The Wednsday

Ska sitta och plugga nu, ska även hinna gå hem och packa innan ett, sen blir de plugg och hoppa på en buss, sedan stressa i sig maten och sedan iväg på fest. Känns som om jag vill få tentan bort gjord så fort som möjligt. Hade lite väl mycket saker i huvudet igår så de gick inte så bra. Men idag ska jag ha telefonen avstängd för att förhindra en massa jobbiga medelanden.

Sen har Fredrik också tenta idag, han sitter och pluggar lite nu, så där 45 minuter innan tentan :P

Lycka till älskling :D

Råkade bara sova över hos Fredrik, vet inte riktigt hur de hände men haha :D

Steak

Nu har jag införskaffat en gigantisk flintastek, efter all the drama så ska jag äta gott med Fredrik. En riktig helg lunch mitt i veckan. 
Stek med potatiskroketter och sås till. Yummy yummy in my tummy. Väntar bara på att Fredrik ska komma hem
så att han kan fixa köttbiten så att den inte är så stor, jag vågarinte riktigt :P
image105
Ser kanske inte så aptitligt ut just nu, men om typ en halvtimme så :D


GAH!

Jag har en tenta att skriva vill inte tänka på en massa skit. Hatar det här verkligen. Ringde Fredrik i natt när jag verkligen inte orkade mer men väckte honom (inte så konstigt med tanke på att klockan var typ två) sa att han skulle ringa mig innnan han gick till skolan, men nope. Det måste han ha glömt bort. Need to talk to someone now. Ingen som inte jobbar eller som är ledig från skolan som har tid att prata så att jag kan få ur mig allting och fokusera på tentan?


image104
This is what I want, nothing else.

Sen när fick killar pms?

När började killar klaga på att man inte hör av sig, att man glömmer bort dom, att man inte bryr sig? Känns som om jag är en hund som löper och alla andra hundar vill något :S

Kan de inte bara sluta så jag slipper all skit. Om jag inte är online på msn de närmsta åren så är detta just orsaken. Springer snart hem till Fredrik och gömmer mig under hans säng med dammsugaren.

image103
Är det så där man ska göra fö att få tyst på dem?

Valeria, vi måste verkligen skriva den där boken

För några år sedan hade jag något på G med en viss kille, de blev aldrig någonting för att han var väldigt konstig och ville aldrig träffas och betedde sig som jag vet inte vad. Jag blev less och glömde ärligt sagt bort honom, pratade aldrig med honom förän nu.  Jag hatar när någon säger "ja vi kan träffas si och så och se den och den filmne, ta den bussen hem" så börjar man planera och sedan from out of nowhere säger de "nääää, de går inte, jag bara skämtade, jag är så ful att du skulle nog hata mig om vi träffades." Sen nu typ två år senare

*********säger:

har du tänkt på mig något, sen vi slutade prata?


********* säger:

om jag hade fortsatt skrivit med dig, tror du att det hade kunnat blivit någonting då?



Seriöst, jag undrade ett tag vars han tog vägen men sen glömde jag totalt bort honom.  Eller totalt och totalt, jag tänkte bara inte på honom. ´

But sorry, som jag sa till Fredriks mamma, Fredrik är den enda för mig från den första stunden jag såg honom :)


BTW: Jag behöver hjälp, min lampa i badrummet har gått sönder eller slutat fungera eller vad lampor nu gör när de inte lyser när man her på lyset och jag har inga lampor att byta ut den trasiga med. Vilket gör att det nu är mycket mörkt i mitt badrum som inte är särskillt bra när man är mörkrädd :P Så nu måste någon komma hit och hjälpa mig på toa haha

My Sharona

Vilken helg det har varit. Sundsvall och Wallmans salonger var helt perfekt. Grattis Karin! Fredriks mamma fyllde 60 och de firades med tre rätters middag, sång, dans, drinkar och massa mer.
Det var verkligen helt underbart.

Kalle och Karin (Fredriks föräldrar)
image95

Zebbe, Erik, Jonas och Fredrik (Fredriks bröder i en liten liten soffa)
image96

Anna, Karin och Jag
image97
Showen
image98
Klänningen, Fredrik var så dålig på att ta kort så jag var tvungen att ta själv hahaha :D
image102
Matchande <3
image101

Snabbis

Ville bara önska alla en bra helg, eller lördag, ska ner till sundsvall nu. Hoppas att klänningen håller, har använt superlim.  Miss you girls!


Guess who's back, back again, Stina's back, tell a friend

Är upe i Umeå efter mågna om och men. Höll på att bli tokig där ett tag. Skulle titta busstider på internet men ingen av våra tre datorer hade ett fungerande internet, smart som man är så drog jag slutsatsen att det måste vara modemet. Mycket riktigt. Den lilla lådan ville inte blinka alls. Pappa satt i möte och mamma visste ej hur man gjorde, inte jag för den delen heller. Dock ringde pappa efter ett tag och den var tydligen instäld på en timer, men de löste sig tillslut. Känner mig helt mör efter att ha åkt buss i två timmar, känns som om det tog typ 12. Dock lite bättre nu när jag och Frida tog en efterlängtad promenad i  kvällssolen.

En annan rolig grej: Har nämt massor med gånger att jag ska ta med Fredrik in på stan på Fredag och köpa lite last minute stuff innan vi ska ner till sundsvall. Dock är killar som dom är  (för att citera 8a-åriga Markus "De enda två sakerna som killar kan göra samtidigt är att klia sig i röven och peta sig i näsan") så nämner Fredriki i förbi farten att han ska plugga med Johan i morgon. En fråga bara, är inte detta typiskt killar (och vissa tjejer), när det är något som de inte tycker är speciellt så glömmer de gärna bort det. Jag säger inte att jag är så mycket bättre.

Så tjejer, dax att boka hotell snart? :P
image94
vet dock itne vad bilden har att göra med hotel men :P

I just want you to know who I am

Övik är en väldigt intressant stad, besöket hos doktron gick bra och jag beslutade mig för att stanna kvar yttligare en dag eftersom jag var itne så snäll mot Markus som satt och väntade på mig i några timmar igår när jag drack te med Madde, Carro och Emelie. Jätte mysigt.

Idag så for jag på Mackes fotbollsträning, fick stå i mål iklädd jeans och tröja, inte särskillt det ultimata om man vill spela fotboll. Pappa tog självklart en massa bilder men ser gigantisk och mycket klumpig ut så nja :S

Vår tecken?

När man kan gå på stan och sitta och äta mjukglass, då är det vår.
image92
Fotomodellen är Frida Åhman :P

Home sweet home

Är hemma i örnsköldsvik. De trodde ni inte va? Fredrik höll sitt ord och ringde idag. BIG +. Hittade även världen sötaste klänning som tack vare Frida blev min. Thank you!

image88Sjukt söt.
Close up på klänningen
image89

image90Hittade även en tröja för 50 kronor på Gina Tricot

image91Close up

This is love

Stina: Vilken fin och liten näsa du har....
Fredrik: Mmm, till skillnad från din :P
Stina: Meh!
Fredrik: Jamen de är ju sant ju!


(Fredrik vill gärna tillägga att allt var på skoj, dock ska ajg boka tid hos doktorn för min abnormalt stora näsa, eller inte :P)

Förlåt om jag är väldigt osocial just nu. Men det förändras, med i morgon. So call me ;)

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Är på något sätt bakis idag. Skulle först bara på stan med Fredrik, Jonas och Anna (fredriks bror och hans tjej). Vi satt och åt mjukglass på torget, hur mysigt som helst. Köpte sedan presenten till Fredriks föräldrar innan vi åkte tillbaka till Jonas och Annas lägenhet där vi fixade och donade med presenten och drack lite cider. Det hela slutade med att vi åt middag där och spelade Wii hela kvällen. Annas systers kille Tobbe kom också dit. Var verkligen jätte trevligt. Ibland är det de oplanerade kvällarna som är roligast. Vi gick dock hem ganska tidigt eftersom vi blev så trötta. Men de var hur kul som helst. Gillar verkligen deras lägenhet, hur snygg som helst. Vi for också och tittade på en möbel affär, Boom. Tur att man inte har så mycket pengar, annars så skulle man köpa på tok för mycket saker.


Zombie Strippers

Jenna Jameson, porrstjärnan, som inte är det längre utan har nu skrivit en bok bland annat. Har själv läst boken, kan ju säga att det var intressant men dock inte lika bra som "Scar Tissue" om amn ska gämföra med någon annan kändis biografi som handlar om sex och droger. Nu ska dock Jenna göra skräckfilm, Zombie Strippers.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article2275054.ab ----> om ni vill se henne själv komentera filmen.
image87

The Bank Job

Jag säger bara Jason Statham, hur kan man inte tycka om denna kille.

För det första: -Han gör i stort sett bara bra filmer; Snatch, The Bank Job (som vi just såg), In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (hysteriskt bra), Crank, The Transporter, Lock, Stock and Two Smoking Barrels sedan var han med i The Pink Panther dock bara en liten roll. Detta är dock bara ett ur val :D

För det andra: - Han är ruskigt snygg

image82image83
image84
image85image86

För det tredje: Han spelar väldigt bra.

Kan skriva typ 10 orsaker till men vill inte tråka ut någon :P


Vad tror du att det är?

Följde med Frida till doktorn igår. I ca 5 och en halv timme satt vi där och de tog prover och klämde på hennes mage. "Gör det här ont? okej då ska jag klämma lite mera där" och de kom inte fram till någonting. Sista läkaren frågade till och med Frida vad hon trodde att det var. Vilket är mycket mysko. Mycket mysko. Men Frida verkade iaf bättre när vi gick därifrån. Kanske för att hon inte orkade lyssna på mitt eviga 
bablande :P

Igår var det två veckor sedan jag och Fredrik gick på diet. Kan ju inte säga direkt att den har funkat. Har itne gått ner ett skit. Så när jag flyttar hem börjar jag med min egen diet som jag har velat testa ett bra tag nu. Sen när utslagen är borta blir det iksu som gäller. Beach 2008 börjar närma sig. Längtar så.

Hinner utslagen försvinna så ska jag nog ha den rosa klänningen på 60 års kalaset :)

Hemma?

Har just nu tre hemma, hemma i övik, hemma i mitt rum och hemma hos fredrik. Sen jul har Fredriks lägenhet fått agera som "the main home" så att säga. Men på grund av vissa omständingheter så ska jag "flytta" hem. Till min lägenhet. Vi har inte bråkat och de är inte något sådant. De är itne att vi inte kan bo ihop. Utan av den enkla anledningen att Fredrik måste plugga. Ändå känns det som om vi tar ett jätte stort steg tillbaka, fastän jag vet att vi inte gör de. Känns ungefär som när ett av mina exs mammor inte tyckte om mig, så när man var där så kände man sig väldigt ovälkommen. Dock vet jag att jag är mycket välkommen hos Fredrik, bara inte lika ofta som förut. Fram till sommarlovet. Weird. Sen är det sommar och vi kommer att jobba och inte ha tid för varandra, sen far jag till spanien och efter det får vi först träffas ordentligt. i slutet av Juli. Scheisse.

Och stakars Frida som är sjuk :( Känns inte bra alls. Hoppas att mitt råd funkar. Kanske inte så medicinskt men de är inte jag heller så. Det är min helt egna kur som jag kommit på helt själv. KRYA PÅ DIG!

till valeria: Ser inte så sommrig ut alls riktigt, inte med sjalen haha men måste dölja utslagen :p

image80
image81
Blommor, blommor, blommor, tydligen jätte modernt :p

Jag skriver inte

..inte för att jag inte har något att säga, utan bara för att om jag skrev så skulle jag tjata om mina utslag som bara blir värre och värre, fastän Fredrik säger att de blir bättre. Ah I just say, fuck it.

Dock är detta en underbar dag. 10 Månaders dagen. Trodde aldrig i min vildaste fantasi att det skulle räcka så långt :P Tänk vad fort tiden går. 10 månader, de skålar vi för! :D

image77image79
Love him so much :D



Bilder

Mer bilder från i Lördags:

image73
Frida i snygga gladögon ;)
image74
This is how we do ti on the dance floor :D

image75
:)

image76
Inte tar jag på mig dom igen innom den närmsta framtiden :p




Me my friend and bf :D

Nu är de fan i mig party :D Jak blak (vattenpipta) opch spirt. samt frida och freddie :D de enda som saknar är valle :( BE HEEEERE!

Lite bilder :D

image69
kläfdet

image70sötis

image71
glasögon maffian

image72
alla gillar jak blak :D

mer festande för oss hoppas att alla har lika kul (läs VALERIA VÅR ÄLSKADE KÄRA BÄSTASTE VÄN I HELA VÄRLDEN!!!!) KOM HIT FÖR FAN! :P



My star

Ibland så händer det oväntade saker. Har fåt hemska utslag över bröstet. Känns inte bra när man ska ut imorgon. Har ingenting att ha på mig. Då for jag och Fredrik in till stan och tittade runt. Efter många om och men så resulterade det i att jag köpte en rosa (!!!) klänning på Gina Tricot. Ska ha den med en svart sjal för att dölja det mesta.
Var även tvungen att köpa underkläder eftersom jag inte har några rena och orkar inte tvätta just nu. Det blir på söndag. Plus en hårborste eftersom min var fulli hår :P

image65

Framsidan av klänningen
image66

Baksidan. Tack vare ett litet band där bak så syns ej bh:n men den har ändå djup rygg :D
image67

Fredrik hittade också någonting, som jag också vill ha. Stjärnglasögon på HM. Skit fult men coolt.
image68



I know some people, who knows some people, who robs some people

Fick ett mycket glatt besked av mamma idag. Gör hela min sommar så mycket lättare. Känns typ som att vinna på Lotto eller något. Kanske de man ska göra idag när man känner sig så lyckosam. Börjar äntligen att må lite bättre tror jag. Eller hoppas i alla fall eftersom att det är Vattenpipa + Guitar Hero på lördag som gäller.

Skickade in en ansökan till några resebolag om sommarjobb, men fick svar av ena idag där hon tyvärr medelade att det inte fanns någon tjänst som de kunde ge mig, däremot så skrev hon att om jag sen skulle ha praktik så skulle det finnas möjlighet att praktisera där. Vilket jag tyckte i alla fall var ett positivt svar :D

Sen att resan är nu bokad till Alicante i spanien istället för portugal känns verkligen bra :D

This summer is ours!
image64

Ibland är det bara en sån dag.

image63

Valla, here I come

Ringde till Kerstin idag. Min förra arbetsgivare, har gett upp med att försöka något annat, och frågade om jag fick jobba där i sommar med. Hon lät väldigt glad och positiv till det hela eftersom "det är alltid bra att någon med erfarenhet och tycke för jobbet" ska jobba. Känns dock riktigt bra. Ska jobba mellan den 16 Juni och 13 Juli. Fick välja mellan det och 5e Juli till 18 Augusti. Men känns helt perfekt att jobba första perioden :)  Så kan man få vara lite ledig sen. har spenerat hela dagen framför datorn känns det som. Har pluggat och fixat lite saker. Fredrik har sovit hela dagen och när jag väcker honom säger han bara "jag måste sova för att orka plugga". Yeah right. När han väl vaknar kommer han inte ha tid att plugga. Kanske ska göra som igår och lägga grönsaker på hans kind, visserligen vaknade han inte då heller.....


Sjuksköterska kanske?

Vad ska man bli? Ja inte dp sjuksköterska, inte riktigt min grej, kanske kan ta på mig någon sådan klädsel för Fredrik men aldrig seriöst. Håller på att anmäla mig hit och dit och fattar nada, måste prata med Ida och se om hon har fått någon rätsida på det hela. Ska även söka jobb. Så håll tummarna.

image62
Vad säger man? ja du, inte blev jag klokare iaf....
Det roligaste är att jag läste företagsekonomi på gymnasiet men tydligen är ekonomi och företagande det jag passar minst som. Bara en sån där rolig poäng :p

There goes my finger

Brände mig just inne i ugnen, ena knogen på tummen är helt sönderbränd, eller de var väll att ta i, men den är röd och svider som bara den. Ser inte så vackert ut heller. Fredrik förbjöd mig att någonsin använda ugnen igen. Det positiva är dock att jag mår så mycket bättre än igår. Även om denna dag har varit lite ehm, rolig. Oscar (mitt ex) kom och hälsade på Fredrik så jag fick utrymma lägenheten och gå till min. Gick dock bra, pratade med Madde i två timmar. Känns konstigt att ens nuvarande kille är kompis med ens ex. Fredrik är dock faktiskt kompis med både Luke och Oscar vilket gör det hela till dubbel trubbel. I början så var det jätte läskigt och jag skämdes nästan, fast jag vet itne varför.
Har dock vant mig nu. Nästan. Jag är dock bara glad att Fredrik inte varit tillsammans med någon av mina kompisar, för som Valeria sa för ett tag sen. En kompis kille är off limits, spelar ingen roll hur länge det var sen man var ihop. Big NO NO.

Fredrik har nu somnat IGEN. Han är som en docka, när han lägger sig ner så sluts hans ögon. Ska passa på att ringa till Valle nu medans han sover ;)

image61
Vill även tacka Carro för halsflussen.......


Summer plans

Sen ahr jag kommit på vad vi absolut måste göra i sommar. Träffas, drickla lite vin, röka vattanpipa och samtidigt sy! Egna kläder, göra armband, hansband. Typ en pre-somamr resa träff! Hur bra skulle inte de va? :p Köpa pälor och göra armband...ja allt! :D

I'm a sick basterd

Hej hopp! Har varit totalt däckad sen i fredags kväll, inte på grund av alkohol (om de ändå vore så väl) utan av halsfluss. Till en början gick det bra, men sen när det började göra ont när jag andades och när jag svalde något så kändes de som om jag skulle dö (typ) så fick jag nog.
 Detta var på Lördags kväll, söndags morgon gick jag och Fredrik till sjukhuset eftersom bussen var antingen sen eller tidig.
Farbro Doktror informerade mig att jag hade blåsor i halsen som kom med Halsfluss. Också hade jag 35.6 i feber, eller minus eller något vilket var jätte konstigt. Sen också att jag var allergisk mot penicillin. Tydligen har jag varit det länge så alla andra gånger jag har ätit penicillin så har det varit väldigt obra. Fick något annat som verkar fungera perfekt. Så nu mår jag bättre, men inte bra. Det kommer dock säkert snart :D
image60

Fest nästa helg istället?  Fira att man förhoppningsvis har blivit frisk.


And there it goes

Håller på att bli förkyld, mår inte alls bra idag.

Har dock klippt Fredrik idag, var jätte kul men enrvöst, tänk om han skulel avsky det, dock blev det ganska bra.
Före:
image56
han ser lagom munter ut haha

Efter:
image57
Ser snyggare ut i verkligheten dock, som allting gör iofs.

Detta är tröjan jag köpte igår, helt underbart skön.
image58

Det är vidden som räknas

Träffade Carro och Madde på stan idag och vi pratade och hade roligt. Köpte en tröja på gina tricot, en grön stor stor tröja med typ serie tidnings tryck på, bild kommer någon gång. Kunde ej lägga in från mobilen. Kan bero på att jag inte har några  pengar på den. Fredrik verkar må bättre än tidigare idag, visserligen ligger han och sover nu. Men de är sånt som man får räkna med :D

Dagens farligaste var när Madde glömde att stanna vid ett röljus, kanske på grund av våra väldigt intressanta samtal om vissa saker :P

Nä nu blir det lite film med Fredrik, ska bara väcka sötingen först :P
image55

Vår?

Köpte denna klänningen till festen i lördags, tror att den funkar bra till vardags också, ska testa idag att se, annars hamnar den i "portugal" högen, den får heta de så länge tills vi bestämt var när och hur :D Tror dock att det blir kallt i klänning idag, var är våren som alla pratade om?

image54
Kan även berätta att jag och Fredrik har börjat att äta nyttigt, i två veckor ska vi vara utan godis och sånt. Började igår. Känns bra än så länge :P

Törnrosa

Frida körde helt slut på mig idag :P Sov två timmar när jag kom hem.
Men härligt var det, dock mindre härligt imorgon eftersom vi totalt glömde att stretcha :p 
Sitter och tittar på resor, finns på tok för mycket att välja mellan. Men får se var det blir. 

image53 


Portugal?

Blev helt ställd när Valeria ringde igår och sa att resan till portugal var inställd. Känndes jätte konstigt. Hade verkligen inte räknat med de. Har dock smällt det nu och insett att vi kan fixa de på något annat sät :p inte skrämmas så där valeria :p we can do it :D

har inte kunnat sovit något inatt på grund av sommarjobb. Måste verkligen hitta något. GAH!

och Frida vi måste verkligen på IKSU idag!!!

What to do with the rest of my life?

Innan den 15e april måste jag ha listat ut vad jag vill göra nästa år. Känns väldigt jobbigt eftersom jag itnehar den blekaste aning. Måste ta tag i mitt liv nu känner jag. Sommarjobb måste också fixas. Sen ska jag ringa och se om jag får jobba några dagar i maj åt hemtjänsten eftersom jag behöver pengar till portugal. Mycket som ska göras and so little time.

Long time no seen

Har inte kunnat uppdatera förän nu så då gör jag det nu.
Det var fest i fredags, sen blev det fest i lördags vilket orsakade vissa problem som helt och hålet var mitt fel.
Lite bilder från i Fredags:

image46
Födelsedagsbarnet Carro
image47
Porris och Frida
image48
Jag, Frida och Carro gör den obligatoriska elefant grimarsen.
image49
Jan, det andra födelsedagsbarnet
image50
Kusiner :D
image51
Fredrik var också på party humör
image52
Love was in the air....

En lyckad kväll

RSS 2.0