Free Friday

Tycker om mina lediga fredagar. Det förlänger helgen otroligt mycket. Måste sluta shoppa på dessa dock. Denna vecka stod skor på inköpslistan och skor hittade jag. Två par fick följa med mig hem och är väldigt nöjd. Skulle även åka och titta på sängar med Fredrik men på något sätt så övertygade han mig att vi faktiskt ska köpa en säng så nu har vi köpt en. Inte en 160 som jag ville ha utan en 180. Och inte den lite billigare som jag ville ha utan en mycket dyrare. Och detta precis efter jag köpt skorna. Då där avbröts shoppingen ganska snabbt. Lägger man ut sjukt mycket pengar på en säng så har man inte direkt råd att shoppa mer. Suck. Som tur är så är leveransen beräknad till november och allt måste inte in denna månad. Och det som är ännu sjukare är att huvudgavel inte ens ingår. Så de måste också köpas. Trodde aldrig att de skulle vara så dyrt att köpa säng. Men de är som Fredrik sa att nu behöver vi kanske inte byta på tio år. Work work

Känner att mitt liv just nu är jobb, jobb och ännu mera jobb. Som tur är har man något roligt inplanerat (USA!!!!) så de är fokus punkten. Nu är det bara en arbetsdag kvar till en tredagars helg! Underbart. Hinner till och med ner till Örnsköldsvik en sväng. 


Måndag

Har spenderat helgen i stugan och umgåtts lite med folk. Tre fina barn har varit med och de är jätte söta. Men när
De hysteriskt börjar gråta för att de inte får en risifrutti eller bara för att så känner jag hu detta händer.  Me

Hade en dag för mig själv i fredags. Tog en fika och läste en tidning på stan (med mig själv) och gick runt i en massa butiker. Det enda jag köpte var ett par te koppar från indiska. Tänkte att de kan vara mysigt inför hösten så nu sitter jag och njuter av andra koppen te för ikväll. Tatuerade mig också i fredags och måste säga att en dag att bara göra det jag ville var riktigt härligt. Nu när jag är ledig varannan fredag så blir det mer egen tid att se fram emot och bara njuta av livet istället för att bara jobba i ekorrhjulet. Sen lite extramys med Fredrik är ju alltid uppskattat.


Kräftskiva i gideå


RSS 2.0