Bakis efter det roliga har varit

Hade jätte roligt igår jag och Valeria hade verkligen en helkväll, även om jag lämnade henne med en  viss person hehe. Annars hade min skjuts sprungit iväg, fick ändå springa hela vägen till max i höga klackar, no good. Vi dansade och dansde. Shotade vodka inne på toan eftersom det var lättare än att stå i baren och vänta. Måste göras om inom en snar frantid. :)

Nu är det hockey med Fredriks och min familj, Modo vs Luleå.


Bakis redan innan det roliga börjar

Julaftonen var riktigt rolig, hade det mysigt lite över allt. Blev lite schnaps och whiskey samt annat gott hos Fredrik så jag är lite bakis idag men åtgärdar det nu med en drink. Är i för övrigt nöjd med mina julklappar, särskillt en viss kjol från Vero Moda hehe. Ska bli kul att dansa i den ikväll, känner mig dock väldigt svart. Svart matchar med allt, särskillt svart. Men känner mig lite för mycket begravning nu men ska försöka fixa det.

Nu ska vi (snarare Zebbe och Fredrik) spela Wii och jag får äran att titta på :P

Today is the day

God Jul på er alla, sitter med blött hår och finkläder på mig. Bara njuter av att det är jul. Ska snart öppna julklappar här hemma och sedan far till farmor och farfar för lilla julafton och sedan kalle och sedan fredriks place. idag är det avslappning och skratt som gäller. Inget annat. Måste måla naglarna också :)

God Jul!

 


Dan före dopparedan

Jag är i tidningen, eller i alla fall min hand hehe. Läs och begrunda. 


Som en fisk i vattnet

Jag måste ärligt säga att jag trivs jättebra hemma hos Fredrik. Det är hela tiden mysigt och alla är trevliga. Det är näst bäst efter hemma hehe. Är hemma i bonäset nu efter att ha spenderat natten hos Fredrik. Det orliga är att de har en likadan säng i fredriksrum där som vi har i Umeå, detta gör att man sover så himla bra, även om jag hela tiden river ner plancherna på väggen med mina fötter (fråga mig inte hur). Var en snabbis på stan idag med Fredrik, Frida och Valle men vi blev så himla hungiga, läs Fredrik. Men ikväll ska vi äta gott schnitzlar och hemmagjort potatis mos. SÅÅÅÅ GOTT!


15/12 -08

Bilder från igår. men va bleka händer vi har :D hehe Älskar Fredrik massor!

Det var verkligen jätteroligt igår flickor, lets keep up the good work :D


damn damn damn

fyllebloggning  i all ära, men fylle facebooking. NO GOOD!

Since fyllebloggning is the shit I do this

Kvällen var jätterolig, även om Frida och jag har lite olika åsikter. Jag tycker att det är kul att gå ut och träffa folk man känner, även om det är ytligt. Typ "heeej vi har inte pratat på 4a år om ens de och nu ska vi fråga varandra hur det är". Tycker att det kan vara ganska intressant medan frida vill ha lite new blood  :D Vilket jag helt och hållet förstår :D jag är väll en lite ytlig person hö hö. Nä men visst är de kul men ibland blir de lite tjatigt "jo jg pluggar turitsm i umeå" ch till svar får man "jaha, så du ska bli guide?". Jo tack, jag går en tre årig linje för att bli guide. Så smart är jag. 

Men det var JÄTTE roligt ikväll, synd bara att inte alla gick ut och att alla inte blev så fulla hö hö. Men det känns riktigt bra att alla är tillbaka i övik. '

Nu är det btw helt officielt att jag och fredrik är förlovade. :) och om mamma inte fattat det redan så är det så :D


Crafays

Blir helt stressed out. Över ingenting som vanligt. Har i alla fall bokat biljetter till juldagen nu. Kom igen nu ni andra!! boka också!!

Glögg, öl, whiskey och amarula

bra mix, dock skulle jag ej vilja blanda detta höhö. 

24 timmar kvar tills imorgon...hö hö


Isn't it ironic?

Jag i tomtesläden I Tomteland i Dalarna sommaren 06. Väldigt juligt....

 


Farewell umeå and hello örnsköldsvik

Idag går tåget mot det mycket välkända. En stad man växt upp i och mognat lite granna i alla fall i. Dock hade jag och Madde täkt visa motsatsen och festa som om det var sommaren 06 igen :) Detta halvår i umeå har varit innehållsrikt. Fått många vänner, klarat alla tentor hittills *ta i trä*. Känns lite tragiskt att när man väl har grundstädat ägenheten så ska man åka bort. Visserligen är det fint när man kommer hem men då stökar man ju ner det lika fort. 

Men det jag kommer minnas från detta halvår är flytten, nollningen, alla roliga fester (på tok för få). Och Fredriks och min ett års dag, helt oförglömlig..... Kan också nämna att jag skriver så att tangenterna lossnar min . tangent har lossnat nu. Lite irriterande. 


It hurts

har även epilerat benen, ouch. men då är det en mindre sak att oroa sig över julen.

Fredrik har klippt sig också, nu ser han inte längre ut som Wolverine :P


2 days 2 go

 

har skrivit detta inlägg tre gånger, orkar ej skriva om det så ni får det i punkt form istället.

*längtar tills på lördag

*har inget att göra och är allmänt less

*är helt pank

 


*host host*

det var längesen man använde det uttrycket. Nu har jag varit duktig och faktiskt pluggat men får inget svar från Maja. Känns ju lite dumt om båda ska skriva samma sak när de bara ska vra 300 ord. Hostan vill inte ge sig, håller på att hosta ihjäl mig känns de som. Och jag som inte kan hosta normalt. Hostar med hela kroppen, så mycket att jag får träningsvärk. Ska nu börja packa lite inför JUL!!!! Så härligt. Längtar så tills på lördag.!!! 

I can feel it comming

Ibland känner man att man håller på att bli sjuk, jag känner det i hela kroppen. Känner hur det gör ondare och ondare. Hostan blir värre och värre. Är så less på att hosta nu. Hoppas bara att jag får sova i natt. Sen om jag inte lyckas smitta Fredrik så är det ett stort plus. 

Nu är det dax for lite CSI och sedan the beloved Boston Tea Party. 

 


1.5 år

it's a long time but a great time. Det känns som om vi har varit ihop i en evighet, men när man börjar tänka efter så märker man att de är inte så länge, men ändå tillräckligt länge för vissa saker. 

Älskar Fredrik väldigt mycket.

snyggaste bilden någonsin. I couldn't be happier...

 


15 minutes of fame

 

I look fat damn it,är dock för sjuk för att orka bry mig


Pictures

Stina, Cammen, Tenneh

Samma fast i annan ordning :)


Friday night lights

Hade jätteroligt på julfesten igår, god mat och gott sälskap (hehe) samt att kevin vann idol, förhöjde kvällen lite (läs mycket) eftersom de flesta, alla utom johan, röstade på kevin. Sedan efter många om och men så stannade frida hemma, detta sänkte mitt humör lite,  men lite shots och öl senare så var jag på topp igen. Mycket dans och trams. Men roligt!

B-b-b-b-b-b-owling!

Jag strikade 5 gånger på en timme! Så himla bra jag är :D vann även första omgången. Fast Emilia var riktigt duktig, tror hon fick ihop 148 poäng medans jag fick ihop 103 så jag var ganska utklassad hehe. Det var ganska bra uppslutning på bowlingen, men så roligt det var!

Lite bilder:

 

Camilla och jag (Camilla gillar kameror väldigt mycket) :p ((Igår i sundsvall)

Hela klassen plus några som läser Turist destinationer som frikurs :)

victor i sina snygga brills :D

Gigantisk ljusstake och jag

Emilia bowlar :P

Så här glad blev Johan när han vann sin omgång :)

var med klassen igår, idag och imorgon, riktigt mycket bonding just nu. kände vi varandra inte innan så lär vi göra det på lördag, om vi inte har supit bort all kunskap på fredag. :)


To sundsvall and back

Klev upp halv fem i går och for till sundsvall med klassen. Det var faktiskt intressant även om det blev ganska mycket upprepningar "Sundsvall är ju norrlands huvudstad", vilket de i för övrigt har kommit på själv. Umeå kallade sig för det först, men sen så regestrerade Sundsvall det som varumärke hos patentverket så nu är Sundsvall norrlandshuvdstad. Lite rolig fakta. Är så himla trött. Har sovit tio timmar i natt och vet inte riktigt om min hjärna funkar. Hela vårt kylkåp luktar fisk, yummy.

I like to Dress-out

Klänningarna har kommit från Halens, känns bra att faktiskt ha shoppat något nytt denna höst inför julen. Och Valle, baa en av dem var lite för lång men den tror jag blir skön att ha på sommaren när det är lite kallare :)

Frida, fika på torsdag? :)

Söt


What to wear today?


Welcome back to the 80's

Känner mig lite 80-tal idag, stentvättade jeans, stor tröjja med ett konstigt tryck på. I like it.  Snart på väg till skolan, jag vaknade faktiskt idag. Har drömt så konstigt i natt igen. Vet inte riktigt vad som står på inne i mitt huvud. Men bara två veckors slit kvar. Vet inte alls hur jag ska orka stiga upp halv em imorgon eftersom jag inte kan somna förän typ två. Som tur är behöver jag inte göra så mycket  förän vi är framme i sundsvall :)

Time to put my face on, my make up so to speak.


I like my friends :)

Dax att ta åt er nu hehe. Pratade i telefon med Valle i en timme och en kvart, nytt rekord detta halvår tror jag. Börjar längta mer och mer till jul, eller snarare till lördagen den 20e? Vilka är hemma då? Vilka vill hitta på något då? Just tell me. Ha en liten tjej kväll eller gå ut och ta en drink och bara vara. När man inte har träffat varandra på ett tag kan de vara bra att faktiskt prata med varandra istället för att sludra hehe

Hade skola idag, men orkade verkligen inte ta mig upp, drömde att Fredrik praktiskt taget bönfalde mig att stanna i sängen och efter de var det omöjligt att gå upp. Måste verkligen till skolan imorgon dock, vi ska ju till sundsvall på onsdag så de ska gå igenom en massa saker inför det då.

Nu snart är det Boston Tea Party, det får man inte glömma....


Andra Advent och inga julklappar

Tiden går för fort! Sakta ner! Har ju inte köpt några julklappar än, måste göra det snart. Julfesten igår var riktigt trevligt, det första julbordet man äter är alltid godast. Blev inget fylleslag vilket kändes skönt, kanske får ta igen de till helgen? Som Madde sa, sista helgen innan man åker till övik. YAY. Känns riktigt skönt.

Bara två halv små grejer kvar i skolan, de ska lämnas in efter jul så man behöver ju inte börja stressa riktigt än. Även om jag nog antingen kommer att tressa ihjäl mig eller skita i det.

Nu. säng dax. 


Söndags mys

Jag, Fredrik och Jason Statham, delicious.

 


2 timmar och 10 minuter senare...

Boken var bra (djävulen och Fröken Prym), lite uppenbart slut dock (vilket inte alltid är dåligt). Hela boken handlade om människans dualism (människan är både ond och god) och alla valen vi ställs inför. På de planet var boken bra. I like it. Har dock nu läst alla mina böcker skrivna av Paulo Coelho så det är dax att införskaffa flera, Carro har ju fortfarande min bok elva minuter, dock har jag redan köpt en ny så se de som en gåva. Den boken är i för övrigt väldigt intressant läsning, lite sex, lite romantik, lite erotik skrivet med ett mycket fångade språk (som de flesta Coelho böckerna). 

 

Nä nu är det sängen som gäller :)


say whaat?

Hur fel är inte detta? Whiskey börjar smaka gott? Vad händer? 

Dax för lite Paulo Coelho, Djävulen och fröken Prym


For mommie

Denna dag har gått åt till att sova och städa. Känns alltid skönt när lägenheten är städad, man blir mer ro fylld. Senare blir det middag, fläskfile som vi fått av mamma med strips och bearnäsås. Plus en lite wirre hehe :D

Bilderna som mamma efterfrågade:

Tomtarna i bokhyllan

Tv:n

.

Ängeln som jag fick av mamma bland annat

Köket. Allt ser mycket mysigare ut i verkligheten dock :) Jag trivs som fisken i vattnet.

Nu dax for film:


Whiskey in the jar-o

Sitter och äter middag och dricker en lite wirre. Najs shit. Är fast besluten att lära mig att dricka whiskey. Tentan gick bra, eftersom det var 20 kryssfrågor, skrev klart tentan på 10 minuter som alla andra. Hur lång tid tar det egentligen att kryssa i 20 rutor? Vi hade 4a timmar på oss men tror inte att det var någon som satt kvar Så jag är lite besviken, ville få visa vad jag kunde. Hade ju faktiskt pluggat.

Nä åter in i whiskey glaset och lite avkoppling :)

En tatuering som jag ej skulle vilja ha


Dagen före dagen med stort ångest laddat D

Hatar att känna mig olustig inför en tenta, vilket jag ändå alltid gör. De har sagt att det är i princip bara kryssfrågor. Vad menas med precis? Vad är det andra? I'm going crazy! Äran går så klart till Frida och Valeria som gissade rätt hehe :P It's gone och det har redan läkt igen så ingen turning back. har läst för mycket engelska känner jag. 

Hade på mig min mössa idag, känner mig lite små rysk i den (no offence Valeria ;P) Men den är varm och mysig i alla fall :) Åter till böckerna och hoppas att jag inte glömmer bort allt jag läser....


Massproduktion av blogginlägg som knappast leder till masskonsumtion

Turismen är i huvudet men inte lika mycket av den som jag skulle vilja just nu. 

Ser ni vad som saknas på bilden? Rätt svar vinner äran.


Yes it is time for another round

Har äntligen kommit på vars jag vill tatuera mig, vet inte exakt hur ännu, ska spåna lite mera på det. Tatuering till sommaren kanske? :p Efter som denna ska bli min sista så vill jag verkligen att den ska bli perfekt! :D

Hade jag haft pengar så hade jag redan gjort den kan jag ju säga :)


Time for another round?


I like this dress


Boston Tea Party

De har sex i tv, jag tycker att det är lite intressant och undrar varför han drar henne i håret, ser inte bekvämt ut medans Fredrik skriker "ÅÅÅÅÅÅÅ va pinit"

Men mamma oroa dig inte, bilder kommer imorgon, på lägenheten alltså....


moony day

Ska till skolan snart hur tidigrt som helst, kanske är bra då jag kan öva på presentatonen min lite i bussen på väg dit, de är tydligen inte ett bra cykelväder så jag tar bussen för jag tycker inte om att ramla hehe. 

Dålig update. men kommer mera senare. Endast 23 dagar kvar till jul nu. Känns hur bra som helst. Vill bara vara hemma och äta gott, festa och slappna av nu känns det som. 

Sen ska vi få främmande i helgen, fredriks kusin ska bo hos oss över helgen. Så det blir roligt :)


RSS 2.0