I'm so good sometimes

Skrev till klockan tolv igår och klev upp vid sex i morse för att fortsätta, har skrivit i princip klart det mesta nu. Kom bara på att jag saknar en bok så gick med anna till universitetet för att kanske låna den men de hade den inte så ska springa en snabbis på akademi bokhandeln och se. Allt annat är i stort sett klart. Förutom instuderings frågorna. Funderar på om jag ska orka göra dem när jag är klar med tentan eller om jag ska sova eller om jag ska städa rummet. Vet inte än.

Blir nog den blåa klänningen ikväll iaf.
image15

Unapologetic theology

Är less nu. Har skrivit sen klockan halv sex. Har skrivit två och en halv sida. Det saknas massor. Har desutom lovat Anna att hon ska få låna min bok imorgon typ vid halv nio. Så ska kliva upp sex och skriva klart skiten. Går ej så bra utan den boken så måste vara klar då. Ska nog skriva lite till och sen sova. Bra jobbat Stina

??????

Ska ha tenta nu men tentan är ej utlagd på pingpong så vet inte riktigt vad jag ska göra. Vill mest bara få de bortgjort. Hade en riktigt bra pratstund med Anna idag och sen också Valeria. Skönt att veta att man har kompisar som faktiskt förstår en. Sen är det hög tid att Valeria flyttar till Umeå och blir norrlänning med oss. Eller hur Frida?

image45
Snart sommar

Better today

Lyckligtvis, vet dock inte vad som var fel igår. Mn idag är jag back to normal. Har dock tenta, fast inte förän vid fem så ska sitta och skriva lite instuderingsfrågor till dess. Eller iaf fram tills valle ringer ;)

Gick hem till Fredrik igår kväll, orkade verkligen inte vara ensam. Men som tur är har jag världens mest omtänksamma och underbaraste pojkvän som hjälpte och lyssnade och tröstade och kramades mycket. Exakt vad jag behövde.

image43
Stackarn som får stå ut  med mina utfall.

Not helping

Fick just typ världens hemskaste mail. Känner mig som en elefant just nu.


"Hey Stina,

Would you like to get a better-looking body,
improve your health and make your tattoos look
better on you, all at the same time?

Most of us could honestly benefit from losing a few
pounds
and maybe gaining some lean muscle.

Are you planning to get a tattoo in the near future
Stina?

If you are, isn't it the perfect time to finally get in
a great shape for the "big day"?

Tattoos look so much better on a lean, toned body.

Wouldn't you agree with that?"

Vilken dag

Denna dag är inte bra. PMS som aldrig förr. Gråter och blir arg om vartannat. sen blir jag glad i fem minuter, sen kommer tårarna igen och jag vet inte varför. Eller jo de är ju PMS men de var längesen jag hade så här mycket. Bajs bajs bajs

. image42
Har bland annat saknat alla uppe i Avidsjaur. Här är jag och min morfar för många år sedan. Man ser exakt hur skelögd jag är.

Sen tror jag att denna film kommer att vara jätte bra

Beach 2008

Ibland har man dagar när man bara känner sig så stor. Som idag. Testade mina blåa jeans som jag inte haft på mig på ett tag och de sitter på tok för taight. Not good. Visst jag vet att de kanske inte är så stor skillnad. Men vägde mig hos Fredrik när vi var hemma i övik. 67 kilo. FÖR mycket. Kan man inte bara vakna en dag och de där 7 kilona är borta? Fan.

Ska på IKSU nu. Nu i denna stund. Ska springa bort 7 kilo. Eller ja, man kan ju alltid hoppas.

Ibland är det bara så sant



Ibland är sånna saker bara så sant, jag tror att jag läser hur mycket som helst, vilket jag gör ibland, men inte tillräckligt :P

Frida and Stina <3 Jak Blak

Frida och jag har införskaffat en vattenpipa så nu har vi suttit och bolmat i över en timme tills vi blev illamående :P men de var mycket kul och tog mycket tid innan vi var klara :P ska bara få bilderna av Frida och sen tänker jag sova för jag har gått och blivit pensionär och somnar runt tio varje kväll.
image39
image40
Frida lärde sig att ta halsbloss :P
image41
Pipan, även kallad Jak Blak efter Jack Black , har lite bling blibg :P

So much more fun stuff to do

Borde verkligen plugga. och då menar jag verkligen. har gjort en instuderings fråga av typ 25 st. Eller har redan gjort dem med hjälp av Anna och Ida men vill helst förstå dem och skriva dem på mitt sätt, känner mig som en plugg snobb. haha sen hjälper de ju inte att jag ska till Frida och hitta på lite bus. SÅÅÅ mycket roligare än att plugga. Har även bestält en liten sak. Ska bli kul och se när den kommer. Säger inte riktigt än vad det är :p

image38
Saknar mitt långa hår, även om de var lite miss färgat :P

I wish you said that all the time

Vissa människor gör en bara sååååå glad.

Why, oh why?

Kan seriöst inte förstå varför jag tycker att det är så hemskt att bo i detta rum. Är hemma nu och har haft mardrömmar om att bo här i två nätter nu. Men men tur att man har Frida som ska vara min "partner in crime" idag :D ska köpa lite mat, eller mat och mat. Typ mat. orkar inte köpa och göra ordentlig mat när jag är här eftersom köket är så gräsligt. Min kamera har helt slutat att fungera nu. Typiskt, nu startar den inte ens :( tur att Fredrik har en.

Drömde också om Valeria inatt. I drömmen kändes de som hon försvann, fick lite smått panik. Tur att de snart är sommar så att man får träffa henne :D

I'm back

Är tillbaka på den kända väldens yta igen efter några dygn i trehörningsjö. Det var längesen sedan jag har kunnat slappna av så mycket och inte oroa mig. Så det var mycket uppskattat, vi har fiskat och kört skoter och tagit några öl. Hur härligt är inte det? Duschade tidigare idag och de måste vara den skönaste duschen jag någonsin tagit.  Dock på grund av att allt har varit så bra så är de jobbigare att komma tillbaka till det vanliga livet. image29

image33
Jag som snöman :D

Fredriks familj är hur snäll som helst och man känner sig verkligen hemma när man är med dom, de skulle inte kunna vara bättre (nu skriver jag inte bara detta för att Fredrik senare läser det utan för att jag verkligen menar det).....

image35
Fredrik som snöman :D





Mio, min Mio

Är hos Fredrik. Ska snart fara ut till hans stuga. Känns riktigt bra. Har varit på Mio idag med Fredrik och så klart så var allt jätte snygg och jätte dyrt. Dock har vi nästan allt till våran framtida lägenhet. Men det är alltid kul att titta, hittade världens snyggaste garderob. Men så vida jag inte hittar 10 000 under någon sten så lär de ju inte hända. Dock mycket roligt att bara gå och titta. Fick just reda på att mammas och pappas bil har gått sönder så de måste hyra en bil för att kunna fara till Långsel. :(

Uppe med Tuppen



Ska synda mig att göra mig i ordning så jag hinner gå till fredrik innan jag börjar och "överaska" honom lite :P Har packat väskorna och gjort allt jag ska göra, tror jag. Blir borta tills på måndag eller tisdag, får se. Ska fara och fira Påsk med Fredrik och hans familj. Är skit nervös men ändå lugn. Mest nervös över typ hygieniska saker :S


image28
Jag och Frida, som kom upp till umeå från övik igår och idag far jag från Umeå till övik....

Idiotiskt

Bara för att vissa människor är ute betyder inte de att de måste skrämma ihjäl en. Somnade med lampan tänd och för 30  minuter sen vaknade jag av att någon kastade en massa snöbollar på mitt fönster. Inte ett nådigt sätt att vakna på heller. Känner verkligen inte för att sova nu. Suck. Vilka idioter det finns.

I'm a black woman

Inget får mig att skratta lika mycket som du just nu.

"Vad då svart barn?"
"-I'm a black woman"
"Frida om du ha huvve"

Kändes välbehövligt med lite skratt. Känner bara för att supa någon tokfull och kasta dockor på personen i fråga.

Försöker tvinga i mig morots juice. Går inte så bra. Smakar äkligt.


image27
Så där härligt onykter när man inte riktigt bryr sig skulle vara bra just nu med bra folk och kanske inte fullt så mycket sprit.

What a wonderful day

Gymmade med Ida och Anna, hur kul som helst! Det måste man göra oftare! Trodde att de bara skulle vara en massa biffiga killar där men nope, ganska blandat och lagom med folk (nästan tomt haha). Hade sen föreläsning. Sedan middag och en massa prat med Frida. Kändes riktigt bra eftersom att även om man bor så näa så blir de typ som att man tar varandra för givet "ja men de kan vi ju göra sen" men nä, nu ska de bli ändring.

Hade även en pratstund med Valeria och fick en massa filmer och kort, då inser man hur mycket man saknar varandra.

image26


Okej, ett sista

Min pappa har i stort sett fixat allt på min dator (förutom lite nyare saker som en viss kille som vi inte ska nämna har gjort ((se föregående inlägg))) och tittade igenom "Favoriter" över vilka internet länkar. Först står det en massa olika och sist har han lagt till "Polisen". Pappa är mycket omtänksam, men POLISEN? Inte har jag så stor PMS? Eller?
image25


Not at his place

För en gångs skull så är jag itne hos Fredrik, ska sova ensam för första gången på tre veckor. Jag tycker redan att de är jobbigt, de är inte jobbigt att vara själv, bara att veta att jag inte "får" vara där. Verkligen skit jobbigt. Ja, jag vet jag är konstig och helt fast i Fredrik och att jag inte alls borde klaga på något sätt eftersom jag har varit där så länge. Men ändå gör jag det. Jag känner mig sur och arg (med tanke på tiden på månaden så kan de mycket väl vara PMS). Det värsta är att jag skrämer liet ur mig själv. Jag kan inte vara utan Fredrik EN KVÄLL. En liten kväll utan att bara känna mig så här. Jag blir sur på mig själv, efter allt man ha varit igenom så borde man ha fått lite själv behärskning och man borde uppskatta att få vara själv, lyssna på vilken musik man vill, se på dåliga tv program, frossa i naturgodis och yoghurt, samt köpa tjej tidningar och sitta och lusläsa dom.

I can do it. I'm a strong woman. eller Valerias version, "I'm a black woman".

Ska träna imorgon med Anna och Ida, ska gym träna med maskiner och allt. Kanske sola lite också, ska passa på att rå om mig själv nu. Inge mer tjatande om Fredrik. Pungt!.

image24
Frida skynda dig hem till Umeå!

The sad truth

Fick reda på idag att svenskan som blev mördad i Thailand var en tjej som går samma program som Fredrik fast i årskus 2. Sen engligt Fredrik så hade två tjejer blivit vådtagna i umeå nu i helgen. Var inte direkt Umeås helg. Hoppas att de inte händer igen.

Shopping, fast jag inte borde.

Gick på stan idag, skulle på apoteket och köpa alvedon men det slutade med att jag köpte en klänning också, höll på att bli två men jag hade inte råd.
Denna klänning köpte jag:
image25
 och denna köpte jag inte:
image26
Båda var från Rut m.fl.



It's not from this world

Köpte en epilator för några månader sen och varje gång jag använder den så undrar jag varför i hela världen man orsakar sån smärta på sig själv. De gör ju inte bara lite ont heller. Men gjorde båda benen så nu blir de fina sen, eller allt de röda måste gå ner först :P

Ska man va fin så får man lida pin.

I'm still alive

Fredrik har haft spelat på sin dator konstant i typ två dagar, dock tog han tid att spendera lite tid med mig ibland. Har varit helt borta har haft ont i huvudet konstant i flera dagar. Men förhoppningsvis är de slut på de nu.

Vi hann faktiskt se på film igår "27 Dresses" som var inte alls som jag trodde att den skulle vara. Den var inte lika "söt" som jag ville att den skulle vara. Men den var helt okej. Vi såg även "Rambo" som i stort sett bara var människor som sköt och dödade varandra på diverse sätt med pistoler samt andra skjut maskiner.

Saknar mina kompisar, de som aldrig ringer som jag aldrig ringer till. Ska bli skärpning nu. Ska ringa massor så fprt jag satt in pengar på telefon kortet. image21
kisses in the snow <3

Bajs bajs bajs

Måste vara något fel på mitt ordfråd idag, svär och säger bajs. Känner mig typ som 7 igen. Tror att jag helt plötslig fick fnatt när jag åt godis. Dagen har spenderats hos Anna i min klass i hennes snygga studentrum. JAg fattar om folk trivsi sina studentrum när de ser ut så där :P

Handlade också med Fredrik, 464 kronor. Jävligt mycket mat. Men god mat. Så de blir bara att äta och äta. Känns inte bra för figuren direkt haha



Frida och jag är med någonstans :P

No honey, it doesn't go in there

Ibland så är det mycket svårt att blogga och få något ordentligt sagt när ens kille vill att man ska lämna datorn till honom. Nu är han dock i skolan so nothing can stop me.

Är nervös över CV:n. Tänk om den verkar helt helt fel. För mycket smörande, man är för självsäker. Dock är jag helt övertygad om att just det jobbet skulle passa mig perfekt. Visserligen sa jag samma sak när jag skulle jobba på hemtjänsten. Vilket visade sig var helt fel.  Det svåraste var nästan att välja bild. 
Tycker att sånt är skit jobbigt. Men efter många om och men så hittade jag en från Helsingborg, dock var den på mig och Valeria (vilket i normala fall inte är något dåligt :P) men på en CV är de ju bara 
en själv som ska vara med. Så Valeria, du blev bort klippt, men you know I love you anyway.
image20
Miss you!

Guess who's back in town?

Min kompis Emelie har flyttat hem :D Carro ringde just och berättade. Great news. Hon har bott i London i evigheter nu, så skönt att hon är tillbaka.

Har även skrivit klart min CV, ÄNTLIGEN! De tog bara typ flera veckor, och jag vet inte ens om stället jag ska söka på behöver sommar jobbare, lite för entusiastiskt kanske. Det jobbigaste med en CV är vilken bild man ska använda, återkommer senare :P

Vars är sommaren?

De bara regnar och slaskar sig ute. Vill ha sommar nu! Sommar, Foo Fighters, Portugal och en jävligt snygg solbränna. Tänk va härligt? Right girls?
Afrika 2007
image19


La Ink

Det i stort sett enda som jag och Fredrik inte är överens om är tatueringar. Jag vill skaffa fler men får inte, dock är detta inget problem eftersom jag just nu inte känner något otroligt stort behov av att skaffa fler. Dock har han sagt att jag får skaffa en när jag fyller 30 :D Sen att han tycker bättre om Miami Ink och jag föredrar La Ink.

Dock trevligt att se båda. Älskar tatueringar. Särskillt mina egna och Valerias ;)

Min första, nu ett och ett halft år gammal.
image17

Rip my life in to pieces, this is my last resort

Känner verkligen hur jobbigt det var att stiga upp idag, men som tur är har jag fått tillbaka min handsfree till mobilen efter typ en och en halv månad så nu kan jag äntligen lyssna på musik igen eftersom jag har använt min mobil som mp3 ända sen jag flyttade upp till Umeå. Dock är min mobil typ trasig och måste lämnas in, menjag orkar aldrig göra detta eftersom den ska lämnas in i Övik. Blir någon gång när man är hemma en längre tid.

Time for Breakfast
image16

Bakis dag 3

Mår fortfarande illa efter festen i fredags och är helt slut i kroppen, börjar tro att det inte bara är för att jag är bakis. Jag var inte så full. Eller? Hela helgen har gått åt till att ligga i sängen och sova, samt se på Fredriks 6 TV kanaler. 1an, 2an, 4an, Kunskapskanalen, kanal 24 och kanal 6. Wihoo.

Bilder från i Fredags:
image13

Jag och Frida (hon är verkligen blond, men de är snyggt :D)
image14
Fredrik och Sixten (jo vi döpte gitarren :P)
image15
Min nya klänning som jag hade sönder. Är dock lagad nu :)

Party party

Har stressat hela dagen. Mamma kom hit klockan tre och har visat runt henne sen snabb duschat och slängt i mig maten, sitter nu äntligen färdig med en cider i handen och Valeria svarar inte på telefonen, förlåt att jag inte ringde men mamma kom upp till umeå så glömde helt bort allt annat.

Gjorde en mysko sak idag, rökte med min mamma. Känndes inte alls rätt. Röker inte i vanliga fall, iaf inte nu längre :)

Men ikväll är det fest, Fredriks kompis Linus och hans tjej ska hit, och Frida också :)

The Nightmare In The Middle Of The Week

Hade världens hemskaste mardröm inatt. Vaknade upp och bara storgrät och hade panik, väckte Fredrik som somnade igen efter ett tag medan jag fortfarande låg vaken.

Jag drömde att jag var på begravning, de visade sig vara min begravning. Min kropp låg i kistan men inte mitt huvud, "jag" som spöke hade huvudet. Känslan att vara död var hemsk, ingen ville att jag skulle komma tillbaka till livet. Försökte prata med folk och de sa bara "Acceptera dit öde". Värst var det att prata med Fredrik, jag ville bara stanna hos honom och fortsätta leva med honom. Men det gick inte så då gick jag uppåt mot platsen där jag skulle försvinna för alltid. Jag gick med mycket tunga steg, gråtandes, hela vägen upp. När jag kom dit så var det en fet gubbe med svart huva som förklarade att jag skulle lägga mig i kistan och sen så skulle de inte ta länge innan jag var död. På mina knän bönade jag och bad att få fortsätta leva men han sa "Alla andra har redan gått vidare, du är död för dem, de skulle inte bry sig om att du kom tillbaka" När jag insåg att det han sa var sant så lade jag mig sakta ner i kistan och kände verkligen hur ingen brydde sig. Sen vaknade jag.

Jag var så rädd för att somna om igen. Tänk om jag inte skulle vakna upp. Som tur var vaknade jag upp. Men vill verkligen inte vara ensam idag.

As white as the snow

Hittade världens sötaste klänning igår, perfekt för portugal och Fredriks mammas 60 års kalas :D Ska ta en bild senare.

Tvättade min Jacka igår, var inte säker på hur resultatet skulle bli men jackan klarade sig, visserligen inte helt ren men renare :D Vita jackor är alltid en dålig idée, likasom vita skor. Men man kan inte hjälpa att de är snyggt.
image12

Stackars Fredrik

Han är trött och inte jag, pratat med Valle i typ en timme och förtio minuter, blev riktigt pigg och mycket glad faktiskt :) saknar bara henne ännu mera nu :/ Lägger upp en bild på min jacka i morgon, Fredrik gav mig just min tandborste så antar att det betyder "Dax att sova" 

Shopping, at Microshop

Ska in till stan idag, inte för att shoppa själv, utan för att shoppa åt Fredrik, hans headset har gått sönder och han har itne tid för att fara in till stan själv. Sen ska jag hem och tvätta (ÄNTLIGEN) ska bli skönt med "nya kläder" eftersom jag inte sett dem på evigheter. Har levt i den väska som jag har hos Fredrik i över en vecka nu, börjar kännas lite sunkigt. Denna tröja har varit mycket saknad.
image11

Många (Choklad-)bollar i luften

Har gjort Choklad bollar idag, efter att ha jobbat med guitar herot i tre timmar tyckte jag att det var nog och Fredrik fick fortsätta själv medan jag geggade på i smeten. Har fortfarande åtskilliga timmar kvar, vi ska fösöka fixa det imorgon, efter att jag har tvättat samt städat. Känns mycket drygt just nu. Dock en sak som gjorde mig glad, vi har hittat en lägenhet! Dock är inflyttningsdatumet för tidigt, så vi kan inte ta den. Men de kommer säkert fler.

Ett smakprov på godingen :P Va tyx?

image10

Waiting, I wait

Såg "The Terminal" igår och tydligen hade jag helt missuppfattat det hela, trodde att vi skulle se "Lost in Translation" (Vilken jag bara sett lite av och tyckt att den var tråkigt). Efter halva filmen tyckte jag att det var konstigt för att jag tyckte om filmen och Tom Hanks spelade så bra och allt. Sen tändes det en glödlampa i mitt huvud. Det var inte alls samma film. Jag blev glad och berättade om min uppenbarelse för Fredrik, han bara skakade på huvudet.

Vi såg även "The Darjling Limited" (stavning?) som var riktigt härlig, samt "Dan in Real life" men den kunde jag inte se klart. Hatar filmer som handlar om att folk ät otrogna eller typ tänker på det och får det att verka "rätt" så då såg vi "The Bucket list" istället. Då men somnade när jag såg den. Dock var det jag såg mycket bra. Så den är att rekomendera.

Har även kommit på lite saker som kan göra framtiden lite lättare. Jag vill jobba på en resebyrå. Så otroligt kul det skulle vara. Hjälpa människor att få otroligt härliga upplevelser. It would be awesome.image6

Sun Trip - Here I come!

Äntligen är Portugal bokat! Känns riktigt bra :D Firar med att äta hallon och blåbärspaj :D kanske lite dooleys sen, istället för champange. Ska bli riktigt härligt till sommaren, bara man lyckas få något sommar jobb. 
Blir så stressad när de är en massa man ska göra. Har just nu ett nytt stress objekt, ett mail från någon om något som jag inte fattar men som tydligen jag ska fylla i och skicka tillbaka. Men ska inte tänka på de. Portugal portugal :P That's good stuff.

See I smile for Portugal :D
 image5

Wisteria lane next

...eller hur de nu stavas. Har städat, diskat, handlat, gjort en paj och choklad täckta vindruvor samt tänkt ljus. Fredrik kommer hem om ca 20 min. Ibland gör jag nog lite för mycket. Men jag vill bara göra honom glad. När han ler så blir jag glad. Och det behövs om man har ont i magen. Paj samt choklad.

I want it that way

Känner mig verkligen inte på topp idag. Har så ohyggligt ont i magen. Fredrik for just iväg för att fortsätta hjälpa att flytta, min hjälp behövdes ej idag. Vet inte om jag var så mycket till hjälp i går heller men :P Jag försökte i alla fall.

Lägenheten var riktigt snygg, nybyggd och Anna och Jonas hade fått välja tapeter själv och hur allting skulle se ut. De hade gjort riktigt bra val. Älskade deras gröna tapet i sovrummet, lite skogsgrön också har de mörkbruna trämöbler till. Jätte mysigt. Ska bli riktigt roligt att se hur det ser ut när allting är klart.

Dock när Fredrik och jag skulle gå dit så råkade vi hamna lite fel, hamnade på Carlshem istället för på Tomtebo. Promenaden som skulle ta 15 minuter tog en och en halv timme. Så motion fick vi. Men det var mysigt att gå på promenad. :)

Dagens "cheer up" - bild. 7-dagars hos Valeria, bra minnen, Lycka till på tentan idag Valle! image6

RSS 2.0