Back to basic

Idag är första dagen tillbaka på universitetet, även första dagen på nollningen. Känner mig lite hlavt föbered. Men det kommer nog att gå bra. Tröjorna är tryckta och allt är nästan fixat. Något som är lite jobbigt är att det är 38st nollor och vi är 3 eller 4a faddrar (beroende på om en tjej ska hoppa av eller inte) så ca tio nollor per person. Hoppas att samhällsplanerarna hjälper till lite med våra nollor också :P

Börjar inte förän klockan tolv (nollningsmöte) men har varit vaken sen halv sju. Kan verkligen inte sova längre. Så gick en prommenad och nu ska jag snart träffa Camilla och Emilia så ska vi ner till stan en sväng och fixa lite grejor.

Jag och Maria från i Lördags

Camilla och jag ca 5 minuter innan jag fick ont i magen och gick hem med Fredrik.  :)


Fortfarande trött

Vet inte riktigt vad jag ska göra, får inte sova ordentligt på nätterna vilket gör mig tll halv människa halv zombie på dagarna. Klockan är inte tio ännu och jag skulle kunna gå och lägga mig. Dock spelar det ingen roll, igår gick jag och la mig vid halv elva och vaknade halv åtta imorse och kunde inte somna om. Så på bilden här nedanför, låt bli att titta på mina fina ringar under ögonen.

Bilden är snodd från Camillas blogg. Hon och jag (samt hennes kompis Anna som var med ett litet tag) gick på stan och köpte dessa fantastiska hattar som vi ska ha på temafesten om två veckor. Någon som kan gissa vad vi ska vara? :P

Hjälpte Camilla att plugga lite då hon har tenta imorgon. Vet inte hur mycket hjälp jag var då telefonen gick varm. Men lycka till sötis!

Kan även nämna att Fredrik är den bästa pojkvännen någonsin. Idag när jag kom hem hade ha städat hela lägenheten (dammtorkat, dammsugat, skurat, tvättat, plockat undan, diskat, verkligen allt). Too good to be true :)


Vet knappt vad jag gör

Ärså himla trött.....ZzZzZZZZzzzZZzzz

Underbara torsdag

Idag har än så länge varit väldigt bra. Det är underbara Valerias 21a födelsedag (GRATTIS!). Inte ofta den man firar är på andra sidan jorden. Lite synd dock att man inte kan fira in person (slänger in lite engelska för att förenkla för min lilla amerikan). 

Sedan hjälper alltid en promenad att få en på bättre humör, men det bästa är att min älskling kom hem med en ros. En mycket mycket vacker ros. Kanske inte låter så speciellt, men tro mig it is. Detta är andra gången Fredrik köper blomor till mig så är så glad att jag inte riktigt vet vars jag ska he mig. Tack sötis, du är bäst.

 


night night


@ Millas

Sitter i Millas lägenhet, hon är äntligen här! Även om hon kom hit på tok för tidigt på dagen. Men vi lyckades efter många om och men få upp hennes väska. Människan har så mycket kläder och grejor! Hon den där Zoe eller vad hon heter skulle vara grymt avundsjuk kan jag tillägga. Det bästa är dock att vi har samma storlek så jag kan låna!
Idag har vi redan hunnit packa upp Camillas väskor, fixat i hennes rum, handlat mat på ica maxi och ica ålidhem (har varit på ica ålidhem och handlat två gånger idag) och nu snart ska vi ner till city och shoppa lite.
Mycket på en dag. But it's way worth it.

Making the city unsafe ;)
BTW så var pizzan rund för att inte allt var hemmagjort, utan botten var faktiskt köpt hahaha


Promenad nr 2

Träna två gånger per dag är effektivt måste jag säga. Istället för att titta på tv hela kvällen så får man lite frisk luft och motion. Sen känner man sig lite bättre med tanke på att man har ätit pizza till middag, visserligen hemmagjord. 

Så här läcker var den (tomater, skinka, champinjoner och oliver med massa ost) YUMMY :D


Lite senare

Sitter hemma och är så jävla hungrig! Dieter suger, vill smälla i mig yttligare en macka men NEJ. Middag snart. 

Mötet gick bra, inser att jag har lite kvar att fixa innan nollningen. Måste få i mig mat innan jag orkar göra något dock. Har träffat två personer idag som jag verkligen inte förväntade mig att träffa. Små roligt dock. 

Nä ut med soporna. 


Today's

Nya leggings och ny kofta. 


The ex list

Har drömt så otroligt obehagligt inatt. Har sovit i över tio timmar men är fortfarande trött vilket kan bero på drömmen. Kommer inte exakt ihåg vad den handlade om men jag vet bara att några av mina ex terroriserade mig. De berättade varför de gjorded slut, hur dålig person jag var och gick samtidigt runt mig. Jag stod och försökte förklara mig och försäkra dem att jag var en bättre person nu än jag var då. Sen att det var deras fel att de gjorde slut spelade ingen som heslt roll. Kommer också ihåg att de brann någonstans. Över till något helt annat!


Valelria överlevde resan! Känns bra att veta att allt är okej, nu är man bara så himla nyfiken hur the big USA är. Miss you girl!

Och imorgon på den hemska tiden 06:20 så anländer Camilla till Umeå, vilket är en positiv grej (förutom tiden hehe). SÅ skönt att folk äntligen börjar komma upp till Umeå. Inte för att jag klagar på Fridas sällskap ;)

 


Right now


Where are you?

Tycker att Valeria kan höra av sig på något sätt så att man vet att hon lever. Typ genom mail, sms eller det går bra om du skriker också (bara det är tillräckligt högt). Står att det inte går att skicka sms till dig, vilket suuuuuuuuuuuuuger. Så nu vet du de. Shoppa inte upp alla pengar innan du fixat en telefon ;)

Kings festivalen i någon okänd killes badrum 2006


Konsten att inte svara på ett sms

På ett sätt skulle det vara skönt att svara och få det "bortgjort". Typ som att snabbt dra av ett plåster. Dock känner jag att svarar jag betyder det att jag har på något sät accepterat att personen ifråga inte är kvar längre. Känns konstigt att skicka sms och man vet inte ens om de kommer fram. Nä måste tänka på annat. Tror att jag ska se till att fastna i någon bok i en timme eller två. Kanske till och med glömmer bort att jag är bakis :P


Spontan fest, me likie!

Spontanfest hos Frida, härligt värre. Nya skorna är på samt lite kläder som faktiskt inte var i tvätten. Nu ica för att köpa groggvirke sedan Frida och dimman. Ses där ;)

Lördag

En dag närmare verkligheten, typ. Ska snart laga middag åt mig och min lilla älskling, kyckling och räk knyten blir det. Räkorna till Fredrik dock :P

 


Do not panic

Två nollor har redan kontaktat mig med frågor, börjar kännas att det snart är på g. Får någon konstig form av adrenalin kick men ska använda den nu till en prommis. 15 dagar kvar på mitt träningsschema. Har sagt nu i två och en halv timme att jag ska ut och gå så ska ta tummen ur och bege mig ut!

förra årets nollning! Super fun!


Time goes by

Känner som att tiden bara flyger iväg, Fredag redan. Måste titta igenom nollningspappren, känner att jag borde ha gjort det för längesen. Vet inte riktigt vad jag gör med mina dagar, dom känns mycket oeffektiva. Har dock en liten plan, som jag ska hålla för mig själv annars kommer det aldig att hända :P 

Ikväll är det mega movie night här hos Eriksson-Rundqvist

Längesedan vi såg film, så ser fram emot det :)


New Shoes

Din sko är numera min sko :)


Last time in a long time

Idag är det onsdag. Sista dagen detta år man får träffa Valle för sen åker hon till USA. Känner att jag har förträngt att hon faktiskt ska åka och för någon dag sen slog det mig att nu är det inte långt kvar. Känns jätte tråkigt att hon ska åka så långt bort men man är ändå glad (och lite avis) för hennes skull. Får försöka övertala henne att stanna kvar ikväll. Ett halvår är inte så lång tid, lika länge som hon är borta i hbg, dock känns det lättare än när hon far till LA.

Kommer att sakna henne massor, får trösta mig med att inte alla mina kompisar flyttar i från mig..

tänk så kul man kan ha det!


So much to buy and soooo little money

Dax för yttligare en resa in till stan. Har varit på stan många gånger redan men inte rikitgt hittat något även om det finns massor som jag skulle behöva köpa, dock hittar jag ju inget vilket är väldigt bra för min plånbok just nu. Känner att det skulle vara mycket lägligt att fylla år snart, även om man inte riktigt kan sätta fingret på det man vill ha. Tål att tänkas på. 

Fest snart?

 


I'm glad this day has come to an end

Ibland måste man bara få vara ensam och tänka..

Morgon dagen kanske innehåller något roligare så dax för sängen...


I don't like my life today

Två veckor till skolstart. 

Orkar inte riktigt förklara det jag känner just nu.

Måste rensa tankarna ett tag.


Torsdag

Det har varit en väldigt aktiv dag idag. Tre varv runt nydalasjön på cykel och sedan en två timmars promenad med Frida. Inte illa pinkat.

Ge mig nya kläder nu tack...


G.I Joe

Måste säga att jag blev mycket överaskad när jag såg filmen igår. Den var mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Gillade storyn och humorn i filmen så den var helt klart sevärd.

Vet inte riktigt om denna bild sammanfattar filmen så bra men de var svårt att hitta någon bra bild. Vet en bild som jag skulle vilja lägga ut från en speciell scen men den finns ingenstans, så de var lite synd.

 

 


Som olja och vatten

Killar och tider går inte ihop. Just so you know.

I got powers

Satt och tänkte hur mysigt det skulle vara om de just nu började regna och vips så i den stunden började det regna och en minut senare nu åskar det. Så jag kan tydligen styra över vädret :P Det bästa med att de åskar är att Fredrik måste stänga av datorn och komma hit och umgås :P

Billig shopping

Gick och strosade lite på stan själv efter att Valle och Rickard hade åkt till övik och hamnade på The Body Shop. Luktade på lite olika hudkrämer och hittade en jag gillade och när jag såg vilken det var (Hallon) så insåg jag att jag redan har den hemma. Man spenderar inte så mycket när man inser att det man vill ha har man redan köpt. Tur dock att jag inte köpte den dock. Ibland är man inte den smartaste :P

Köpte för i övrigt inget annat förutom te. 


Inspiration

Ja, ja smoking kills och allt de där.

 


Soooooon

Känner mig lite halv dum att bara sitta och vänta på att de ska komma hit men de kan komma när som helst, allt från fem minuter till en timme, så de är lite spännande :P

Oh Pablo...


Supersugen

Tur att Fredrik håller på att laga mat nu annars vet jag inte vad jag skulle göra. Är så himla hungrig, skulle kunna äta vad som helst helst. Tur att jag tänker handla efter middagen då jag känner mig så sugen på följande saker:

  • Kexchoklad
  • Gulashsoppa - med tillhörande vitlöksbröd
  • Kycklingsoppa
  • Muffins
  • Chips som man köper på biografer
  • Paj (vilken paj som helst) med glass eller vaniljvisp
  • Hamburgare och strips
  • Vanilj Yoghurt
  • Kanelbullar
  • Farmors sockerkaka
  • Godis
  • Kokostoppar
  • Friterad kyckling med sötsur sås

Kan fortsätta längre men de gör mig bara hungrigare. Har iofs bara ätit frukost idag så middagen kommer att bli riktigt god...

Skulle inte säga nej till att gå på fisk marknaden i Stone Town igen heller...

 


New day, new week

Ännu en solig dag, känns som om detta är den sista solen innan hösten kickar in så man ska väll njuta av den. Helt ärligt längtar jag lite till hösten och att få klä på sig lite mer och ha mysiga koftor. 

Ida ska mycket fixas innan Valle och Rickard kommer hit. Har möblerat om lite böcker och har helt plöstligt mycket plats över i bokhyllan men inget att ställa dit. Det tål att tänkas på. har ju ca 12 timmar på mig tills de kommer hehe.

 


Suday, sunny sunday

Idag har jag inte ätit godis på en vecka och en dag. Hur bra är inte det? Ska se om jag klarar en månad, var längesen jag hade en godis-detox. Sist jag var utan godis i en månad var när vi bodde i Järved, vilket är när jag var 11. Så nu ca tio år senare är ddet dax igen. Denna gång är det dock inte bara godis utan chips och nötter också. De bästa är att Fredrik är med på det hela också vilket gör att det hela  blir mycket lättare. För att hjälpa oss har vi köpt en massa frukt för att lägga i våran nya fruktskål.


Time for bed

http://www.myheritage.com/collage

I don't do carbs

Förlåt för den icke existerande telefonen. Måste byta ut den känner jag, dock har jag inte råd. Inte heller vet jag vad jag vill ha för ny telefon. Men finns som sagt att nå på Fredriks telefon. Kan inte säga hur mycket jag älskar min våran lägenhet. När jag vaknade imorse var jag dock tvungen att tänka två sekunder för att lista ut vart jag var någonstans. Dock har jag inte sovit så gott på länge. 

En annan mycket bra sak med lägenheten är att man kan sitta ute på altanen och äta frukost (även om de nya ungarna i lägenheten under oss förstörde stämningen lite). Kan inte alla ungar vara som Albin, som till och med är söt när han gråter?

 


Bright blue sky

Ännu en dag ska spenderas i staden Övik. Sista dagen för denna gången. Åker till Umeå imorgon med blandade känslor, mycket härligt att åka upp och bo i min älskade lägenhet. Men jag är inte alls lika taggad inför nollningen som jag var för en vecka sedan, dels på grund av Camilla och det faktum att hon kanske inte kommer. En annan del i det hela är att igår fick jag reda på att Maria inte ska fortsätta uppe i Umeå utan plugga i Stockholm istället. Känns riktigt trist. Men man kan ju inte tvinga folk att stanna kvar. Blir spännande att se hur många som blir kvar till hösten. Ska titta igenom nollnings papperna nu när jag kommer upp och se vem som ska göra vad och vad som måste ändras innan nollningen. Lite jobb men det är roligt. 

 


@ Fredriks with Kate and Leopold

Sitter och skriver i Fredriks säng, vilket är något jag aldrig gjort förut. Alltid roligt med nya upplevelser. Sitter och ser på filmen som går på trean "Kate and Leopold" och Hugh Jacksson är lika het som vanligt. Fredrik vet jag inte riktigt vars han är just nu. Skjutsar hem sin kusin, och de känns som att de kommer att ta ett tag. Inte mig emot, jag får titta på snyggingen ifred och leka med webcamen när det är reklam. Great!

tur att jag inte har webcam på min dator säger jag bara....


@ Fredriks

Har haft en "titta på tv-dag" vilket känns faktiskt riktigt skönt. Behöver all vila man kan få inför nollningen och hösten.

Längtar dock tillbaka till Umeå, varken jag eller Fredrik ville fara hem igår. De var så härligt i vår lägenhet. Ska bli skönt att vara där nästa helg och framöver, särskillt när man får besök på måndag ;)

Fick just veta dock att Camilla har skadat sig och kanske inte kommer upp den 25e som planerat. Känns inte alls kul. Hon måste komma upp ju! Vet inte alls hur jag ska klara mig utan henne. Så nu måste vi hålla tummarna att allt blir bättra snabbt!

och nej, jag är inte naken, bara en tubtopp på mig :)


He who shall be named

Har varit över hos Jonas och Anna + Albin! Vilken söting de har skaffat sig. Han var lugn och väldigt mysig. Nog kan de vara stolta föräldrar alltid. Sprang en sväng på stan tidigare och köpte en liten body till Albin, en röd med Kizz inspirerade djur på. Men den är nog lite stor för honom nu. Så liten han var! Han är en av världens sötaste. 

Nu bär det av tillbaka till Övik när vi har packat ihop lite grejor. 

 


Good Morning Umeå!

Sååå härligt att somna i våran säng igen, bara vi två. Har inte sovit så här djupt på ett bra tag även om våra nya grannar under oss har flyttat in. Känns som att de har med sig ett antal ungar, lät så imorse i alla fall. Vi såg mannen i huset lite igår men har inte hälsat än. Det kommer väll senare. Idag är det stan som gäller, även om jag inte har råd att shoppa så måste man kolla in stan och se så att allt är okej. 


Weirdo


The best

Ibland inser man att man har världes bästa pojkvän. Han säger att det är helt okej att jag går och väljer film, medan han städar toan ren från blommvatten som har runnit ut över hela golvet. 


RSS 2.0