Shop-shop-shopping

Konstigt att man blir så bra av att shoppa lite...


It took some time

Är äntligen snart på väg in till stan...

Baby-boom

Anna fick som sagt barn igår och idag får jag reda på att två gamla klasskompisar ska ha barn. En av dem ska ha sitt andra till och med. Känns som att det helt plötsligt har blivit en baby-boom runt omkring en. Väntar bara på att fler ska berätta att de ska ha barn...

Good morning world

Hyffsat nyvaken, snart bär det av till stan. Det ska inhandlas lite viktiga saker inför ikväll och andra saker.
Har en mycket rolig nyhet, Fredrik blev farbror igår till en liten pojke! Jag gissade på att det skulle bli en tjej men ibland så har man fel. Det viktigaste är dock inte vad det blir utan att barnet är friskt, vilket det var. Vi fick se en bild och både mamma och baby såg ut att må väldigt bra. 
Ikväll blir det lite fest me Valle (äntligen!) och hennes kusin. Mycket spännande att träffa honom.
Nä, in i duschen och dax att tvätta det mycket otvättade håret....

Back in town

Tillbaka i Örnsköldsvik ännu en gång. Blev på grund av vissa saker på väldigt dåligt humör just nu. Känner att jag inte riktigt orkar skriva.


Lyckselse dag 2

Sov väldigt lite inatt, det var så himla varmt. Ska snart äta hotelfrukost (den bästa frukost som finns). Tur att pappa i alla fall tog med sig datorn annars hade det varit lite tråkigare här. Det duggregnar idag då vi ska på djurparken. Känns som det lär inte vara så mycket djur ute men vi får locka fram dem.

Update från lycksele!

Sitter i ett hotelrum och mamma sitter och rättar allt jag skriver, irriterande, bara dörför låter jag stavfelet i rubriken vara kvar.
 
http://rutochkarlovik.blogspot.com/ <----------------- gå in dit och se om ni känner igen någon ;)

Back in black

Känns nästan som att håret är svart nu, and i like it. Detta var precis det jag behövde och Linnea var hur duktig som helst. Är mycket nöjd. Spelar nästan ingen roll om Fredrik tycker om det eller ej haha. 

Just efter klippningen

Efter en hel dag springandes på stan i regnet :P

 


Because I'm worth it

Om nårgra timmar är jag annorlunda, hoppas jag. Blir spännande att ser hur det blir, om jag blir annorlunda eller om jag kommer ut likadan. Fredrik lever btw och lät lite positiv över att jag ska klippa mig. 

Till drömmtydaren Valeria: Om man läser twilight boken men senare på natten drömmer om Harry Potter, vad betyder det? Borde man inte tekniskt sett drömma om den fantasy serie man har läst samma dag och inte en som man inte läst på typ ett år? 


Till Jonas och Anna i väntans tider

Det ska börjas i tid...


Hatar att vänta

Om någon säger: "Jag ringer dig sen". Hur längre är då detta "sen"? Har föresten bestämt vad jag ska göra med håret., får se hur många gånger jag hinner ändra mig innan imorgon :P

Tänk när jag hade detta hårsvall, 7 dagars 2007 ;)


Hair inspiration

 

 


He's alive!

Efter mycket lite sömn i natt ringer Fredrik och väcker mig, de lever och jag tror att de är på väg hem. SKÖNT! 

Nu, åter till veckans i-landsproblem. Hur ska jag göra med håret?


I'm not alone

Ibland känns det bra, som när man tillexempel får mail av facebook kvart i tre på natten som förklarar att en viss person (spelar ingen roll vem) har accepterat din vänförfågan. Jag är alltså inte den enda idioten som är vaken så här sent på en tisdags natt. Kan för i övrigt nämna att jag inte hört något från Fredrik sen halv elva imorse, han sa att han skulle höra av sig när de slagit läger efter en ca 6 kilometer lång skogspromenad. Är det bara jag eller borde han vara framme nu?

Precis så här brukar jag somna varje natt. Men inte inatt, inte imorgon, inte dan efter det men dan efter det. DÅ! Då ska jag sova som aldrig förr....

 


men...

älskar ju mitt långa hår ibland :p


fast iofs...

Kortare hår och mörkare....


If it would look this good

Vill verkligen klippa mig och färga håret. Känner att jag behöver en förändring och en ganska dramatisk sådan. 

Skulle det se ut så här skulle jag inte tveka, men skulle jag passa i det?

Nej. Kom på att jag klipte typ liknande frisyr för inte så längesedan, förra nyår to be more exact. Och de var typ brunrött då. 

skulle inte tro det va?

blä, nu blev jag ledsen...


Bye bye Umeå!

Redan dax att fara hem och slut på de roliga. Måste dock erkänna att jag saknar Fredrik lite så de ska bli roligt att träffa honom. Inget dåligt som inte har något gott med sig. Nästa gång man är i Umeå är det dax för nollning. 

Nu bär det dock av till tre-sjö (Fredriks stuga), det vill säga det datalösa landet. 

Hoppas att alla har det bra!

Och tack Frida och Valeria för en underbar helg!!!! Repris snart?

Hänga tvätt är mycket lättare efter lite vin :P


Umeå bitches!

Det har varit härliga dagar (eller dagar och dagar, kom till Umeå igår) med tjejerna. Mycket fest och bus. Har inte shakat sedan vi var i Stockholm så det kändes riktigt bra att få visa sina moves på TC och Rex igår. Mycket roligt (mindre roligt är mina skavsår idag). 

Idag måste jag säga att vi har varit effektiva. Flyttat Camillas soffa och träffat hennes nya korrekompis (dock utan Camilla), ätit lunch hos Frida, gått ner till stan, träffat Plexus, gått på bio (Brüno) och sedan vandrat nästan hela vägen hem. Mycket bra för att vara dagen efter måste jag säga. 

 


Ingen utgång

Men jag och mammas vinflaska sticker till Valle ändå för att sitta och umgås så att vi till hösten är så less på varandra. Sedan lagomt till Valles hemkomst från LA så längtar man igen, eller hur? :D 

På med klackarna och mysbyxorna, nu bär det av till andra sidan stan!


Mätt x 25

Har ätit så mycket just nu att jag inte riktigt vet vad jag ska he mig. 

Mamma letar poler

Mamma: Vars finns det poler?

Stina: Jag har för mig att det ska finnas en i norr och en i söder

Off till Valle om ett tag med en flaska vin. 


I don't think I can dance

 


01:01

Borde sova, men kan inte. Sover på Fredriks sida av sängen nu när inte han är här. Tror inte att vi har sovit ifrån varandra sen i Februari. Ska bli intressant att se hur de går.... om man bara somnade någon gång...

 


Time to sleep?

När man börjar snarka i fotöljen framför tv:n då brukar jag generellt tycka att det är dax att sova. Stackars lilla pappa, han hade det inte lätt i Holland/Tyskland. 30 graders värme i sovrummet utan AC när man har jobbat till klockan två på natten. Tur att han nu har semester i fem veckor och kan göra vad han vill.

 


Shoe-gasm!

Älskar mina nya skor  :D även om de inte alls är gjorda för att gå i, men de ska jag väll lyckas klura ut hur man gör. Tittade på dessa uppe i Umeå för ett tag sedan men då drog Camilla mig ut ur butiken innan jag hann köpa dem. Dock hittade jag dem i Övik och nu är de mina :D 


BTW!

Det är lillskit aka Mackes födelsedag idag. Fredrik och jag firar detta med nya skor och bildtagning.

Yttligare skäl till varför jag inte äger en sån här grej, jag hade inte gjort annat :P


TGIF!

Lite sämre väder men det innebär att man kan läsa böcker utan att ha dåligt samvete, Marilyn Mansons självbiografi är dock en stor besvikelse och den slutar runt 1997, men de är ju 12 år sedan vilket jag tyckte personligen var ett stort bakslag för boken. Skippa lite heroin och annat drog skit och berätta lite intressanta saker, som annat än ett fucked up sexliv. Men alla har vi väll våra negativa sidor men denna boken är inte bara full av dem och känner inte direkt att jag känner honom. Skulle inte rekomendera den. Kan för i övrigt säga att jag läst ut 4a böcker denna vecka.. och hans bok var inte den sämsta :P

Tre orsaker varför inte jag har en egen webcam inbyggd i min dator, jag skulle inte göra något annat :P


Torsdag

Snabb uppdatering!

*Fredrik är inte alls mycket bättre än mig i minigolf, jag fick flest hole-in-ones men han vann med fyra poäng 

*Bagels på Waynes är inte lika goda som jag kom ihåg dem från när jag och Valeria åt dem (long time ago)

*Transformers är en ruskigt bra film och jag längtar tills nästa

*Marilyn Mansons självbiografi är helt störd och mycket tråkigare än vad jag trodde att den skulle vara....

*Jag orkar inte sitta vid datorn med en snygg kille som väntar på mig i rummet brevid ;)

 


RSS 2.0