First I was afraid

 


50%

Har typ skrivit klart halva tentan idag, gick ganska fort när man väl började med ena frågan. Erkänner dock att de senaste timmarna kunde jag ha varit liiiiiite mer effektiv. Men kanske ska göra ett sista ryck ikväll och sedan gå och sova. Är så himla trött även om jag fick några timmars extra sömn imorse tack vare Fredrik :P

 


Bra början på en måndag

Fredrik stängde av väckarklockan imorse, skulle upp klockan sju men vaknade för en kvart sedan. Dagen började inte riktigt som jag tänkt mig. Ska bara byta om och sen är det dax att skriva hemtenta.  :)

 


Note to self

Man ska inte ställa upp på vimmelbilder när man är påverkad, särskillt inte två gånger samma kväll. Eller så ska man lära sig att posa bättre...

 

Ännu en note to self är att inte ha mittbena igen, inte bra :P


Camilla och Maria söker rika män

Vi håller just nu på med en dejting serie som heter "Fattiga studenter söker rika män", jag är programledare och Camilla och Maria är singlarna. Hittils har det inte gått så där jättebra då vi sist försökte på campus med mottot att "män måste kunna sin väg i skogen". Med det menas att männen måste kunna göra upp eld, hitta utan karta och kompass och köra skoter. Vi hittade en potential man till Maria med enda problemet att han var student (inte konstigt  när man går på e-pubben) så han var inte särskillt rik. Igår lyckades vi inte så mycket bättre på tc. Men kul hade vi i alla fall!

 

Jag, Milla, Maria och Emilia

Kan säga att det är svettigt värre att dansa en kavajliknande sak.

NU: Hemtenta....


Party party

Mår mycket bättre idag så de blir definitivt utgång ikväll. Känner mig riktigt taggad faktikst. Kan bero lite på Fredrik som är så söt. Visserligen ska han stanna hemma men han är söt i alla fall. Har suttit och tittat på en massa sex and the city avsnitt idag, vilket nog är första gången jag gör det sen vi flyttade hit. De får en på mycket bättre humör i alla fall.


Kizz och jul

Fick biljetter till Kizz men var inte vidare svårt då de fortfarande finns biljetter kvar haha

Ska julpynta lite i lägenheten nu men de går inte så bra för att det är grejor över allt och jag är ganska trött :p update med resultat senare :D


Bildregn

Nya skärp från Asos

God sallad som jag och Fredrik slängde ihop :)

Morgontrött i Övik

Bacon-inlindad sparris

Lördagsmys med tjejerna

Lite mys med Fredrik

Camillas snygga skor som jag fick låna

Dages mat på Starz. Mycket större än vad den ser ut att vara och inte vidare god :P

Camillas mycket godare mat :P


Önskelista 2009

Satt och funderade på vad man önskar sig själv eftersom man springer hela tiden och letar presenter åt andra men inte åt sig själv. Jag tycker att det är fult att fråga efter saker, speciellt dyra saker. Jag har inget emot att andra gör det men jag kan inte göra det själv. Men i år önskar jag mig faktiskt en sak och det är en bra kamera, inte bara en skit kamera som går sönder efter ett halv år. Utan en bra som håller ett tag och som tar lite bättre bilder än de vi tidigare har haft (tror de ligger tre stycken här som alla har olika problem och vägrar att fungera). Annat som man alltid upp skattar att få är sängkläder, helst då matchande. Känner redan nu hur hemskt det här låter. Tror jag ger upp :)

 


Bokmal?

De tre böckerna jag fick hem igår är nu utlästa. Tjoff sa de bara och nu har jag inget att läsa igen. Böckerna var på tok för korta, bara 300-400 sidor. Får fara på jakt idag efter tjockare böcker :P

Note to self

Sluta köpa böcker från Adlibris!!!!

Ska hämta ut tre böcker idag och beställde just fyra nya. Någon annan med samma problem?


Bedtime

Vill göra om i vårat sovrum, är verkligen less på färgen på väggarna och allt känns lite opersonligt. Möblerade om tidigare i veckan men skulle vilja göra något drastiskt. Lite inspiration:

 

 


Kiss me?

Kiss ska spela i Sverige i sommar och biljetterna släpps på fredag klockan tio när jag har redovisning. Hade det varit en lektion så skulle jag lugn skippat den men en redovisning? Nja. Fredrik ska försöka få biljetter. Skulle vara riktigt roligt att se dem, de är ju lite kult. Genes tunga lär ju vara en upplevelse :P

Nä håll tummarna för oss. Känns som att man hela tiden väntar på att roliga saker ska hända men det händer aldrig något sånt roligt just nu. Kan i och för sig vara för att det är måndag. Tycker inte om måndagar. Torsdagar är en av de bättre dagarna på veckan :P

 

Tänk dig att se detta live?


New Moon update

Har nu sett filmen och måste säga att jag är mycket nöjd. Förstår inte allt tjat om att Twilight ska vara bättre. New Moon följer boken på ett bättre sätt än Twilight. Sen står Bella inte och stönar hela tiden haha. Även lite mera action vilket jag tyckte var intressant. Längtar tills tredje filmen Eclipse då jag tror det blir ännu mera action. Roligaste i hela filmen var nästan när Jacob tar av sig sin tröja och man hör hur hela biosalongen börjar fnittra hysteriskt.

Aro, Marcus och någon som jag glömt namnet på :P


New Moon

Om inte allt för lång tid ska jag bege mig till stan med Milla för att se New Moon. Spännande :D Återkommer med en recention :D

 


Bågskyttar i skogen

Middagen igår blev till utgång med en lång efterfest. Slutsatser man kan dra av det är att man inte ska lämna tre tjejer ensamma med några liter vin, för de spelar ingen roll hur mycket vitlök de har ätit så blir man ändå party sugen. Tog det ändå lugnt (vilket jag är glad för idag). Vi dansade mycket och skrattade ännu mer. Missade dock Frida på både ditvägen och hemvägen, för att vissa ville bums gå så himla fort. Spontana utgångar är så himla bra. Vi lånade smink, smycken och skor av Camilla då vi hade tagit på oss tjockis kläder för att sitta och svulla i oss god mat. Trots bristen på pengar så gick vi ut, tack och lov för E-pubben som har gratis inträde.

Tack tjejer :D


Books vs Movies

Sitter och ser på film själv (Underworld) och Fredrik sitter vid datorn. Längtar tills imorgon då det är dax för New Moon. Har i och för sig inga förväntingar då jag tycker att det är den sämsta boken av de fyra. Det är lite som en övergångsbok, typ som näst sista Harry Potter. Boken är en nödvändig del i historien även om den nnehåller en massa ångest och förklaringar. Kan ändå vara intressant. Har läst att filmen är både bra och dålig, bra för att den är väldigt lik boken men dålig om man jämför med Twilight. Jag har en teori om att de som läst böckerna kanske uppskattar filmen mer än de som bara sett första filmen. Varför? Jo, för att då vet man vad som händer och kanske med lite mer förståelse om varför.

 

Bella och Nessie


?

Please put the smile back on my face

Modo - Luleå

Vill också se hockey, pappa trodde att man kunde göra det över antingen expressen eller aftonbladet men hittar inget sånt. Eller ja via expressen kan man se om man vill betala för matchen, vilket jag faktiskt skulle göra om det inte var för att vi får pengar först nästa vecka och man har inte direkt så mycket pengar kvar. Dumma hockey. Nu när Foppa spelar verkar modo ha fått ett stort upsving och kanske det blir roligt att följa matcherna igen. Skulle kännas så bra om de inte längre låg sist :)

 


Tack pappa!

Vi har Pappa att tacka för allt... Klicka på länken och se själva :)


Tiden går fort när man har roligt

Känns som att denna vecka går mycket fortare än förra. Redan har onsdagen bara försvunnit. Kan ha något att göra med den mycket sköna sovmorgonen jag tog i morse. Mamma har inte MS. Vilket både är bra och dåliga nyheter då det inte är en kronisk sjukdom men dåligt för att man inte vet vad det är hon har drabbats av. Mer tester för lilla mammi innan vi vet vad. Tänker på dig mamma!

Ska btw se New Moon i helgen, väldigt spontant faktiskt. Känner inte att det var nödvändigt att se den på premiär helgen utan hade tänkt att gå nästa helg istället (mindre folk = bättre platser). Dock fick Camilla en biljett över och de tackar man ju inte nej till, så på söndag smäller det :D

Tycker faktiskt att Emmett är het han också :D


One more time?

Läste just på Metallicas hemsida att de ska tillbaka till Europa i April. Tre datum är bokade än så länge, två i ryssland och ett i norge. De kommer att lägga ut fler datum idag och kan ju säga att jag och Fredrik är mycket förväntasfulla. Favorit i repris? Vi som lovade varandra att inte fara på fler konserter utan lägga pengarna på annat i stället (en utlandsresa) och nu är vi båda lite ambivalenta. What to do? Kizz skulle ju också kanske komma till Sverige. Så mycket bra musik att se och så lite pengar att göra det för. Dags att skaffa ett extra jobb?

Snart trebarnsmamma

Denna lilla babyn har varit inne i mitt huvud ett bra tag men om ynka 15 dagar ska idéen äntligen komma till liv. Trodde aldrig att jag skulle vara så nervös, har ju redan "fött" två. Så spännande att skapa något permanent som alltid kommer att följa med en. Denna kommer jag dock inte att se så ofta då den kommer alltid att vara bakom mig.

Inspiration:

 

 


Tisdag

Å vilken härlig dag. Den har verkligen gått i kompisarnas tecken. Många bra och långa samtal. Vissa face to face och vissa via skype. Längtar så tills alla är samlade igen. Hur bra skulle det inte vara att ha en nyårs fest bara för folk som man tycker om och inga andra? En enkel middag, roliga spel. Lite ultrastar och sen skåla och hurra vid tolv slaget? Anyone intrested? :)

 

Kanske ska klippa lugg?

 


Shopping sugen?

OH JA! Hur många julklappar får man köpa till sig själv?

Mindre måndagsångest än vanligt

Denna dag känns inte lika hemsk som måndagar brukar göra. Kan ha något att göra med att kursen faktiskt har kommit igång lite. Kanske Paradise Hotel igår kväll gjorde sitt haha. Kan säga att jag och Fredrik skrattade massor. Hysteriskt roligt. Har aldrig sett serien förut och måste erkänna att jag inte riktigt förstår vad det går ut på? Att de ska dricka alkohol och göra bort sig?

Förstår inte varför de istället för denna serie inte säder Big Brother!!!

Fick ett sött mms inatt..Taaack söt <3


Jul, jul, strålande jul

ÅÅÅ vad jag längtar till jul! Såg just en julfilm "Will you merry me". Riktigt corny och förutsägbar men både jag och Fredrik tycke om den ändå. Fick en att verkligen längta till jul. Älskar riktigt juliga filmer, väldigt annorlunda från filmer jag i vanliga fall tycker om. Vill se fler, dock kanske de räcker just nu då det inte ens är första advent. Har ju redan köpt en och en halv julklapp. Tror att denna julen kommer att bli en riktigt bra jul med dop och allt. Även om mamma och pappa är i arvidsjaur. Tänker kanske besöka dem. Har inte varit i Arvidsjaur på evigheter. Men känner att just över julen så vill jag vara i Örnsköldsvik. Detta blir dock den andra julen någonsin som jag inte träffar mina föräldrar något alls på julafton. Alltid lite sentimentalt. :)


Inte så härligt som det låter

Vaknade för ett tag sen och insåg att jag har sovit i 12 timmar och känner mig tröttare än någonsin. Förstår det inte, var inte alls trött igår. Blir att ställa väckaren imorgon så att man inte bara sover bort hela dagar. Skönt att inte vara bakis en lördag, dock lite konstigt. Vet inte riktigt vad man ska göra dock, behöver ju inte plugga eller ligga ner och se på film hela dagen. Bio kanske? Får höra med Milla hur hon mår eftersom hon var ute igår.

 

Snyggt :)

 


Friday the 13th

Johan var så snäll och påminde mig om att det var fredagen den 13e idag. Inte snällt tycker jag. Hade helt missat det, men nu är jag mycket väl medveten om det. Så tänker inte göra något alls idag. Vi skulle ner till stan och äta middag uta (Fredriks muta för att jag inte festar i helgen) men jag  är inte direkt på humör för att äta inne i stan så han ska laga middag åt mig istället. Mysigt det med :)

Hoppas att alla klarar sig ifrån några lyckor idag!!


Still waiting

Sitter och väntar på posten och hoppas att den inte redan har kommit och jag inte fått något. Camilla fick nämligen sin hemtenta hemskickad och när jag kom hem låg inget i brevlådan. Tittade även i grannarnas för att se om de hade fått post, vilket de inte hade. Skulle vara så surt om jag måste vänta tills imorgon för att få reda på resultatet. Håll tummarna, det behövs. Camilla klarade i alla fall sin hemtenta vilket är mycket bra. Hoppas att jag också klarar den :/ Måste fokusera på annat ett tag, nyaste Two and a half men har kommit ut. Får roa mig med den.

Update: Klarade tentan!  :D två poäng från att få vg på kursen :D


Lill-Lördag

Kanske inte direkt en utgångsdag men det blev en liten prommis idag och sedan tacos. Kändes väldigt lyxigt måste jag säga, dck väldigt gott. Det lsom blev över slängdes ihop till en taco paj så nu har vi matlåder för några dagar. Är ganska less på mina matlådor som står i kylen, det enda som jag tycker är riktigt gott i en matlåda är spagetti och köttfärssås. Så de blir mycket sånt, gärna stark köttfärs YUMMY!

och Grattis Frida till praktiken! :D mycket roligt! :D

 


Ny dag, nya tag

Litet snack med vissa personer igår gjore mig på mycket bättre humör. De känns ännu bättre att titta ut och se att snön ligger kvar från igår. Ett steg närmare julen.

Idag är det också bara tre veckor kvar! Tre veckor tills något blir permanent innålat på min rygg. Can't wait. :)

 


Stina is 21% lucky today (according to Facebook)

Förstår verkligen varför jag mådde så dåligt igår (och idag). Dumma PMS. Hormoner kan verkligen förstöra humöret ibland. För att inte tala om aptiten. Mår verkligen illa idag. Brukar inte göra det men just nu ska allt jävlas känns de som. Tror dessutom att lektionerna idag hade varit riktigt intressanta vilket känns riktigt surt. Känns som man sviker alla när man är hemma :/ I hate it.

A little laugh

Denna reklam är den bästa reklam jag har sett på länge (främst riktat till Valeria som inte ser svensk reklam längre, och ja :) I morgon funkar bra ;) )


I'm bad, i'm bad, you know it.

Inte en bra dag, inte alls en bra dag. HEMSK. Tycker att schemat till moment två i denna kurs känns riktigt drygt. Plus att det suger att vara student. :/

Mellanmånad

Satt igår på bussen och tänkte lite (ovanligt) att november är verkligen en mellanmånad. Oktober så fyller jag år och det är Halloween, så mycket roligt som händer. December är det jul och allt som kommer med det. November så sitter man bara och väntar känns det som.


Har helt vänt på dygnet i helgen, sov till halv tolv igår så att gå och lägga sig igår kväll var inte riktigt så lätt.


Och ja, det blev utgång i fredags, så mycket för den vita månaden. Men måste säga att det var riktigt kul att gå ut i Övik. Dock mycket konstigt folk ute, kände bara igen några stycken och vissa var riktigt otrevliga. Men roligt sällskap. :)


Varken jag eller Fredrik ville riktigt fara till Umeå, kändes så skönt att bara vara i Övik och umgås. Kändes lite som att det var jul och man väntade på att alla skulle komma hem. Julen kommer att bli så härlig, även om en viss person envisas med att inte komma hem. :/


Why does it rain?


To party, or not to party...That is the question....

Mitt nya bälte btw som jag beställde med Camilla. Miss you!

Hockeykväll

Men inte modo som spelar utan Sverige, vilket kanske gör att det går lite bättre. hahaha.
Sitter vid lillebrors dator igen med webcamen och han sitter och stirrar på allt jag skriver. Tydligen skriver jag snabbt också. Köpte en farsdagspresent till fadern min idag och han fick den också idag. Någon verktygsgrej som han ville ha för att fixa bilen och nu när den inte riktigt funkar så behöver han den.
Har även fixat chaffis tills imorgon om det skulle bli utgång. Försöker övertala Fredrik :D


Mycket nyfiken lite skit. Inte får han veta vad jag ska tatuera heller :P


Torsdag i Övik

Har vaknat så många gånger i natt. Men hittade lillebrors webcam s´å har lekt lite med den. En väldigt rolig grej måste jag säga.
Det snöar faktiskt lite idag, men de är mer som regn.

Fredrik står och skrattar åt mig i bakgrunden

Min fina tröja

Ska låna bilen idag och åka runt och göra övik osäkert, men lugn bara lugn, inte jag som kommer att vara bakom ratten :P

Övik

Väntar på att få gå till bussen som ska ta oss till sjukhuset och sedan vidare till övik. Blir alltid lika stressad och tycker inte alls om det. Hemresa ska vara kul, man ska inte må illa av all stress. Dock blir det alltid så. Förstår inte varför jag stressar upp mig så mycket. Längtar så tills vi skaffar bil. Gu så skönt att slippa åka denna dumma buss (vars hemsida inte funkar för tillfället) så vet inte riktigt hur länge vi får stå och vänta på bussen heller. Det bästa med bussen till övik är att jag brukar lyxa på och köpa mig en tidning att titta i. Inte hel fel.

On our  way.


Onsdag

Igår var intressant, vi satte in antenkabeln till tvn i sovrummet. Detta är intressant för att vi har ju trots allt bott här i över ett år. Det tog typ tio minuter att fixa men vi har bara inte gjort det. Undra hur lång tid det skulle ta att fixa allt annat vi inte gjort som spegeln i hallen, lite mer grejor i sovrummet och en lampa i hallen. Bokhyllan känns också lite tråkig sen vi flyttade alla böcker in till sovrummet. Men man kan alltid inreda lite till senare. Lägenheten blir lite mysigare då man börjar få ordning på allt, ett år senare.


Good night!

Måste säga att salladen blev sjukt god. Verkligen att rekomendera. Fredrik tyckte till och med om den. Längtar hem till Övik och tacos. Skulle vara väldigt härligt att åka hem och umgås lite med mamma och pappa och lillskitarna.

Skönt med sovmorgon imorgon i alla fall....

 

Ska ta reda på tvätten men vill inte


Soup

Gjorde champinjon soppa till förkylda Fredrik. Tycker inte om svamp men soppan blev riktigt bra. Även lök och lite bacon i den för att göra den lite roligare. Ska även göra middag till Fredrik. Det blir något salladsliknande med parmaskinka, mozzarella, tomat (som jag glömde köpa, måste fara en gång till på affären) och lite annat gott. Sen blir det efterrätt också. Har inte tiktigt listat ut vad det blir men de får vi se. Känns som en mat dag idag. Men något måste man göra för att fira att kursen är avklarad. Efter nästa kurs har jag gått precis halva programet, Yay me!

 

 


Whiskey in the jar

Fredrik är förkyld. Vi har som en liten gylleneregel när den andra är sjuk vilket är att den friska personen dricker whiskey för att hålla sig frisk. De har funkat varenda gång hittills så varför ska de inte göra det nu? Sist så blev fredrik sjuk för att han glöde bort att dricka whiskey när jag inte mådde så bra. Men whiskey på en måndag känns väldigt fel måste jag säga....


En månad kvar!

Idag är det precis en månad kvar till det är dax för nålen igen. Tror dock inte att det kommer att göra så ont denna gång då de inte ska ske på revbenen. Tur det kanske. Är inte nervös än så länge, det är ju trots allt väldigt lång tid kvar.

 


En månad kvar!

Idag är det precis en månad kvar till det är dax för nålen igen. Tror dock inte att det kommer att göra så ont denna gång då de inte ska ske på revbenen. Tur det kanske. Är inte nervös än så länge, det är ju trots allt väldigt lång tid kvar.

 


Måndag

Mår fortfarande illa. Vi kom också på varför jag har så ont i lungorna. Vi glömde att stänga fönstret övanför våran säng när vi gick och la oss så tror inte att det har varit så där jättevarmt i vårat rum den natten. Skulle vara så skönt med en sovmorgon idag men när man bara har skola två dagar denna vecka (som dessutom är obligatriska) känns det inte direkt som läge för att stanna hemma. Har även redovisning idag. Vet inte riktigt hur det ska gå.

Catwoman, Djävulen, Mimmi och Kallur!


Overkill

Börjar känna mig lite smått som en människa igen. Jag kan sitta up. Gör dock ont när jag tar djupa andetag. Så hårt gick det till igår. Skäms till och med lite.

Fredrik och jag har bestämt att vi inte ska supa förän julfesten (kan ju inte säga att jag tror att de kommer att hålla). Julfesten den 5e december så blir spännande och se om vi lyckas hålla ut. Istället för att supa så tänkte vi umgås. Spendera pengar på annat. Vi är ganska dåliga på att hitta på saker bara vi två så.

Så här snygga var vi igår.


RSS 2.0