen som tonåring. Pappa skickade just ett sms för att påminna mig. Har inte riktigt sett de så. Känns lite vemodigt att aldrig vara tonåring nå mer. Känner mig också verkligen som en 19 åring. Väldigt barnslig, ej riktigt vuxen, men ändå vuxen. När man är 20 har alltid kännts som mer vuxet, mest för att man får gå på systemet. Men då får man verkligen göra allt. Man får gå ut och dricka, ta körkort, köpa sprit, ta in sprit i landet, allt möjligt. 

Har fått nya ledtrådar angående paketet, det är grönt, gult, rött och blått. Det är stort. Det är också något som varje människa behöver. Så jag gissar nu på en klocka. Any other guesses? 

Ska spendera min sista dag som tonåring med att städa, baka och se Sex and the city filmen :) Mysigt värre :)

Mycket gammal bild haha


Who thought?

Ja triangeldramat slutade inte där. Nu ca, 25 medelanden senare på facebook till flickvännen så är jag inte så säker på om jag alls vill vara kompis med Dave nå mer. Vilket skitstövel. Han har varit otrogen mot henne, sagt till flera tjejer att han älskar dom och en massa annan skit. Så behadlar man inte tjejer. 

Så här behandlar man inte heller tjejer:

Man ställer ej fram presenten på bordet så att man ser och blir ännu mera nyfiken :p

Älskar mitt linne :) 


Triangeldrama eller vad?

Kommer ni ihåg Dave? Min kompis i från England. Vi är/var bra kompisar och har hjälp varandra när den andra har haft det svårt. Då får man ju ett speciellt band till varandra. Det sa han till sin flickvän. Hon raderade då mig från Daves facebook. For no reason. Bara för att vi var kompisar. Nu är Dave och jag kompisar där igen och vi ska prata i kväll. Då skriver hans tjej på facebook till mig "Why can't you leave my boyfriend alone?". Spelar ju ingen roll liksom vems pojkvän han är, han är min kompis. Känner nu att jag bara vill prata med Dave ännu mer bara för att, vi är ju bara kompisar så vad spelar de för roll?

Fredrik vet om Dave, men inte kommer han att klaga om jag pratar med Dave eller försöka ta bort honom från min facebook, bara löjligt. Nä sånt där fjortis grejs, lämnade man i den åldern, synd att de kommer tillbaka :)

Nu ska jag träna. WOW. 

Update: Dave la till mig som kompis igen, men hans tjej har tagit bort mig ännu en gång hahahaha


Can can kanelbulle

Kanelbullens dag idag den 4:e oktober. Blev jättesugen på kanelbullar när jag fick reda på de. Men har inte alla ingredienser så kan inte baka. Visserligen skulle vi behöva handla men vet inte om vi hinner det idag.  Shoppade igår. Ett röd/lila nagelack och ett rött läppstift. Skit snyggt. Skulle som sagt på sushi kväll igår men hade sån huvudvärk. Ville verkligen fara så jag försökte in i det sista. Men huvudet ville inte. Har fortfarande huvudvärk men hoppas att några imaginary kanelbullar kan ändra på det. 

Love you babe :)


You just want to sleep with me...

Tänk om man fick stanna i sängen hela dagen. Detta går tyärr inte. Ska på stan och shoppa loss lite. Även om jag är pank, men men.

Hade gärna stannat i horisontelt läge lite till dock :)


Nothing can come between me and my...

...Dooleys! Eller ja, tänker inte dricka up hela flaskan. Vi ska ju trots allt ha filmkväll...(inte jag och Dooleys utan det kommer faktiskt folk, hoppas jag)....

[efter tentan]

Jag återkommer till tentan när jag får tillbaka den. Då kan jag yttra mig om det gick bra eller inte, världens mest flummiga men ändå inte flummiga tenta.


()()()()()

[före tentan]


Say what?

Har tenta om ca 3 timmar. Vet inte riktigt vad jag gör. Men det är inte att plugga i alla fall. Vet inte riktigt vad jag ska plugga på. Känns som om jag har lite hum om allting ochdå brukar det gå bra. Eller? Ta i trä. 

Är på party humör men inte på vilket party humör som helst utan super supa party humör, typ sommaren 2006 supa/dansa/festa humör. När vi festade vid varje tillfälle som gavs och söp utan att inte göra något. Dock minus alla killproblem. De hade man ju gärna varit utan hehe

Gigantiska ärmar eller vad? haha


Contemporary tourism

Jag vet inte. Borde plugga men vet inte längre på vad. Så svårt att veta vad man ska plugga på. Anyways. Helgen planerad (eller ja, nästan). Ska ut i morgon i alla fall, tentsupa bort ångesten :) Klarade ju i alla fall duggan så har 10 poäng av 150 borta från denna kurs. (Varje övning 10p. Dugga 10p och varje Tenta 40 p) så de är ett steg i rätt riktning i alla fall :)

Ska dock äta sushi på fredag med några tjejer från klassen, blir riktigt intressant när man inte har ätit det förut, men Emilia verkade vara en van sushiätare så de ska nog bli bra. Nä nu saknar min bok nog mig. Vi hörs senare!

Som sagt, man gör allt för att slippa plugga ibland


RSS 2.0