Update

Är i Umeå igen och jobbar. Jobbade idag och ska jobba imorgon igen. Väldigt trevligt att få arbeta lite måste jag säga.. Saknar dock Fredrik även om jag har fullt upp med att fixa och dona. Lägenheten blir så skitig då man ej varit här på ett tag, damm och sånt överallt.

 

Kroatien känns väldigt avlägset just nu. Känns som att det var evigheter sen vi var där. Längtar tillbaka väldigt mycket..

 


Keep on walking

Ibland känner man sig ensam även om man har folk runt omkring sig. Särskillt när de kompisar som man brukar träffa och höras med befinner sig långt bort. Speciellt nu när det är sommar. Alla mysigsa fika, festerna, timmarna man spenderar på någons altan och bara snackar dynga existerar inte denna sommar. Istället har det blivit utbytt mot att sitta och läsa böcker, fiska, dricka öl. Inte heller fy skam, men saknar ändå de äldre somrarna då folk faktiskt befann sig i övik. Har för i övrigt läst ut tio böcker so far i sommar. Har sju kvar som jag ej har läst, sen får man bara börja om igen.

söndag

Dagen efter dagen före idag. Längesen man var lite små bakis. Känns faktiskt riktigt bra med tanke på att gårkvällen var mycket rolig och den överträffade alla mina förväntningar. Nu ska vi till Lomviken och vara där i några dagar, ska bli mysigt...

Fredag

Pappa var så bessviken då man inte längre bloggar då iphonen kom in i mitt liv. Tror inte att jag använt min dator på ca en månad. Listade nu ut hur man kan blogga från den också så att pappa har något att läsa när han är utomlands och arbetar. Tur att han just fick semester hehe

test

Testar att blogga från iphonen

RSS 2.0