Snart fredag

För första gången någonsin känner jag att veckan har gått för snabbt. Hinner inte riktigt med att göra allt som jag vill göra. Önskar att jag hade en dag till innan helgen. Jobbar ändå i helgen så det spelar ingen större roll vad det är för  dag faktiskt men bara en dag till innan imorgon. Har varit en hektiskt dag men lystes upp av en försenad födelsedagspresent som idag damp ner i brevlådan. Fick en jättefin tröja och en kjol som satt väldigt bra. Har som alla anda fått Pippi på vippiga kjolar och jag är väldigt svart så färgen var perfekt ;) sen att Valeria lyckades pricka in en kudde som jag gått och tittat på läge gjorde ju saken bara bättre ;) finns liknande på Åhléns som jag så sent som förra fredagen var och klämde på ;) i love it! 

Ska i väg och fika med Emma nu. Första gången vi fikar faktiskt så känns riktigt roligt. Hon jobbar också på cafét och förut sågs vi mer men med nya schemat jobbar vi aldrig ihop så vi har en hel del att ta igen :)

Kommentarer
Postat av: Valeria

Visst ja inne kudde hoppas de inte blir svårt att hitta i den storleken :/ tänkte inte ens på de. Wops :) men du får skicka bild nån gång på outfiten ;) pusss

2013-11-15 @ 02:36:06
Postat av: FrankDek

StyleTrieb http://www.styletrieb.com/user/createdlooks/wyatt_richardson_84/250862?lang=en&convert=yes - More info...

Postat av: niddemo

https://sobraniemebel.ru/stools/metal

2023-06-21 @ 14:20:35
URL: http://https://sobraniemebel.ru/chairs/bar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0