Foten fungerar

Trots en viss smärta varje gång jag lyfter foten från marken så lyckades jag ut och springa. Det blev till och med min bästa tid hittills för ca fyra kilometer. Lindade foten och joggade hela rundan utan att stanna (förutom att knyta skorna). Så nu har jag tränar 3 gånger denna vecka vilket känns riktigt härligt och är lite stolt över mg själv.


Väntan

Väntar på att Apoteket ska öppna nu innan jobbet. Måste köpa något för foten då den jävlas igen.


Work

Känner mig så otroligt trött och med en huvudvärk som är monumental. Försöker komma i säng i tid men de går inte alltid så bra. Dessa 12 dagars arbetsveckor är inte att leka med.


Lite nytt

Ibland behöver man lite förändring och vår lägenhet är ganska liten och ibland vill jag bara flytta till något större och med lite roligare planlösning. Just nu är denna lägenhet väldigt praktiskt dock och relativ billig. Så idag hade indiska halva rea priset på vissa varor och jag hittade lite som passade både lägenheten och min plånbok (speciellt om man ska boka resa snart ;) ). Nya gardiner till köket och lite färggranna kuddar till soffan för att komma bort från allt svart/grått.


Work it

Har äntligen kommit igång lite med träningen. Så skönt när man väl är ute att man gärna tar omvägar. Börjar fasa inför vintern då man inte riktigt kan cykla eller gå ute längre.


More


Picdate

Picture update - picdate


RSS 2.0